De har allerede købt to sci-fi-film fra Paramount. “The Cloverfield Paradox” og “Annihilation” skulle have haft biograf-premiere, men det ændrede Netflix på. Nu køber de mere sci-fi – denne gang “Extinction” fra Universal Pictures.

Se også: Netflix betaler 50 millioner dollars for “The Cloverfield Paradox”

Det er Variety, der skriver, at Netflix har købt de globale rettigheder til sci-fi-thrilleren “Extinction”, der tidligere var premiere-sat til januar i år.

I stedet får den global premiere hos Netflix senere på året i det, der efterhånden ligner en trend: Netflix køber sci-fi hos de store Hollywood-selskaber.

Michael Pena (“Ant-Man) og Lizzy Caplan (“Now You See Me 2”) spiller hovedrollerne som mand og kone i “Extinction”, hvor ægteparret pludselig må kæmpe for deres liv, da planeten bliver invaderet af en destruktiv kraft.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (34)
Gravatar

#1 Kim Pedersen 6 år siden

Så generaliserer Filmz atter ud fra det mest spinkle grundlag. Nej, det ligner efterhånden ikke en trend: Netflix køber sci-fi hos de store Hollywood studier.

Hvis man ellers dykker en smule ned i problematikken, hvad Filmz konsekvent ALDRIG gør, vil man vide at Paramount fornylig skiftede hele ledelsen ud. Og er der én ting, der er irriterede for en ny ledelsen af et stort amerikansk studie, så er det alle de tåbelige projekter den forrige ledelse 'greenlightede'. Der er jo en grund til at ledelsen blev skiftet ud.

Så den nye ledelse står altså med noget møg, som man blot skal have fyret af, med mindst muligt tab.

At Universal bliver inspireret til også at sælge ud af fejlslagne projekter, og det også er sci-fi, er rene tilfældigheder. Og nej, det er ikke Netflix der ændrer noget som helst, det er de amerikanske studier der ændrer.

Hvad vi er vidne til, er såmænd blot en historisk gentagelse af 'straight-to-video', nu 'straght-to-streaming'.

Altså at streamingtjenester bliver brugt som losseplads for fejlslagne filmprojekter.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

Kim Pedersen (1) skrev:
Streamingtjenester bliver brugt som losseplads for fejlslagne filmprojekter.


Okay... http://filmz.dk/foerste-reaktioner-alex-garland-ha...
Gravatar

#3 Nagash 6 år siden

Så belærer Kim endnu engang. Hyggeligt :)

Måske hvis man ændrede tone en smule, at man så ville blive taget til efterretning?
Gravatar

#4 Bjur 6 år siden

Hvis det virkelig er den Kim der er formand for biograferne, forstår man bedre hvorfor det går den forkerte vej. Gab et tågehorn.
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

#4 - Og det ER virkelig den Kim.
Gravatar

#6 Kim Pedersen 6 år siden

#2: Nu er filmkunst jo en svær størrelse. Ikke har man har noget mod filmkunst, bare den giver penge.
I det tre tilfælde hvor hhv. Paramount og Universal har valgt at sælge ud af deres biograftitler, kan jeg garantere for, det alene er fordi man forventer at tabe penge på udsendelsen. Ellers giver det ingen mening. Så Netflix agerer altså skraldespand for de film Hollywood-studierne ikke tror på.
Så er den ikke længere.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#6 Hollywood gør naturligvis det, de tror, der er flest penge i. Netflix har givet det bedste tilbud i nu tre tilfælde, enig.
Gravatar

#8 Kaversmed 6 år siden

Lidt off-topic - og så alligevel ikke - men synes lige jeg ville anbefale endnu en ny perle på Netflix, hvis man altså er til gys... The Ritual! Den gør ikke noget nyt, men det den gør, gør den altså super godt!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 Bjur 6 år siden

#5 Skræmmende. Kim P er med til at dræbe udviklingen med den oldnordiskiske holdning, men til gengæld med til at øge interessen for pirateri. Tillykke med det!

Skriv ny kommentar: