I “X-Men: Days of Future Past” rejste Wolverine tilbage i tiden og ændrede så markant ved fortiden, at det kommer til at påvirke fremtiden. Nu forsøger “X-Men: Apocalypse”-forfatter Simon Kinberg at forklare den nye tidslinje.

Se også: Første trailer: Få det første kig på “X-Men: Apocalypse”!

For begivenhederne i “Days of Future Past” piller også ved den tid, hvor den første trilogi foregik i. Derfor kan vi ikke regne med, at den kommende “X-Men: Apocalypse” automatisk leder frem til “X-Men”:

”Den leder ikke nødvendigvis frem til, hvor vi fandt Patrick Stewart og X-Men ved begyndelsen af den første ‘X-Men’. Der er ting, der leder i den generelle retning, det var en del af den tankegang, vi havde ved slutningen af ‘Days of Future Past’, der går på, at du ikke kan ændre flodens retning, men du kan omdirigere den lidt. Så nogle ting vil komme som overraskelser; folk kan dø, som var i live i de tre første film, eller folk kan overleve, som oprindeligt døde i de tre første film,” siger Kinberg til Collider.

Dermed er “X-Men”-filmene sat fri til at forfølge helt nye handlingsspor i nutiden, hvilket giver mulighed for, at den kommende tredje prequel kan blive mere spændende, end hvis vi på forhånd kendte facit.

“X-Men: Apocalypse” får dansk premiere d. 19. maj.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 David Munch 8 år siden

Simpel men brugbar forklaring, i stedet for bare at smække 'REBOOT!!!!' bagpå filmens titel.
Gravatar

#2 Mardin 8 år siden

Det som manden prøver at sige er "Vi kunne ikke lide X-Men 3 så disse begivenheder har vi nu fået skrevet ud af franchisen".
Gravatar

#3 Therewillbeblod 8 år siden

Hvad hedder hende med det lilla garn? BrrrRRRr
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#4 nathue 8 år siden

Betsy
Gravatar

#5 Therewillbeblod 8 år siden

# 4 - Jeg mente skuespillerinden, men fair nok! Godt skår!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 ski 8 år siden

#5 - Hun hedder Olivia Munn. Hun har bl.a. været med i serien "New Girl".
Gravatar

#7 MOVIE1000 8 år siden

undefined skrev:
Så nogle ting vil komme som overraskelser; folk kan dø, som var i live i de tre første film, eller folk kan overleve, som oprindeligt døde i de tre første film,"


Er det bare mig der synes lige det sidste er noget vrøvl?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Geekalot 8 år siden

#7 tror kun det er dig :)
Gravatar

#9 Hive 8 år siden

Problemet er jo bare, at de med slutscenen i DoFP alligevel fastlåste dem selv mht. hvilke karakterer der overlever og er medlem af X-Men i "fremtiden".

Og det er ikke kun X3, de nye film ikke passer sammen med kronologisk - de har jo aldrig respekteret kronologi og sammenhæng. Det er seriens største fejl.
Gravatar

#10 cain 8 år siden

Spild af AOA tidslinien. :(

Skriv ny kommentar: