Der er syv år siden, at der første gang gik rygter om, at Peter Jackson ville filmatisere Philip Reeves post-apokalyptiske fremtidsroman, “Mortal Engines”. Nu bliver det rygte så til virkelighed.

Se også: Steven Spielberg: Peter Jackson skal snart lave sin “Tintin”-film

Det bliver dog ikke Jackson selv, der skal instruere, men derimod Christian Rivers, der har været ansat af Peter Jackson som special effects-rådgiver, hvilket vandt Rivers en Oscar for effekterne i “King Kong”. Nu får Rivers så sin instruktør-debut, skriver Deadline.

Peter Jackson vil dog trække i de overordnede tråde på projektet i samarbejde med Fran Walsh og Philippa Boyens, der også har arbejdet sammen med Jackson på trilogierne om “Ringenes herre” og “Hobbitten”.

Sammen har trioen skrevet manuskriptet og vil også medvirke som producenter på “Mortal Engines”, der handler om London, der i fremtiden er forvandlet til en maskine, som forsøger at overleve i en krigsramt verden, der er ved at løbe tør for ressourcer.

Produktionen begynder til foråret i New Zealand.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 cain 7 år siden

Sikke en elendig beskrivelse af handlingen. London er maskinen der overlever ved at "æde" mindre byer. Den handler om Tom Natsworthy. Bare en smule research udover cut/paste af nyheder ville da pynte lidt.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Tak for retteren, vi retter op.

Skriv ny kommentar: