Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 225

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

15. jan. 2018 15:50

har set dem alle på nær lady bird og coco, og tænker ikke der er nogen af dem jeg har set, som er det der typisk er anset som anmelder film, måske folk burde genoverveje sterotypen ?

#2

15. jan. 2018 16:19

Dunkirk er da en klassisk anmelderdarling. det er lady bird også.

#3

15. jan. 2018 16:23

#1 nu pointeret jeg jo at jeg ikke har set lady bird :) så kan jeg jo ikke rigtig udtale mig om den, og jeg tænkte mere på det kunstneriske og høj kulturelle aspekt, som alle bedømmer anmeldere for at have, ikke Dunkirk som på trods af en flot filmning, vel næppe kan beskyldes for de ting :)

men okay lad os bare for at undgå brok, sige du har ret, 2/10 burde stadig være nok til at man overvejet sterotypen.

#4

15. jan. 2018 16:37

Kan ikke forstå hvordan Dunkirk kan ligge så langt oppe. Det er et fint mesterværk fra nolan, men jeg synes den er lidt tam og "tik tik tik" er ikke lige noget for mig. Den var dog visuelt flot og meget gode lyde effekter.

Jeg kan så heller ikke forstå hvordan WW kan ligge over Logan, Baby Driver og Thor Ragnarok, når de var ihvertfald bedre.

Get out i toppen kan diskuteres men jeg synes ihvertfald den skal med i top 3.

Lady Bird underholdte mig ikke - den var lidt kedelig.

Star Wars var ringe for at sige det, så den fortjener slet ikke at være på listen.

Coco og The Big Sick har jeg ikke lige fået set endnu men kan overvejes om de skal.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#5

15. jan. 2018 17:13

Nu skal man så lige huske på at hvis det bare er rotten tomatoes scoren, så siger den jo kun, hvor stor en del af anmeldrne der synes om filmen, men ikke hvor mange der synes filmen var et mesterværk. Så en middelmådig film som dog er underholdende vil de fleste anmeldere måske give en positiv score, og derfor vil den ende med en høj rotten tomato score. Andre film kan være mere splittede, hvor nogen hader den, mens andre elsker den.

Jeg bruger aldrig rotten tomatoes til at fortælle mig om hvor god en film er. Hvis den har en høj rotten tomatoes score, er der stor sandsynlighed for at jeg også vil synes om den, men jeg kan ikke bruge scoren som en indikator for hvor godt jeg vil synes om filmen.

#6

15. jan. 2018 17:19

#5 Ja det har du nok ret i - Kan det ikke også være noget lidt politisk over det i forhold til WW, at folk stemmer den lidt højere fordi det er en kvindelig helt (de kvindelige anmeldere). Logan var jo også lidt speciel, så den elskede man eller hadede. Thor: Ragnarok havde måske lidt for meget disney humor (jeg synes stadig den var mega god) og mange forventede nok en lidt mere mørk film - Se spoiler >>

selvom den er mørk i sig selv med Odin dør, Asgard bliver udslettet, mange dør, Thor mister et øje osv.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

15. jan. 2018 17:28

#6 tja tænker anmeldere, ligesom alle os andre, er forskellige og fokuserer på forskellige ting, og vægter dit eller dat højere, så der er da uden tvivl nogen der har haft, dine argumenter i tankerne, sikkert også mandlige anmeldere der har givet WW en lavere score fordi de tænker "vi gider fandme ikke kvindelige superhelte" sådan er folk jo så forskellige :)

i sidste ende er det jo bare en persons mening når en anmelder skriver en anmeldelse, og deres mening er jo hverken bedre eller værre end din eller min, den kommer bare ud til flere :)

#8

15. jan. 2018 18:53

# 6 okay nu er ragnarok et par måneder gammel men det er alligevel en ornlig syg omgang spoiling du leverer der. Hvid nu nogen ønsker at gemme den til Blu-ray i hjemmebiografen!!
Brug gerne spoilerknappen hvis du går helt i bund med afsløringerne.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#9

15. jan. 2018 18:56

#8 Arghh havde jeg jo ikke tænkt over UNDSKYLD!- er der en som kan lave det til spoilertekst?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#10

15. jan. 2018 19:29

#4
Er enig med Baby driver og Logan, så gode er de film heller ikke på den top 10.
#6
Er ret enig med dig i WW. Dog mener jeg personligt den eneste grund den har fået den opbakning er pga. #metoo, da ingen vil sige den er ringe når det er en kvindelig instruktør.

Og tak for spoilers, (ikke negativt ment) kan godt lide spoilers på en film, hvis en film ikke er så god at det, at kende slutningen ødelægger hele filmen, og selve handlingen og historien op mod slutningen ikke kan fange personen der ser den. Så er det en stjerne fra mig af. Jeg kan bedst lide spoilers først :)

#11

15. jan. 2018 21:34

#9 Fint nok, jeg havde selv set filmen :-)
Ser ud som om Morten har fixet en spoileralert på dit indspark.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#12

15. jan. 2018 23:26

#11 uha det var godt :D håber ikke at jeg spoilede det for nogle - bare for info hvor lang tid skal der gå før det ikke er spoilers mere? Indtil den er på dvd eller ?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#13

16. jan. 2018 06:22

# 12 hmmm godt spørgsmål, som der nok er rigtig mange meninger om og jo ikke kan gives et eksakt svar på som tilfredsstiller alle. Min er vel, at der bør gå mindst et par måneder (og gerne mere) efter den er udkommet på fysisk medie - er det ikke også der de oftest udkommer på streaming tjenesterne?

Måske et emne for en Filmz-afstemning, Morten :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#14

16. jan. 2018 08:53

#13 Hvis du laver en spoiler-definition, som alle er enige om, så helt sikkert ;)

#15

16. jan. 2018 09:11

det er en spoiler på ubestemt tid indtil det er blevet et bredt og velkendt fænomen. alle ved feks at Darth vader er lukes far imens de færreste ved hvordan rettergangen går i to kill a mockingbird. og det er trods alt stadig en klassiker fra 1962 hvis jeg husker rigtigt. for en sikkerheds skyld bør man bare bruge spoiler warnings til alt der anses som overraskelser i film. på den måde træder man ikke nogen over tæerne. det værste er dog når anmeldelser bruger spoilers. her taler vi som professionelle skribenter uden fingeren på pulsen og sådanne bør bare opsige deres stilling med det samme. det er slet ikke nødvendigt at bringe plot ind i en anmeldelse og det er ærlig talt usselt at spoile på den måde.

#16

16. jan. 2018 16:06

#13 interessant - Ja tror også vi skal have en film-afstemning igang :D

#15 Sandt nok - men hvordan kan man så offentligt diskuter tingene? vil jo være ret træls at skulle sætte spoilers til alt nemlig. F.eks. læste jeg et sted at for serier, så må der gå en uge før man må diskuter offentligt et afsnit, imens en sæson afslutning skulle der går en hel måned efter og afslutning på en serie skulle der minimum gå et helt år.

Jeg skal bare selv huske at bruge spoiler tag - det er jeg ikke så godt til XD

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#17

16. jan. 2018 16:19

man skal jo kun sætte spoiler warnings på netop spoilers. det hæmmer ikke diskussionen da dem man diskuterer med typisk har set filmen. hvis de ikke har set den vil diskussionen kun være overfladisk alligevel og de vil blive glade for spoiler warnings. undtagen ham den ene gut på Filmz der åbenbart elsker at få spoilet film.

#18

16. jan. 2018 18:06

# 14 Du er ejer og redaktør, det er jeg sikker på at du kan finde ud af at definere til afstemningen :-) Og ellers kan det jo indledes med en afstemning om, hvad der definerer en spoiler :)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#19

16. jan. 2018 19:09

#17 så gør jeg det for nu af :)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger