Der har været meget ballade omkring “Deadpool”-franchisen. Men nu er der begyndt at komme styr på det igen – senest med en ny instruktør i form af “John Wick”-instruktøren David Leitch. Nu er premieredatoen så mere eller mindre på plads.

Se også: Fox-Marvel arbejder på “Deadpool 3” – måske sammen med “X-Force”

Det er Collider, der skriver, at Fox-Marvel nu har annonceret to nye datoer reserveret til Marvel-film – som hos Fox begrænser sig til “Fantastic Four”, “X-Men” og “Deadpool”.

Derfor er mulighederne begrænset for, hvilke film der kan være tale om. “Fantastic Four” er ikke aktuel, så der er reelt kun tale om film inden for “X-Men”-universet, som kan komme på tale.

Med “Gambit” sat på pause så er der belejligt nok kun tre film i spil til de to nye datoer plus en allerede annonceret. Der er tale om “Deadpool 2”, “The New Mutants” og så en “X-Force”-film, som muligvis bliver til en kombineret “Deadpool 3”-film.

Der er tale om d. 2. marts og d. 2. november i 2018 samt d. 14. februar i 2019.

Her er det oplagt, at “Deadpool 2” skydes af sted først i 2018, hvorefter Josh Boones “The New Mutants” passende kan kile sig ind senere i 2018, imens “X-Force/Deadpool 3” så kan få premiere på Valentine’s Day i 2019.

Eneste film, der kan erstatte en af de tre film, er, hvis Simon Kinberg får relanceret “X-Men”-franchisen i en fart, som der angiveligt arbejdes på.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

Selvom det ville være fedt så tror jeg det er for tidligt at sætte forhåbninger om X-Force. Siden Deadpool 2 mangler en dato, er det nok den ene og X-Men v3 reboot er nok den anden (i 2019), da de allerede er begyndt på det. Den sidste er jo så nok Gambit, medmindre de aflyser den i stedet og kommer med en anden spin-off karakter, for den har de jo nok allerede arbejdet lidt på, så den har de lettere ved at udgive samme år som Deadpool 2.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Tvivler meget på det er en fortsættelse af Fantastic Four....

Skriv ny kommentar: