Robotter har været et fast indslag i mange film. Men hvilke er egentlig de bedste filmrobotter? Det svarer Troldspejlet og Jakob Stegelmann nu på.

Se også: Batman-liste: “The Dark Knight” er den bedste

Det er tre uhyre forskellige robotter, der har klaret den frem til Troldspejlets Top 3.

På tredjepladsen er det lidt af en feinschmecker-robot fra kultfilmen “Forbidden Planet” fra 1956, der på dansk kom til at hedde “Kampen på dødskloden”. Her møder vi Robby the Robot, der vel er den ultimativt venlige robot.

Det kan man ikke sige om andenpladsens robot, der hedder T-800, men nok mest er kendt blot som Terminator fra den første “Terminator”-film fra 1984 med Arnold Schwarzenegger i titelrollen.

På førstepladsen er det ikke overraskende R2-D2 fra “Star Wars”-universet. Luke Skywalkers trofaste følgesvend er ifølge Troldspejlet filmhistoriens bedste robot.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 mrF0x 8 år siden

Undskyld mig!!!

Men hvor FANDEN er RoboCop ?!!!

Han er da om noget et ikon af 80'erne og har defineret hvad en rigtig cyborg/robot er ?!


Ærlig talt... !
Gravatar

#2 Carmul 8 år siden

Jeg savner V.I.N.CENT fra "Black hole"
Gravatar

#3 cain 8 år siden

Data mangler. En ikonisk robot over de fleste. Fint nok at have lille finger latte robotten ingen kender, men who gives a shit.
Gravatar

#4 DaleCooper 7 år siden

Altså hvis i havde set klippet, ville i have hørt at de opfordre Troldspejlets seere til at gå ind på Troldspejlets Facebook side (https://www.facebook.com/troldspejlet/) og komme med flere bud.
De siger endda i klippet at mange nok ikke vil være enig i denne liste.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Skriv ny kommentar: