DC Films har som bekendt tænkt sig at lave en sequel til “Man of Steel”. Og det lyder til at blive noget ganske andet end originalen, hvis man skal tro nye rygter fra 4chan.

Se også: Rygte: J.J. Abrams er i spil som “Man of Steel 2”-instruktør

Det er GeekFeed, der bringer de spændende rygter, der blandt andet kan fortælle, at “Man of Steel”-filmene er tænkt som en trilogi, hvor denne altså bliver film nr. 2 i rækken.

“Man of Steel 2” har angiveligt fået arbejdstitlerne “Superman: Last Son” og “Last Son of Krypton”, hvilket indikerer, at vi skal tilbage til begyndelsen. Til Supermans hjemplanet, Krypton.

Her skal vi 10 år tilbage i tid i forhold til, da Krypton blev ødelagt og Superman sendt til Jorden. Her erobrer filmens hovedskurk, Brainiac, byen Kandor, imens General Zod forsøger at forsvare byen. Dengang var Zod en helt, hvilket er et centralt fokus for denne sequel.

Således vil fokus være på Krypton, Brainiac og altså Superman – der måske skal hævne fortiden og den biologiske familie.

Det er efter sigende Geoff Johns, der hjælper Zack Snyder med at skrive manuskriptet. Det er også Johns, som har skrevet historien til “Wonder Woman” samt hjulpet Ben Affleck med den kommende “Batman”-solofilm.

Som tidligere afsløret er J.J. Abrams det foretrukne valg som instruktør, imens Doug Liman, der skal lave “Justice League Dark”, også er i spil sammen med Zack Snyder.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: