Det blev aldrig officielt. Men for de fortolkningsglade var der aldrig tvivl: Elsa fra Disneys “Frost” er lesbisk. Derfor ønsker flere fans nu, at Elsa får en kæreste af samme køn.

Se også: ”Frost 2″ er på vej

Det er under hashtagget #GiveElsaAGirlfriend, at fans nu forsøger at overbevise Disney om, at Elsa officielt skal springe ud af skabet.

Og der er da også flere tegn på, at Elsa mere er til piger end drenge i “Frost”. Hun får aldrig en kæreste eller viser interesse for drenge, men bliver i stedet bedt om at holde sit sande jeg gemt væk. Hun skal tage handsker på og blive på værelset, indtil hun selv synger: ”Let It Go”, hvor hun viser sig, som hun er.

“Frost 2” er blevet bekræftet, men der er endnu ikke sat premieredato på, hvornår Elsa igen viser sig. Og altså måske som den første lesbiske Disney-prinsesse nogensinde.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 Mr AC 7 år siden

Never gonna happen
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

øhh var det ikke en børnetegnefilm ? De skal ikke til at bombaderes med lesbiske og bøsse tegnefilm. Må de voksne sq lige vågne op.
Gravatar

#3 CaGoDa 7 år siden

Nu har hun levet meget af sin barndom på sit værelse og som voksen kommer hun ud det kræver jo en del tilvendning at komme fra et værelse og ud i det fri samtidig bliver hun jo også jaget/flygter bort på grund af hendes kræfter og det er kræfterne der skal slippes fri hun går jo også med handsker for at undgå at gøre folk fortræd derfor nej hun er ikke lesbisk.
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

Stop nu bare.....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Kaversmed 7 år siden

#3 Okaaay...

OT: Det er virkelig ikke noget, jeg kan hidse mig op over. Giv hende en pigekæreste, who gives a shit?!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 danish99 7 år siden

Stop nu med alt det der. De vil gerne være en del af samfundet, men de skal have deres eget flag og parade, det giver ingen mening.
King
Gravatar

#7 Adagio 7 år siden

Nu har jeg ikke selv set filmen, så kan ikke kommentere om hun nu er lesbisk eller ej. Det var ikke til at holde ud med alt det sang. Efter 15-20 minutter stoppede jeg med at se da filmen jo ikke var begyndt.


Jeg ser dog ikke nogen problem med at hun er lesbisk og kan ærligt talt ikke se hvorfor man her i 2016 kan have problemer med det
Gravatar

#8 Geekalot 7 år siden

#7 fordi det er børn der sider og ser det. De skal ikke bombarderes med lesbiske og bøsse tegnefilm i sådan en alder. Ikke for man skal overbeskytte børn men det der er for meget.
Kunne forstå hvis det var voksen tegne film.
Gravatar

#9 Kaversmed 7 år siden

#7 Slaaap af. Jeg tvivler på, at fordi hun pludselig får en pigekæreste, så kommer de til at kneppe til højre og venstre. Hvis hun har en pigekæreste, så har hun en pigekæreste, præcis som hvis hun havde en mandekæreste - bare omvendt ;)
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#10 Adagio 7 år siden

Geekalot ->

Det er da vel ligemeget hvem der skal se filmen om det er en pigekæreste eller drengekæreste hun har, det gør ikke nogen forskel. Jeg ser ikke noget problem med at børn kommer til at se at deres favorit disney figur er til samme køn, der kan de jo også komme til at se i virkeligheden. At en disney figur, deres nabo eller tante der er til samme køn bør ikke gøre nogen forskel. Eller mener du også at børnene ikke må tage til deres klassekammerats fødselsdag fordi klassekammeraten har to mødre?

Det er jo ikke fordi at det her gør filmen til en pornofilm og at hun lige pludselig knepper alle piger hun møder. Den eneste forskel man ser er at hun kysser en pige i stedet for en mand. What's the big deal?

Skriv ny kommentar: