Filmz bragte det første rygte for over en måned siden, om at Marvel har set sig lune på “Selma”-instruktøren Ava DuVernay til at instruere en af de kommende års Marvel-film, hvor det bedste bud var “Black Panther”. Begge oplysninger kan nu bekræftes.

Se også: ”Selma”-instruktør i spil til kommende Marvel-film

Marvel-chef Kevin Feige bekræfter nu over for The Hollywood Reporter, at Marvel har haft samtaler med Ava DuVernay med henblik på at instruere “Black Panther”:

”Vi har mødtes med hende, helt sikkert. Vi har mødtes med mange folk om mange film. Hun har været en af dem,” siger Feige, dog uden at komme det nærmere om Marvel så rent faktisk har besluttet sig for Ava DuVernay.

Det vil i så fald blive den første kvinde, der får lov at instruere en Marvel-film. “Black Panther” får premiere i juli 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 moulder666 8 år siden

I den politiske korrektheds tjeneste er det eneste rigtige vel, at Black Panther bliver spillet af en hvid person? Mit bedste bud ville være Hugh Grant!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

#1 adam sandler!!

Skriv ny kommentar: