Disney har ret beset to valg efter Carrie Fishers død. Enten må de ændre markant i manuskriptet for de to kommende “Episode VIII” og “Episode IX”. Ellers må de genskabe Princess Leia med CGI-teknologi. Det sidste kommer ikke til at ske.

Se også: Efter Carrie Fishers død: Princess Leia klippes måske ud af “Episode VIII”

Det er Lucasfilm, der nu kategorisk afviser, at de vil genskabe Leia til de kommende film, som de ellers gjorde det til “Rogue One” i en cameo-rolle:

”Vi vil forsikre vores fans om, at Lucasfilm ingen planer har om digitalt at genskabe Carrie Fisher i rollen som Princess eller General Leia Organa,” skriver StarWars.com.

Dermed må “Episode VIII” og “Episode IX” ganske givet ændres markant, idet Leia angiveligt havde store og afgørende roller at spille i dem begge i forhold til sin bror, Luke Skywalker, og søn, Kylo Ren.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Dj Kold 7 år siden

Nej, de har ingen planer nu, om at genskabe hende virtuelt. Men det kan jo ændre sig. Ikke at det gør det, men de kan gøre det.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 7 år siden

De må da godt lige lade Kylo Ren gøre det af med moderen også, i starten på Episode 8, og ofre lidt CGI der...
...så får vi osse sat Kylo Ren på det helt rette spor efter drabet på farmand.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#3 David Munch 7 år siden

Jeg tror Disney fortryder de ikke lod mor blive nakket i stedet for farmand... 8)
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

#3 hehe ja der nok nogen der sider med en anden ide til TFA nu :)
Gravatar

#5 jamiemsm 7 år siden

#2 jeg tror egentlig ikke han bliver på the dark side vejen. indtil videre har triologierne handlet om en skywalker og tror kylo ren er skywalkeren her (i blod er han en) så tror han får en redemtion på et tidspunkt :)

Skriv ny kommentar: