Blandt de mange film, der har premiere på dette års CPH PIX-filmfestival, findes bl.a. det danske noir-inspirerede drama “Sort Kaffe & Vinyl”, der stammer fra forfatteren bag bogen “Westend”, Jesper Bernt.

Den 57 minutters lange indiefilm får premiere i forbindelse med CPH PIX 21. april, hvor gallapremieren kommer til at foregå i Grand Teatret – og det bliver en anderledes en af slagsen. Musikken til filmen er lavet af Anders Mathiasen, den ene halvdel af bandet Murder, og sammen med sit nye projekt Vessel vil Mathiasen spille live til Gallapremieren.

“Sort Kaffe & Vinyl” er et sorthumoristisk drama om den 39-årige musiker Jacob, der har buret sig inde med sin musik og Nescafé i sin toværelses på Vesterbro. En dag flytter Jacobs bedste ven, Søren, ind, da han og kæresten har besluttet at “holde pause”. Sørens ankomst skubber Jacob ud af enspændertilværelsen og tvinger ham til at hæve blikket fra skærmen, få snuden op af kaffekoppen og revurdere sit liv – og måske ligefrem åbne op over for den søde pige fra den lokale kaffebar, Sort Kaffe & Vinyl.

Parallelt med gallapremieren i Grand Teatret 21. april udkommer “Sort Kaffe & Vinyl” på DVD og VOD. Det sker to dage senere den 23. april. Køb billetter til gallapremieren her, som også kommer til at blive dækket af Filmz TV.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Rasputin 11 år siden

"og måske ligefrem åbne op over for den søde pige fra den lokale kaffebar"

Sikke dog en kliche!!

Det er utroligt hvor mange søde piger der findes i kaffebarer i indiefilm som er dumme nok til at forelske sig i den første den bedste tabermand der er ved at "åbne op".
Gravatar

#2 Slettet Bruger [2703275183] 11 år siden

Jeg kommer åbenbart ikke nok på kaffebarer, hvis det er hvor alle de søde piger er.
Gravatar

#3 ducktorwho 11 år siden

Efter DEN teaser MÅ OG SKAL jeg da se den film.

Skriv ny kommentar: