Ekstra optagelser på store blockbuster-film er helt normalt. To til fire uger ekstra og et budget på op til 10 millioner dollars er ikke ualmindeligt for den slags. Men “Justice League” overgår det normale.

Se også: Comic-Con-trailer: Første kig på Joss Whedons “Justice League”

Det er Variety, der erfarer, at den nye “Justice League”-instruktør, Joss Whedon, har brugt to måneder på nye optagelser og et budget på 25 millioner dollars.

De ekstra-ordinært mange nye optagelser har skabt problemer i forhold til at få det store cast samlet, da flere er tilknyttet andre film og roller, som også optager for tiden.

Dermed ser det ud til, at Joss Whedon ikke bare gør Zack Snyders udgave af “Justice League” færdig, men at “The Avengers”-instruktøren derimod sætter sit eget markante aftryk på Snyders originale optagelser.

Whedon overtog tidligere på året “Justice League” fra Snyder, der måtte træde tilbage på grund af en privat tragedie i familien.

“Justice League” får premiere d. 16. november.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Spændende udvikling. Kunne være rigtig godt, hvis han får sat noget præg på den.
Gravatar

#2 Gorman 6 år siden

I hvert fald tydeligt at se på seneste trailer at det stort set er kopi af Avengers konceptet. Men den ser rigtig god ud - glæder mig til at se den.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: