Toy Story 3” satte sig for anden uge i træk på førstepladsen på den amerikanske boxoffice-liste, hvor filmen allerede nu har omsat for 226 millioner dollars alene i USA. Filmen har kostet 200 millioner at lave, og den er derfor allerede nu et af årets største hits.

Woody, Buzz og Co. slog dermed to af ugens nye, store premierefilm i de amerikanske biografer: Adam Sandler-komedien “Grown Ups” – som på dansk har fået titlen “Drengerøve” – og action-komedien “Knight & Day” med Tom Cruise og Cameron Diaz.

“Knight & Day” omsatte i weekenden for 20,5 millioner dollars, hvilket er det laveste weekendresultat for en Cruise-film siden “Far and Away” fra 1992, og det kunne derfor se ud som om, at comeback-faktoren fra hans Les Grossman-rolle i “Tropic Thunder” er ved at dø ud.

Se også: Tom Cruise planlægger Les Grossman-film.

Dog har Cruise-film generelt startet lidt halvsløvt ud, men det ser alligevel ud til, at “Knight & Day” får svært ved at nå de 100 mio. dollars, som plejede at være normen for film med Tom Cruise i hovedrollen.

Weekends største dyk oplevede “Jonah Hex”, som allerede sidste uge lignede et gedigent flop.

Se også: ”Toy Story 3″ slår boxoffice-rekord – “Jonah Hex” skuffer fælt.

“Jonah Hex” faldt med hele 70 % i omsætning og har på 10 dage ikke engang formået at runde de 10 millioner dollars. Det skuffende resultat har fået en del lande i resten af verden til droppe at vise filmen i biografen – herunder Danmark – og det er derfor usandsynligt, at filmens budget på 47 millioner dollars bliver tjent hjem.

Klik her for at læse mere om “Toy Story 3″.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Eat this 13 år siden

Woody, Buzz og Co. slår både Adam Sandler og Tom Cruise


Ja hvem gør ikke det ;-)
Gravatar

#2 Kaversmed 13 år siden

#1

Dig f.eks.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...

Skriv ny kommentar: