Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 64

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

31. jul. 2008 00:11

Tre ord:
BORING - PREQUEL - CRAP!

Perhaps an attic shall I seek!

#2

31. jul. 2008 00:24

Treogfyrre ord:
Er det ikke bedre at bedømme filmen til du har set lidt mere fra projektet? Det kunne vel i princippet godt blive godt, hvis altså ikke verden er blevet helt træt af superheltefilm til den tid. Hvilket jeg måske tror den vil være.

#3

31. jul. 2008 00:41

Som den gode gamle Joker så smukt sagde det.

This town needs an enema!

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#4

31. jul. 2008 00:46

Det virker som om Hollywood desværre er løbet tør for ideer. Der bliver jo kun udgivet prequels/sequels/remakes/reboots her for tiden.

#5

31. jul. 2008 01:08

Ja mand. Bare se på sidste år. There Will Be Blood, Juno, No Country For Old Men, Michael Clayton, Sweeney Todd, Knocked Up og Superbad.

Jeebus.

#6

31. jul. 2008 01:24

#5

Du ved jo godt hvad jeg mener, for pete's sake. Hvis man tænker på tidligere, så så kommer der kun flere og flere af de ovennævnte slags film.

#7

31. jul. 2008 09:03

Hmm bare den ikke bliver x-men 3 / bret ratner / PG-13 skod, men det er der jo desværre stor fare for...

#6
Uden at have set the dark knight, vil jeg mene det hedder "when the chips are down" det er ihvertfald den måde det bruges i USA ;)

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#8

31. jul. 2008 10:37

# 7

Du har også ret, laver det om nu :D

#9

31. jul. 2008 12:14

Så længe filmene er gode, så kan det da være lige meget om det er prequels, sequels eller andet i den retning. Film er en oplevelse, og oplevelsen behøver ikke blive mindre, bare fordi historien er en fortsættelse eller en forhistorie til noget, som vi allerede har set

#10

31. jul. 2008 13:55

Slå nu koldt vand i blodet, de har blot registreret et domænenavn indtil videre. Intet andet.

Personligt ser jeg gerne en 4. X-Men film (helst i stil med X-Men 2, tak) - men det vil da ikke rigtigt give så meget mening at overføre First Class conceptet til en ny film. Mon ikke snarer der er tale om en animationsfilm i stil med Hulk vs. Wolverine...?

#11

31. jul. 2008 14:45

Når nu der skal laves så meget x-men som muligt, hvorfor så ikke få Zack Snyder til at lave en R-rated udgave af Age Of Apocalypse, klart det bedste x-men nogensinde lavet. Der er helt byttet om på rollerne (xavier er død, magneto leder af x-men, sabretooth er x-man, Cyclops, hans bror Havoc og Beast er onde, især den sorte beast med dreads og guldøreringe er for fed) Og en verden hvor Sabretooth skal være social pædagog for en rigtig psyko (BeastieBoy må holdes bevistløs, ellers smadrer han alt) se det er en hygge verden....

Ja jeg er nørd og x-men samler he he

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#12

31. jul. 2008 15:01

Age of Apocalypse var en fed comic arc, men ville næppe fungere på det store lærred. Den er alt for kompliceret og påkræver et endnu større persongalleri end vi har fået præsenteret selv efter X-Men 3. En stor del af charmen ved AoC var at se de karakterer man i årevis havde fulgt blive vendt fuldstændigt på hovedet og få nye roller og tilhørsforhold. Eftersom man efter blot 3 film (og knap så mange introducerede karakterer) ikke har det samme forhold til mutanterne fra det store lærred, kan jeg ikke se hvordan det skulle kunne fungere.

#13

31. jul. 2008 15:13

Enig med # 12 mht. Age of Apocalypse. I øvrigt ville historien næppe kunne indeholdes i én film, og så ville der være gang i endnu en trilogi, og den ville ikke rigtigt stemme overens med det etablerede univers i marvelfilmene.

Jeg synes også lige, at man skal slå koldt vand i blodet med ay smide projekter efter Zack Snyder og se, hvad han får ud af "Watchmen"; 300 var han jo ikke videre heldig med.

I øvrigt så jeg også hellere, at man lavede en X-Men 4, dog med det forbehold at Magneto ikke skal være med.

#14

31. jul. 2008 15:29

#13
OK, 300 er vi så bestemt ikke enige om.

Age of Apocalypse kunne jo starte med historien om hvordan den opstår, med xaviers søn Legion der tager tilbage i tiden for at dræbe magneto, men bøffer xavier ved uheld, og derved ændrer tidslinien.

Jeg giver dog #12 helt ret i det spændende omkring AoA, man ser helte/skurke i helt andre roller..

Og fuck hvor jeg savner blink, hvorfor skulle hun lige autodestructe for at smadre Phalanxen? Hun var da bare for vild..

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#15

31. jul. 2008 16:11

# 14: Mit første nummer af X-Men var netop det nummer, hvor hun døde, så det husker jeg også meget tydeligt - et spild af en god figur.

Jeg tror stadig, at historien er for stor, og at alt det med alternative tidslinier og tidsrejser er lidt for langt ude i forhold til gennemsnitsbiografgængeren; mange af de franchises med succes forsøger jo at være så "realistiske" som muligt, og som # 12 siger, så er der alt for mange nye figurer + de gamle skal reintroduceres, hvilket også tager meget, meget plads.

Har svært ved at se, hvordan en AoA film skal gøre andet end at skuffe, selvom ejg var rigtigt glad for serien, da den kørte.

#16

31. jul. 2008 17:52

Yes, X-Men 4 uden Magneto og Wolverine, med mere sekundære (i filmene, ikke tegneserien) karakterer i fokus. Som f.eks. Cyclops, Colossus og Beast - måske endda Blink, hvis de er friske. Og ingen Brotherhood of Mutants for pokker, nok med dem allerede. Der er masser af andre interessante fjender, hvor jeg især gerne ser noget med Hellfire Club.

Mht. til AoC og Blink (som jeg er helt enig i var/er en fremragende karakter) så bør i tjekke The Exiles - som er en alternativ serie lidt i tråd med AoC med alternative virkeligheder og hvor Blink er en af de absolutte hovedpersoner. Det er noget af det bedste nye Marvel er kommet med siden jeg i sin tid kastede mig over deres univers. I øvrigt mener jeg, at The Exiles kunne blive en fantastisk tv serie.

#17

1. aug. 2008 08:36

# 4 Nu er du ikke fair.

Hvad med alle de spoof film der bliver spyttet ud.

You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

#18

10. aug. 2008 01:32

elsker alle x-men filmen. fatter ikke at man kan sige sådan noget om x-men. jeg sys mavel er mega goide til at lave sårn nogen film. at der ikke kommer nogen x-men 4 er jeg utroelig ked af det over men det kommer nok :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger