“Doctor Strange” får først premiere senere på året, men allerede nu kan vi glæde os til at se Benedict Cumberbatchs kappeklædte tryllekunstner i flere Marvel-film. Han medvirker nemlig i den kommende “Avengers: Infinity War”, skriver MovieWeb.

Se også: ”Doctor Strange” ændrer Marvels MCU til MCM

Det kommer dog næppe som en overraskelse. “Avengers: Infinity War” er rygtet til at have ikke mindre end 67 marvel-karakterer. Og skal man tro på rygterne, er det ikke kun blockbuster-helte som Iron Man og Captain America, der bliver del af de 67. Også karakterer fra serier som “Daredevil” og “Jessica Jones” er rygtet til at medvirke.

Derudover ved vi allerede, at Doctor Strange vil have store konsekvenser for Marvel-Universet fremadrettet. Efter “Doctor Strange” har haft premiere, vil der ikke længere være tale om et samlet univers, men derimod et såkaldt multivers. Det giver derfor mening, at Doctor Strange også vil få en rolle at spille i “Avengers: Infinty War”.

Doctor Strange” får dansk premiere d. 28 oktober, imens “Avengers: Infinity War” udkommer knap halvandet år senere, d. 3 maj i 2018.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: