Ben Stiller er på det seneste begyndt, at søge mod mere afdæmpede roller, hvilket senest kunne ses i “The Secret Life of Walter Mitty”. Denne gang drejer det sig om indie-komediedramaet “While We’re Young”, hvor første trailer nu kan ses.

Se også: Ny trailer til “Night at the Museum: Secret of the Tomb”

I “While We’re Young” spiller Ben Stiller overfor Naomi Watts (“King Kong”), som et midaldrende par der har hengivet deres liv til karriere og ægteskab. En dag møder de dog et ungt, frisindet par som pludselig får vendt op og ned på det hele.

Foruden Ben Stiller og Naomi Watts, så kan blandt andet Adam Driver (“Star Wars: The Force Awakens”) og Amanda Seyfried (“Mamma Mia!”) ses som det unge par.

Filmen er skrevet og instrueret af Noah Baumbach (“Frances Ha”), der nok er mest kendt for sit samarbejde med Wes Anderson. Baumbach har før instrueret Ben Stiller i filmen “Greenberg”.

“While We’re Young” har fået stor ros på amerikanske filmfestivaler, men har endnu ingen dansk premiere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Quantom 9 år siden

Underligt. Vil altid se ham som Mr. Gay fucker.
Gravatar

#2 VampyreDjango 9 år siden

"Afdæmpet roller"? Tror der menes "afdæmpede roller."
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 9 år siden

#2 Tjek. Tak.
Gravatar

#4 Mads83 9 år siden

gaaawd, (no offence VampyreDjango), men indlæg vedr. mindre stavebøffer er for vildt ved at overtage denne side!!! Er det da kun dansklærerer*, der kigger med??? (*jo...den blev stavet forkert med vanille!)

Dejlig 90'er celluloid-film over det...det er da i den grad blevet det nye sort!! Og så er jeg allerede nået den alder, at man kan nikke ja til den generelle fortælling her *sihg* *^2

*^2 aagh, der gjorde jeg det igen!!

Skriv ny kommentar: