Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 76

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  17%
 • Blade II
  12%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Devil's Backbone
  1%
 • The Shape of Water
  1%

#1

3. jan. 2018 18:00

Hvis man angiver en inflationsjusteret liste så er James Bond nummer 1 eller 2 på den liste. Den indeholder selvfølgelig også mange flere film.

I dag er kutymen bare at angive indtjening og fuldstændig glemme hvad pengene var værd.
Fortsætter man den stil så bliver man ved med at komme med uinteressante og forkerte lister og man vil kun have de nyeste film på listerne, fuldstændig uinteressant.

Fx havde verdens rigeste mand nogensinde (i købekraft) et mindre beløb på bankkontoen end en relativ simpel milliardær af i dag, men det er jo reelt uinteressant, det er hvad man kunne få for pengene der er interessant. Det samme gælder film.

En inflationsjusteret liste er ikke problemfri og man kan justere for mange flere ting, men den er i hvert fald langt mere rigtig end de hovedløse og forkerte lister som i dag præsenteres af de fleste filmsites.

#2

3. jan. 2018 19:31

#1 Det jeg helst vil se er en box-office/movie liste for hver franchise, eventuelt inflationsjusteret, for det er klart at Marvel er i front når de spytter 2-3 film ud om året,, hvis man kun ser på samlet box-office for alle film i franchisen, men Star Wars får for 3. film i træk en box-office på over en milliard dollars, og her kan Marvel ikke være med. Musen er nok ligeglad, da pengene går i de samme lommer. :-)

Det bliver interessant at se med Solo: A Star Wars story, om trenden fortsætter eller der er nået et mætningspunkt med 2 Star Wars film så tæt på hinanden.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger