De to “Deadpool”-forfattere – Rhett Reese og Paul Wernick – har også skrevet manuskript til “Life”, der netop nu er centrum for årets vildeste fan-teori. Reese og Wernick vil ikke afvise den utrolige prequel-teori.

Se også: Genbrugt superhelte-klip afslører: Måske er “Life” prequel til spinoff

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Teorien går i sin enkelthed ud på, at rumgyseren “Life” er en prequel til en kommende “Venom”-film, der får premiere i 2018.

Således skal alien-monstret i “Life” vise sig at være symbioten kendt som Venom, der besætter menneskekroppe på Jorden. Og det vil “Life”-forfatterne ikke afvise:

”Eddie Brock er på Jorden. Symbioten er på Jorden, finder Eddie Brock,” siger Reese til ComicBook, men i en humoristisk tone.

Eddie Brock er som bekendt det første menneske, der bliver til Venom efter at være blevet besat af symbioten fra rummet, hvor “Life” som bekendt foregår.

Selv om Reese og Wernick hverken vil be- eller afkræfte forbindelsen imellem “Life” og “Venom” – der begge produceres af Sony Pictures – så forstærkes mistanken af, at “Life”-forfatterne tidligere har skrevet et “Venom”-manuskript.

“Life” får premiere d. 23. marts.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 soveni 7 år siden

Det er nu Peter Parker først kommer i berøring med symbioten :) Eddie er nr. 2.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Men Eddie er den første, der som sådan bliver til karakteren Venom :)

Skriv ny kommentar: