Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 56

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  21%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

2. oct. 2017 13:51

Altså det er da splittet uanset. Der er også DC serierne som ikke hænger sammen med resten, det hele hænger jo også langt fra sammen hos Marvel, det er en alt for stor franchise til at det hele kan være samme univers... så kan de ellers også bare bortforklare det med at deres universer jo i sig selv direkte har flere universer. Legion f.eks. er i et andet univers, i tegneserien, de forskellige universer har jo endda navne eller numre.

#2

2. oct. 2017 14:24

#1 Der står konkret MCU og DCEU - ikke alt fra Marvel og DC på tværs af medier og selskaber :)

#3

2. oct. 2017 20:19

Nogen gange opfører internettet sig altså, undskyld udtrykket som nogle "hysteriske kællinger". NEJ, der er ikke modstrid med hvad der bliver sagt. Måske kommer der alternative tidslinjer/universer med andre skuespiller der spiller de forskellige karakterer, og hvor historierne udvikler sig anderledes.

MEN, de film, der foregår i DCEU foregår i samme univers. Men selvom det foregår i samme univers, behøver man jo ikke referere alle begivenheder der er foregået i tidligere film, og alle karakterer behøver jo heller ikke optræde i hinandens film. Det vil være befriende hvis vi forhåbentlig for en The Batman film, hvor det bare er Batman, muligvis med Batgirl eller Nightwing, der er tæt knyttet til hans univers, men uden indblanding fra Superman eller Wonder Woman.

Dog burde Warner Bros måske tage en snak med alle dem der udtaler sig, så der bliver koordineret hvad der bliver sagt, og så der kun bliver sagt ting, der ikke på nogen måde kan misforstås eller tolkes i alle mulige retninger.

#4

2. oct. 2017 20:34

Seriøst nu stopper i snart med at dreje det til L@RT.. I er begyndt at skrive som nogen dumme teenagere som vil høre det som de vil høre og ikke det som enlig bliver sagt.. (og mener ikke I som jer i dette Forum.. Det er skrevet til Filmz.dk)

"Filmene handler ikke om andre film. Nogle af filmene kæder karaktererne sammen, som 'Justice League', men som med 'Aquaman' er det ikke vores mål at forbinde 'Aquaman' til alle andre film."

Det er citat som de selv bruger i jeres tidligere artikel.

Det han siger er at deres solofilm vil handle mere om solofilmens karakter og ikke blande andre karakter ind i samme film som jeg syns er et mega fedt koncept.. Det er MCU også med deres solofilm.. Jeg mener ikke jeg har set Thor i Iron man eller omvendt... det har handlet om Iron man (et ud af rigtig mange eksempler)

Han har jo ikke på noget som helst tidspunkt (i hvert fald ikke i det som I fremviser) at Aquaman ikke er en del af DCEU.. Det er jo samme skuespiller der skal spille rollen...

#5

2. oct. 2017 20:49

#4 Er ikke helt sikker på, at jeg kan følge dig. Hvem er 'han'? Det er DC-præsident Diane Nelson, der aktivt har været ude for at nedspille forbindelsen. Lige bagefter udtaler den kreative chef, Geoff Johns, at der er 100 forbindelse. Hvis de mener det samme, så er de dårlige til at kommunikere det. Vi drejer ikke noget, vi citerer derimod så direkte, som vi kan.

Der påstås ingen steder, at Aquaman ikke er en del af DCEU, men derimod, at de vil nedspille den store sammenhæng i DCEU en smule. Måske har hændelserne i Aquaman ingen betydning for de andre DCEU-film?

Sammenhæng kan være mange ting. Her er Marvel de senere år gået meget op i, at MCU-filmene hænger sammen i forhold til kronologi og begivenheder. Tony Stark er eks. dybt påvirket af hændelserne i The Avengers i Iron Man 3. Den slags er også sammenhæng. Ultron fører til Civil War osv.

Kreativt tror jeg dog, at du har ret i, at Geoff Johns som ansvarlig for DCEU, så vægter hans ord mest. Lidt som Bob Iger (Disney) kontra Kevin Feige (MCU).

#6

3. oct. 2017 06:57

har intet imod de forskellige film, men er det ikke bedst ikke at have eller 3 jokere kørene på samme tid? selvom det måske bliver fede film, tror jeg at det får en modsat effekt hos publikum

to infinity and beyond!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger