En af de helt store action-komedie-filmserier er på vej tilbage. 22 år efter “Frækkere end politiet tillader 3” gør Eddie Murphy klar til at genoptage sin rolle som den rapkæftede betjent Axel Foley. Og det bliver med den relativt ukendte belgiske instruktør-duo Adil El Arbi og Bilall Fallah bag kameraet.

Se også: Brett Ratner atter om bord på “Frækkere end politiet tillader”-fortsættelse.

Frækkere end politiet tillader 4” har været længe undervejs, og i lang tid forlød det, at “X-Men: The Last Stand”-instruktør Brett Ratner var tiltænkt instruktørrollen.

Det er Deadline, der skriver, at det i stedet bliver den belgiske duo, der skal løfte opgaven. De har tidligere stået bag “Black” om bandekriminalitet i Bruxelles. Den film imponerede angiveligt Murphy og producer Jerry Bruckheimer så meget, at de headhuntede de to instruktører til at styre Axel Foleys næste omgang tosserier.

“Frækkere end politiet tillader” fik premiere i 1984, mens 2’eren og 3’eren udkom i henholdsvis 1987 og 1994.

Produktionen på “Frækkere end politiet tillader 4” ventes at gå i gang sidst på året eller tidligt i 2017.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 nielsen84 1 år siden

Det lyder ikke så tosset MEN så skal "Billy Rosewood og Sgt. Taggart" også have en rolle.. hehe
Det er bare min mening! (:
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

#1 var det ikke kun 1 af dem der var med i den 3. film ? Billy mener jeg det var.
Gravatar

#3 Adagio 1 år siden

Ham den gamle var vidst gået på pension i den 3. film, men håber da at i det mindste at en af dem er med. Glæder mig, men nu har jeg hørt den her nyhed så mange gange at jeg vil se at filmen bliver lavet før jeg tror på det :)

Skriv ny kommentar: