Den endelige biograf-plakat til “Watchmen” er blevet udgivet og kan ses i galleriet, hvor også et nyt billede af Dr. Manhattan, den eneste af gruppen som rent faktisk har overnatturlige kræfter, er blevet lagt op. Billedet skal forestille at være taget af Dr. Manhattan under Operation Wrath of God, som tilsyneladende fandt sted 15. juni, 1970.

For større indsigt i Dr. Manhattan kan man se denne 10 minutter lange video, som for nyligt blev udgivet af Warner Bros. som et led i markedsføringen af filmen.

“Watchmen”, som er instrueret af Zack Snyder, udspiller sig i et alternativt 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte helte, der indtil da ellers har været en del af hverdagens samfund i USA.

Da den tidligere forbryderbekæmper Komikeren bliver fundet myrdet, kommer den afdankede, men målfaste maskerede forbryderbekæmper Rorschach på sporet af et komplot om at dræbe og miskreditere alle pensionerede og nutidige superhelte.

“Watchmen” vil kunne ses i danske biografer 20. marts.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 wolle2000 15 år siden

Plakaten kunne have været bedre... første gang jeg er blevet lidt skuffet over noget der er kommet til denne film.

Filmz - hvis i havde læst den danske oversættelse af tegneserien ville i vide at The Comedian er blevet oversat til "Gøgleren".

..men jeg glæder mig stadig mere end jeg har glædet mig nogen film siden "Spiderman".
Gravatar

#2 filmz-Kadann 15 år siden

wolle2000 (1) skrev:
Filmz - hvis i havde læst den danske oversættelse af tegneserien ville i vide at The Comedian er blevet oversat til "Gøgleren".

Den diskussion har været oppe flere gange. I den gamle oversættelse hedder han Gøgleren, men i den nye hedder han Komikeren.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: