Selv om Ben Affleck på Comic-Con benægtede, at han snart er færdig med rollen som Batman, så er den måske alligevel god nok. Efter annonceringen af “The Flash”-filmen “Flashpoint” teaser “Watchmen”-stjerne, at han muligvis bliver ny Batman.

Se også: Ben Affleck benægter rygter: Jeg er stadig Batman

Der er tale om Jeffrey Dean Morgan, der spillede far til Bruce Wayne – Thomas Wayne – i introen til “Batman v Superman”.

Kort efter annonceringen af “Flashpoint” kommenterede Morgan, der selv var tilstede på Comic-Con med “The Walking Dead”, på Twitter:

”Sagde du… ‘Flashpoint’ @LaurenCohan.”

Lauren Cohan er ikke alene også en del af castet på “The Walking Dead”, men hun var Martha Wayne i “Batman v Superman”, der altså blev dræbt sammen med Thomas Wayne.

Hvad har det så med Batman at gøre? Jo, for i “Flashpoint”-tegneserien, som vi nu får som film, bliver Bruce Wayne dræbt, imens Martha og Thomas overlever – som følge af The Flash’ tidsrejse.

Derfra bliver Thomas Wayne til Batman for at søge retfærdighed over tabet af sin søn, Bruce, der som voksen jo aktuelt spilles af Ben Affleck.

På den måde kan DC Films inden for fiktionens rammer skifte Batman fra Bruce til Thomas – måske fra Ben Affleck til Jeffrey Dean Morgan?

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: