Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 24

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  25%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

28. dec. 2017 12:05

Tja, med det lort som de to sidste film var, så er det ikke en dårlig nyhed - det havde været værre, hvis han havde fået lov til at ødelægge det mere, med mere af samme skuffe....

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#2

28. dec. 2017 12:31

#1 hvordan kan de ødelægge noget ? selv hvis de mener de nye film er dårlige, ændre det jo ikke ved de gamle film.

#3

28. dec. 2017 12:57

#2 Jeg vil til dels give #1 ret. Noget af det absolut fedeste ved Alien var, at det hele var så mystisk; hvor kommer væsnet fra? Hvad er væsnet egentlig? Hvem er Space Jockey’en? Etc. Alt dette fik vi til dels svar på med de nye film, og det ødelægger desværre lidt det “gamle” univers. Man kan selvfølgelig vælge at ignorere det, når man ser de gamle film, men det er svært.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#4

28. dec. 2017 13:01

Jeg synes det er synd hvis der ikke kommer flere film i den her serie, synes faktisk det gjorde hele Alien universet meget mere interessant. Det eneste problem jeg havde med Covenant var Xenomorph delen.

#5

28. dec. 2017 13:04

#3 tja hvis det er det der gjorde det fedt for en kan jeg godt se problemet :) var bare aldrig noget jeg syntes var det der gjorde det fedt :) ikke fordi jeg ikke kan lide mystikken, mystik er altid interessant det var bare ikke så mystisk, det var bare to alien racer som kom et eller andet sted fra i rummet, ikke særlig mystisk eller spændende, da der kom lidt historie på det blev det langt mere interessant for mig :)

men det er jo som man ser det :)

#6

28. dec. 2017 13:30

I sidste ende er det pengene der taler, og det har været forventet at dette ville være konsekvensen. Lige som med George Lucas, så er Ridley Scott fuldstændig ude af sync med hvad fansene af Alien-filmene vil have, og det er vist bare på tide at han stopper med at have noget med dem at gøre. Det jeg ønsker er at vi får horror elementet tilbage i alien-filmene igen. Jeg er skeptisk over for om det er det der sker med Disneys overtagelse, men jeg bevarer dog håbet. Og hvis det ikke sker, er der stadigvæk Alien 1-3 trilogien, hvor man bare kan ignorere alt det der kom efter.

#7

28. dec. 2017 14:12

Nu er jeg en af de få der oprigtig synes Prometheus var og er en rigtig god film,og den ødelægger intet for mig ved gen-kig af de gamle,hvor Alien er en af mine absolut yndlingsfilm.
Jeg tror forventningerne til Prometheus var anderledes og meget højere end hvad der blev lavet,og derfor blev så mange skuffet af resultatet.
Covenant var dårlig,den var hastet igennem,og ikke særlig gennemtænkt.. Det er studiets skyld,da de efter Prometheus floppede, krævede mere xenomorph i manus,og resultatet blev noget mærkeligt noget,med første halvdel ok spændende,som så gik over i absurd teater i anden halvdel.

Såfremt Disney opretter en afdeling til R-Rated film så tror jeg godt de kunne levere noget ordentligt,men holder de på pg-13 let fordøjeligt tween møg,så er det helt slut med Alien.

#8

28. dec. 2017 14:20

Syntes nu de har været fede nok og holdt lidt i stil med det gamle. Folk skal tænke på vi ikke er i 80erne mere. Det er det samme med Star Wars.
Vi får nogle historier nu, det bare muligt det ikke lige er det vi regnede med vi ville få, også opføre vi os tit som små børn.....

#9

28. dec. 2017 14:36

Lige som med George Lucas, så er Ridley Scott fuldstændig ude af sync med hvad fansene af Alien-filmene vil have, og det er vist bare på tide at han stopper med at have noget med dem at gøre.Johnny42 (#6)

Synes enlig ikke man bør sætte det op sådan, synes faktisk ikke at Fans bør have den store form for indflydelse på et produkt. Oftes ved vi ikke hvad vi vil have, tage nu bare Star Wars som et eksempel

Fans har brugt de sidste 12-15 år på at græde snot over Prequel trilogien og at den ikke var Star Wars "artigt" nok. Episode 7 for høvl for at være alt for Star Wars argtig, så laver Lucasfilm The Last Jedi og den er ikke Star Wars argtig nok. Film instruktører skal have lov at lave lige præcis den film de vil og ikke lade sig diktere af dem der råber højst. Synes det er en af de mest toxic holdninger til fim der er.

Noget andet er George Lucas lavet ikke prequels for fans skyld, han lavet dem for hans egen skyld. Det har jeg langt større respekt for end, dem der bukker sig. Var det de film jeg havde håbet på? nej. Men sådan er livet, take it or leave it.

#10

28. dec. 2017 15:03

Synes enlig ikke man bør sætte det op sådan, synes faktisk ikke at Fans bør have den store form for indflydelse på et produkt. Oftes ved vi ikke hvad vi vil have, tage nu bare Star Wars som et eksempel

Fans har brugt de sidste 12-15 år på at græde snot over Prequel trilogien og at den ikke var Star Wars "artigt" nok. Episode 7 for høvl for at være alt for Star Wars argtig, så laver Lucasfilm The Last Jedi og den er ikke Star Wars argtig nok. Film instruktører skal have lov at lave lige præcis den film de vil og ikke lade sig diktere af dem der råber højst. Synes det er en af de mest toxic holdninger til fim der er.

Noget andet er George Lucas lavet ikke prequels for fans skyld, han lavet dem for hans egen skyld. Det har jeg langt større respekt for end, dem der bukker sig. Var det de film jeg havde håbet på? nej. Men sådan er livet, take it or leave it.Mads47 (#9)

Amen brother.. Kunne ikke være mere enig

#11

28. dec. 2017 15:35

Jeg har masser af respekt for George Lucas... Som historiefortæller.
Som instruktør... Ikke så meget.
Der var mange huller i historien i Prometheus, men selve ideen om The engineers kunne jeg godt lide, men det blev smidt fuldstændig ud af vinduet med Alien: Covenant, så derfor tvivler jeg på at jeg vil være interesseret i hans kommende ideer for aliens.

Og altså, den eneste grund til at der laves film er, hvis de giver overskud. De store studioer er interesseret i at tjene penge, der er måske enkelte film, hvor de prøver noget nyt, men for de film med de store budgetter, hvis de ikke tjener penge, så lukker de hurtigt ned for disse franchises.

#12

28. dec. 2017 15:40

#11 sådan burde det vel også være ?

men ja er enig i det med Lucas :)

#13

28. dec. 2017 16:22

#11 mener du Ridley Scott når du skriver George Lucas? Da du forsætter med alien vurdering og skriver “hans kommende ideer” bliver jeg nemlig i tvivl!

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#14

28. dec. 2017 17:05

#13 Jeg skrev om dem begge to. Der er nogle instruktører, hvor det er direkte skadeligt for dem selv og de historier de startede, hvis de får for meget kreativ kontrol. Hvis man graver ind til kernen i historierne i prequels trilogien så er der faktisk nogle gode og interessante ideer med hvordan Sheev Palpatine kom til magten og vildledte både senatet og jediordenen. Problemet her lå i at han havde friheden til at implementere andre ting der ikke fungerede så godt og hvor ingen sagde ham imod. Og så nok også nogle casting vælg, samt at at han ikke er særlig god til at instruere skuespillerne.

En instruktør der havde en fantastisk instruktør-debut er M. Night Shyamalan. Både the sixth sense og unbreakble er fantastiske film, og gjorde faktisk at hver gang der var en ny film fra Shyamalan så ønskede jeg at se den. Jeg var så småt ved at have opgivet håbet for ham fuldstændig, men nu kan det være at han er på vej tilbage på rette kurs. Det med at han startede så stærkt tror jeg faktisk skadede hans karriere da han nærmest selv kunne bestemme hvad han gjorde i sine film.

De bedste film får man i et samarbejde mellem instruktør/producer/manuskriptforfatter.

#15

29. dec. 2017 14:25

Desværre går det udover originaler som Judge Dredd (som trods alt blir til en serie), at man skal kigge på den økonomiske side. Alien er bare ikke serie-materiale, der er film materiale.. håber det virkelig bare er pause. Svært at finde ordenlige R-Rated-ikke-bare-for-r-rated's-skyld film nutildags?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger