Anmelderne har været særdeles hårde ved den hypede ”Fifty Shades of Grey”, og vores egen Morten Vejlgaard Just kaldte filmatiseringen af E.L. James’ populære roman for ”en pornofilm uden erotik” og kvitterede med bundkarakter.

Se også: Pia Kjærsgaard anbefaler “Fifty Shades of Grey”

Producenterne af filmen kan dog være ligeglade med mavesure anmeldere. Over weekenden hev “Fifty Shades of Grey” nemlig flere penge hjem på verdensplan end nogen anden såkaldt R-rated-film har formået før den.

240 millioner dollars på verdensplan på blot fire dage blev det til. Og det er ny rekord i følge The Wrap. “Fifty Shades of Grey” landede som nummer ét i 55 forskellige lande, heriblandt hjemlandet USA, hvor filmen har indspillet for imponerende 90 millioner dollars.

“Fifty Shades of Grey” har kun kostet 40 millioner dollars at producere, så filmen må i den grad siges allerede at have givet et imponerende afkast. Som vi skrev her på Filmz forleden, er der allerede lagt to efterfølgere i støbeskeen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Alfonsen 9 år siden

Går det ikke altid sådan med film der "taler" til det kvindelige køn.......mindes i hvert fald en del veninder der med næb og klør forsvarede film som Twilight (vandt marathon billetter til 1-2, de mest tåkråmendene timer jeg nogensinde har tilbragt i en biograf) med kommentare som "han er så dreamy" og "det er bare fordi du ikke har læst bogen!!!" og som mere eller mindre rev hovedet af mig hvis jeg forsøgte at agumentere her imod....den blev også en kæmpe succes på trods af dårlige anmeldelser.....
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

#1 Pft.. Tøsedreng... Min kæreste fik mig overtalt til 1-2-3 Twilight marathon... :P
Gravatar

#3 Quantom 9 år siden

Fun fact: mig og kæresten havde analsex for første gang, dagen efter hun havde set filmen. Hun har altid været modstander.

Ved selvfølgelig ikke om det har noget med at gøre, but still :-D
Gravatar

#4 Kaversmed 9 år siden

#3 damn, too much info
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 Noz 9 år siden

#3 & #4
Især hvis det var i ånden af hele sm tosseriet - så kan det ligesåvel have været #3 der lagde røv til ^^
Gravatar

#6 Kisbye 9 år siden

#3
Så mangler du bare at lokke hende til at spænde strap-on på, så du selv kan få den i røven.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#7 raylewis 9 år siden

#3 måske havde hun en date med,der nød det hul før dig?
Gravatar

#8 nwinther 9 år siden

En kvindelig kollega var i bio i aftes og se filmen - hun fortalte at der var én mand i salen som nærmest lå ned (hun mente det var fordi han var flov over at være eneste mand - men der kan have været et andet motiv ;-) ).
Salen i øvrigt var fyldt med forstadsfruer fra den øvre middelklasse, efter min kollegas udsagn (hun tilhører selv den gruppe).
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#9 Baby Strong 9 år siden

#3 Ja, denne type film har nemlig også sine gode påvirkninger.

Skriv ny kommentar: