Det onde Imperium ledes af hvide mænd, imens de gode rebeller er en multikulturel gruppe sammensat af forskellige folkeslag. Det får nu hvide racister til at boykotte “Rogue One”.

Se også: ”Rogue One”-forfattere sammenligner Imperiet med Præsident Trump

Det er Indiewire, der har været på Reddit, hvor de racistiske kommentarer står i kø:

”Næsten alle de centrale karakterer er ikke-hvide, og hovedkarakteren er en bemyndiget hvid kvinde. Denne film bør blive boykottet.”

Der er også vrede rettet imod den kvindelige hovedrolle:

”De nye film kommer til at floppe stort alligevel. Du kan ikke fremhæve kvindelige helte så meget, som du vil… Selv de fleste kvinder finder det ikke interessant,” lyder det fra en anden bruger.

Star Wars: The Force Awakens” blev også truet med boykot, fordi den havde et multikulturelt cast og en kvindelig hovedrolle. Alligevel indtjente den over to milliarder dollars i biograferne.

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Buschaka 7 år siden

who the f**k cares, bare historien er god så må det være mørke kvinder med asiatisk herkomst der har hovedrollerne mod gamle sure hvide mænd! Overskriften siger vel også en del om hvilket afstumpet folkefærd der vil boykotte den
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Kan de hellige mennesker der har travlt med at pudse deres glorie jo så sige hvad de vil. Men der er da lidt om kritikken de kommer med. Men at boykotte den for det, det må de selv om. Det Star Wars det skal ses :)
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Jamen forfanden The Empire har jo altid skulle afspejle Nazisterne...big fucking surprise!.. Ud over Admiral Thrawn er der kun mennesker som er del af Emperiet, de går meget op i race.

Synes det er sørgeligt at folk er ude af sig selv fordi der indtil videre har været 2 kvindelige hovedroller i Star Wars, hvor største delen af filmene handler om Fader og Søn. Plus Han Solo filmen kommer også til at have en mand i hovedrollen, og den tredje Star Wars Story kommer højst sandsynligt til at handle om Obi-Wan. Folk gøre det til et problem, og begynder at se konspirations teorier over alt om på tvunget Femernisme.

Ikke fordi der ikke er en tendens med at Hollywood har fået den skøre ide at alt skal genindspilles med kvinder for at opnå lige stilling, hvilket self er noget vrøvl og ikke fremmer ligestilling. Men hold kæft hvor er jeg træt at høre om mænd mod kvinder...
Gravatar

#4 nwinther 7 år siden

Var det sorte racister, der boykottede Oscar-uddelingen sidste år?

Er det ikke en legitim problematisering, i disse "diversity"-tider, at de onde konsekvent er hvide mænd, mens de gode konsekvent ikke er det? Det behøver man vel ikke være racist for at kunne se?

Man kunne oven i købet nuancere SJW'erne, at brune mennesker også er mangesidede og komplekse individer, som både kan være gode, onde, smålige, storsindede, hårde, bløde osv. osv.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 Mads47 7 år siden

Sku lige meget hvilken side det kommer fra. Hvid eller sort så racisme noget ynkeligt klynkeri.
Gravatar

#6 KEiZ 7 år siden

hehe.. det er så fantastisk, det er ikke længere muligt at lave noget uden at støde nogen. :)

Mental note: næste gang jeg opdigter et 100% urealistisk og fantastisk univers der intet har med virkeligheden at gøre, så sørge for at det kun er befolket af koreanske kvindelige dværge. der alle er klonede.....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#7 Sklertic 7 år siden

Synes både overskriften og opslagets indhold formuleres meget uheldigt. Er man racist her, så er man det også, når man siger, at der bliver hvidvasket karakterer osv.

Fri os nu for det bavl.
Gravatar

#8 Star Trek fever 7 år siden

OscarsSoWhite var jo de sorte racister der viste deres ansigt. Dette er da ikke anderledes.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 Fjeder 7 år siden

Here we go again..
Det var samme ballade, der var, da The Force Awakens havde premiere... Dengang glemte folk også at Darth Vaders stemme blev leveret af James Earl Jones, samt Lando Calrissian også havde en lidt mørkere kulør...
Gravatar

#10 Gorman 7 år siden

Ja, trættende med al den "klynk-klynk, de dumme kvinder og fejlfarver, de får for meget plads i vores vante mande- og hvid-dominerende univers". Uanset hvilken observans man har, så er det et faktum at hvide mænd er dominerende i filmverdenen. Så sgu da ok at andre får lidt plads for en gangs skyld og tilsyneladende har medvind. Se filmene hvis I synes de er fede og lad være, hvis I synes de er ringe eller går jeres verdensbillede imod. So simple.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: