Den har været erklæret opgivet og død adskillige gange. Èn person har dog kæmpet for, at “Pacific Rim 2” skulle se dagens lys – nemlig instruktør af “Pacific Rim”, Guillermo del Toro. Nu ser det ud til, at han har vundet kampen. En sequel bliver til virkelighed.

Se også: Guillermo del Toro nægter at give op på “Pacific Rim 2″

Paradoksalt nok bliver det dog uden Guillermo del Toro selv som instruktør, men derimod med skaberen af Marvels “Daredevil”-serie, Steven S. DeKnight. Det skriver Deadline.

Derimod bliver Guillermo del Toro producent på efterfølgeren til “Pacific Rim”, der floppede stort set alle andre steder end i Kina. Alligevel tror Universal Pictures, som overtager distributionsrettighederne fra Warner Bros., at en toer om de store robotter kan blive en succes.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 smolinsk 8 år siden

Utroligt den floppede så meget, den var jo længder bedre end Transfomers filmene og så mange andre, meget mere underholdene på den lidt skæve og specielle måde:)
Gravatar

#2 Troels-K 8 år siden

#1 enig! Film har et tyndt plot, det kan man på ingen måder komme ud over, men den prøver ikke at sælge filmen på plot, men sindsygt gode CGI kamp scener.
Gravatar

#3 Stetso-G 8 år siden

Jeg synes filmen, var en fantastisk homage til den japanske manga.
Men jeg er desværre ikke så stor fan af manga.
Gravatar

#4 Buschaka 8 år siden

Forstår heller ikke den floppet, rigtigt at plottet er hollywood mængde vare men de store fede CGI kampscener er helt bestemt det hele værd, håber at de kan holde fast i persongalleriet i en evt. 2'er
Behold! The last Lombax in the universe!

Skriv ny kommentar: