DSB vil gerne rive den legendariske Palads-biograf ned. Nordisk Film Biografer ser ingen fremtid i den. Men hvad med politikerne, der bestemmer? De har nu besluttet, at de heller ikke vil redde Palads.

Se også: #RedPalads: Biograf-fans vil redde Palads fra døden

Det er DR, der skriver, at Teknik- og miljøudvalget i Københavns Kommune ikke vil indstille til en fredning af den næsten 100 år gamle bygning.

Dermed er der nu ikke længere nogen hindring for, at Palads bliver revet ned til fordel en karré med fire tårne samt en overdækning af banegraven ved Vesterport Station.

Palads har ligget der siden 1918 og fik i 1989 sit ikoniske pastelfarvede ydre af kunstner Poul Gernes.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Dolle19 7 år siden

fy skamme, til de folk der vil rive den ned :(
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 danish99 7 år siden

Tak til de tosser som stemte på taber partiet Enhedslisten
King
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

#1 hvorfor det? giver ingen mening overhovedet at holde en bygning i live, når den ikke kan tjene penge. Mere fy til folk med sådan en holdning som du/andre render rundt med. Må man selv proppe penge i projektet hvis den skal blive.
Den bygning er ikke noget specielt ud over mange af jer københavnere har mange minder derfra :) men derfor giver det ingen mening at vi andre skal betale til den bygning kan blive :)
Gravatar

#4 [email protected] 7 år siden

Nu vi er i gang med at nedrive, hvad med tivoli alt for gammelt og dyrt, der kan sagtens bygges store moderne lejligheder og kæmpe shopping center. også zoo er helt yt, - og det kongelige teater bør også nedrives, det er trods alt mindst 300 år
Gravatar

#5 123456789 7 år siden

Christianborg skulle også rives ned for der kan godt ligge et par moderne glas huse
Gravatar

#6 GhostCOM97 7 år siden

Mener i virkelig at det vil være værd at bevare Palads bygningen, frem for muligheden for at fornye området og få et bedre og mere morderne område, togstation og biograf? Når man ser på tegningerne er der endda grønne områder tegnet ind og det kunne være fantastisk.

Bygningen har siden 1911 været ombygget mange gange for at følge med tiden og biografkrise. Jeg har selv mange gode minder fra ture i Palads biografen, men har aldrig set den andet som utrolig grim med de vilde farver. Synes bare tiden er løbet fra bygningen.

Jeg har selv en engelsk bulldog og kender godt kærlighed til noget der ikke er kønt, men har det altså ikke sådan med paladsbygningen.

Skriv ny kommentar: