Filmene i Marvels superhelteunivers er opdelt i faser. På nuværende tidspunkt er fase to i gang, hvor “Iron Man 3”, “Thor: The Dark World”, biografaktuelle “Captain America: The Winter Soldier”, “Guardians of the Galaxy” og næste års “The Avengers: Age of Ultron” indgår. Marvel har også allerede annonceret flere film i fase tre. Planlægningen stopper dog ikke der. For tegneseriegiganten har faktisk lagt planer helt frem til år 2028.

Se også: Marvel Studios løfter sløret for fremtidige projekter

Marvel Studios’ talsmand Kevin Feige fortæller, at firmaet har lavet en stor tidslinje, der viser, hvad der helt præcist skal ske i det store filmunivers. Feige nævner ingen specifikke titler, men det forventes, at Marvel vil komme med flere annoncereringer inden for det næste stykke tid.

På nuværende tidspunkt ved vi, at “The Avengers 3”, “Captain America” og “Ant-Man” vil udkomme i tredje fase, mens det også formodes, at “Black Panther” og “Doctor Strange” vil tilhøre fase tre, der begynder når “The Avengers: Age of Ultron” har fået premiere i 2015.

Mens vi venter på Marvels fremtidige projekter, kan vi glæde os over, at “Captain America: The Winter Soldier” kan ses i de danske biografer netop nu.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Hive 10 år siden

På nuværende tidspunkt ved vi, at "The Avengers 3", "Black Panther", "Doctor Strange" og "Ant-Man" tilhører fase tre, der begynder når "The Avengers: Age of Ultron" har fået premiere i 2015. skrev:


Jeg er relativt sikker på at kun Ant-Man er blevet endeligt bekræftet af ovenstående film, og at de andre endnu kun er (omend sandsynlige) rygter. Til gengæld er Captain America 3 bekræftet til 2016.

Men det er super lækkert for en superheltenørd som mig at Marvel Studios laver den slags langsigtede fremtidsplaner. Nu mangler vi bare at de indgår et fuldbyrdet samarbejde med Fox og Sony så de kan bruge hinandens karakterer.
Gravatar

#2 SublimeKen 10 år siden

Hvad Hive siger. Kun Ant-Man, Captain America 3 og The Avengers 3 er blevet bekræftet til fase 3. Derudover er der ret stor sandsynlighed for en Doctor Strange film i fase 3 ifølge flere forskellige kilder tæt på Marvel. Og det er nok også ret sandsynligt at vi ser en Thor 3... Men Black Panther er nok den der er mest usikker her, og er langtfra blevet bekræftet. Guardians of the Galaxy 2 med hulk (Baseret løst på Planet Hulk) rygtet er endda mere sikkert indtil videre.
Gravatar

#3 steadi07 10 år siden

Er det forresten bekræftet, at det er Captain America 3, som "Superman vs. Batman" skal op i mod i Maj 2016?

Det sidste jeg læste var blot, at der var meget troværdige rygter pegende på Kaptajnen, men ikke noget bekræftet.
Gravatar

#4 Hassager 10 år siden

#3 - Ja, det er bekræftet. Dog er det meget usandsynligt, at de rent faktisk ender med at få præmiere samme dag. Det ville være bad business for begge film, og det er der jo ingen, der er interesseret i :)
Gravatar

#5 tricopulus 10 år siden

både thor 3 og cap.america, samt nok ant-man og sidst men ikke mindst avengers 3 .
Håber også på dr. strange, men det endelig program for phase III får vi nok først i slutningen af året eller engang til næste år.
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#6 tricopulus 10 år siden

Håber ALDRIG der kommer en Planet Hulk, kan ikke se hvorfor heltene skal kæmpe imod et monstre, som alligevel kommer tilbage og vil tage hævn, og det ville være ærgeligt, fordi som hulk ´´er´´ ligenu er da fint....
Ihvertfald for mig, personligt:-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#7 SublimeKen 10 år siden

#6

Det er nok World War Hulk du tænker på. Grunden til de sender Hulk ud i rummet kan jo ændres, så Hulk ikke kommer tilbage med en kæmpe hævntørst.
Gravatar

#8 tricopulus 10 år siden

nååjaa, det er rigtigt nok:-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#9 Kviesgaard 10 år siden

Lyder som om Marvel har fat i den lange ende af tøjret her.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 T. Nielsen 10 år siden

Dejligt......!
Baby, it's cold outside

Skriv ny kommentar: