Amerikanske Netflix har masser af film og TV at byde på. De har dog store mangler på ét område, hvis du spørger Jimmy Gram Escherich, der er en af initiativtagerne til den nye danske streamingtjeneste DanishDox.com.

Dansk dokumentarfilm er af høj kvalitet og nyder stor anerkendelse internationalt, men det er ikke mange af filmene, som faktisk bliver set af et bredere publikum. Det er kun ganske få dokumentarfilm, der kan hentes frem på tjenester som Netflix og Viaplay. Vi håber, at DanishDox.com bliver det samlingssted for dansk dokumentarfilm, vi alle har savnet,” udtaler Jimmy Gram Escherich om initiativet.

DanishDox.com bliver desuden ikke kun til glæde for dem, der bor i Danmark. Platformen bliver nemlig også internationalt tilgængelig.

Vores ambition er, at DanishDox bliver kendt i den internationale filmverden som hjemsted for danske dokumentarfilm. Dermed får producenterne en platform, som også kan hjælpe dem med at komme ud i verden,” siger Jimmy Gram Escherich.

DanishDox.com åbner dørene med prisbelønnede film som “Ekspeditionen til Verdens Ende” og “The Human Scale” på plakaten.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: