10 Cloverfield Lane”, der fulgte op på “Cloverfield”, havde oprindeligt titlen “Valencia”. Den kommende “Cloverfield 3” blev også først kendt under titlen “God Particle”. Nu viser det sig, at titlen “Overlord” måske skjuler “Cloverfield 4”.

Se også: ”Unbreakable 2″ findes allerede – “Unbreakable 3” er på vej

Det er nemlig J. J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot, der også står bag “Overlord”. Abrams har tidligere erklæret, at han vil give premiere til en ny “Cloverfield”-film om året.

Nu afslører MovieWeb synopsen til “Overlord”, der, selv om der er tale om en krigsfilm, meget vel kan gemme på en hemmelighed:

”Om aftenen på D-Dag bliver amerikanske faldskærmstropper kastet ned bag fjendens linjer for at udføre en mission, der er afgørende for invasionens succes. Men som de nærmer sig målet, så begynder de at indse, at der foregår mere end en simpel militær operation i den nazi-besatte landsby. Nu må de kæmpe imod overnaturlige væsener, der er en del af et nazi-eksperiment.”

Hvis teorien er sand, så ser det ud til, at J. J. Abrams og Bad Robot vil benytte “Cloverfield”-franchisen til at producere en række vidt forskellige genrefilm.

Den første “Cloverfield” var en found footage-monsterfilm, “10 Cloverfield Lane” var en paranoia-thriller, “Cloverfield 3” bliver sci-fi i rummet og nu altså måske “Cloverfield 4” forklædt som “Overlord”, der er en næsten klassisk krigsfilm.

“Cloverfield 3” får premiere d. 27. oktober.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 pinochio80 7 år siden

Hallo!!! Hvad med at skrive SPOILER ALERT inden i kommer for godt i gang. Her sidder der nogen og er vældig glad for Cloverfield filmene, så kom ikke og ødelægge glæden. Og selvom nyheden er officiel på diverse filmsider, så kan i vel godt gøre en undtagelse, og advare jeres dedikeret Filmz bruger, med en lille "SPOILER" overskrift.

Hilsen en aktiv bruger af filmz.dk ;-)
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Hvis det er 'Cloverfield 4', så kommer de alligevel til at ændre titlen inden premieren. Det gjorde de jo også med 'Valencia', der blev til '10 Cloverfield Lane'. Det samme med 'God Particle', der nu også hedder 'Cloverfield Movie'. Forbindelsen ville være umulig at skjule.
Gravatar

#3 Mejse 7 år siden

#1 jeg kan godt se at noget bliver afsløret men forstår ikke helt hvordan det kan spoile noget for dig som fan af filmene at vide der kommer en mere ?

Skriv ny kommentar: