Da den kommende Batman, skuespilleren Ben Affleck, skulle medvirke i programmet “Find Your Roots” hos tv-kanalen PBS, forsøgte Affleck at dække over den del af sin familie, der tilbage i historien ejede slaver. Det afslører Vulture.

Se også: Første fulde trailer til “Batman v Superman: Dawn of Justice”!

Formålet med “Find Your Roots” er ellers at fortælle historien om en persons stamtræ. Både godt og skidt, men detaljerne om slavepiskerne i Afflecks familie skulle altså være forblevet en hemmelighed, idet skuespillernes folk forsøgte at presse programmets vært, Henry Louis Gates, til at droppe sit slavefokus.

Men det var Gates ikke indstillet på, der svarede tilbage på opfordringen: ”At gøre det ville være et brud med reglerne på PBS, ja, endda selv for Batman.”

Og så kom sandheden om Afflecks familie frem i “Find Your Roots”.

Efterkommeren til slaveejerne kan til næste år ses i “Batman v Superman: Dawn of Justice”, der får dansk premiere den 24. marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 holddakæft 8 år siden

who cares... det er jo ikke ham, der har holdt slaver
Gravatar

#2 LSR 8 år siden

least. relevant. news. ever.
Gravatar

#3 Menneskedyr 8 år siden

Filmz har ændret sig bestandigt - og sådan er det. Desværre, men derfor kan man jo stadigvæk finde interessante nyheder og så overse de andre irrelevante sager

Det var bestemt fedt dengang det hele var kvalitet, men sådan går det jo.......se bare Gaffa. Der er satme langt fra den fysiske avis med interviews af Björk, Portishead, Tricky og anmeldelser af obskure udgivelser - og så til den der clickbait hjemmeside, som de har nu og det ganske strømlinede blad med ganske mange pæne reklamer;-)

On topic

Han skulle da bare have accepteret sit stamtræ og accepeteret at han ikke kan gøre alverdens ved fortiden. Nu vil han (måske) i fremtien (for nogen) blive husket som ham der prøvede at skjule den negative side af sin familie

- medmindre han crasher som Batman. Det kan jo altid flytte fokus hehe
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#4 Baby Strong 8 år siden

Ejes Filmz af EB?
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

Kære alle,
Hvis I gerne vil undgå denne slags lettere nyheder på Filmz, så kan I meget simpelt indstille jeres profil til at undlade nyheder med gossip-tagget.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

#5 Det er nemmere at være doven også brokke sig :)
Gravatar

#7 Baby Strong 8 år siden

#5 Super tak. Den funktion var jeg ulykkelig uvidende om ;)
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 8 år siden

#7 ;-)
Gravatar

#9 raylewis 8 år siden

havde du hvid familie i USA for 300 år siden,er der en god chance for de ejede slaver.

slaverne markerede deres vundne frihed ved at kalde sig fri mand til efternavn og hovsa,der er vist også en freeman med i batman.
Gravatar

#10 Captain Marvel77 8 år siden

danmark har da også holdt slaver i sin tid......................

Skriv ny kommentar: