DC Films udsendte i går en meddelelse til pressen, hvor det blev officielt, at Matt Reeves er ny instruktør på “The Batman”. Men i selv samme meddelelse var der ikke ét eneste ord om hovedrollen og tidligere instruktør, Ben Affleck. Det kunne tyde på, at Affleck for alvor er på vej ud af sin kontrakt som Batman.

Se også: DC-kilder: Ben Affleck gider ikke mere Batman

Det skriver Collider, der bemærkede, at Ben Affleck ganske overraskende på intet tidspunkt bliver nævnt i offentliggørelsen af Matt Reeves som ny instruktør.

De spekulationer forsøger Ben Affleck nu at tage luften ud af med en velkomst på Twitter:

”Velkommen til Bathulen, Matt Reeves,” skriver Affleck, hvilket kunne tyde på, at han ikke forlader DC Films på den her side af “The Batman”.

“The Batman” forventes at få premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 SverriJ 7 år siden

Håber virkelig at Ben Affleck forsætter som Batman hele hans kontrakt. Var det ikke 8 film? Hvor han indtil videre har været i Batman V. Superman og Suicide Squad. Så får vi ham selvfølgelig også at se i Justice League.
Gravatar

#2 Johnny42 7 år siden

Det er godt nok en storm i et glas vand. Når der ikke er noget nyt at fortælle, er der vel heller ingen grund til at sige, at der ikke er noget nyt at fortælle. Ben Affleck er med i Justice League som "The Batman", og sikkert kontraktmæssigt forpligtet til at være batman i som minimum 2 film mere, så derfor vil han også være Batman i "The Batman".

Det sker mange gange hvert år, at der ogstår kreative uoverensstemmelser mellem instruktører, manuskriptforfatter og filmselskaber, der gør at man bliver nød til at finde en ny instruktør, manuskriptforfatter., så en masse påstyr for ingenting.

På et tidspunkt lød det også at de stort set havde smidt både manuskiptet til The Batman og Flash på bålet og skulle starte helt forfra. Dette er tilsyneladende heller ikke tilfældet. Rygtebørsen har det mange gange med at gå i selvsving hvilket nok også er tilfældet denne gang.
Gravatar

#3 henrique406 7 år siden

#2

Men det er da vigtig at vi får information om disse små ændringer og tilføjelser. Jeg har selv været meget i tvivl om, hvorvidt Affleck stadig er om bord, især pga. hans manglende tilstedeværelse i offentliggørelsen af Reeves, som nævnt ovenfor og i en anden nyhed.

Så jeg er personligt glad for dette stykke information, da det tyder på at gode gamle Ben stadig er med.

Skriv ny kommentar: