Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 81

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  62%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  1%

#1

13. jun. 2017 10:21

Jeg tror også det var det, kritikken gik på - at de ikke fortsatte i samme univers, men "bare" lavede originalen med det modsatte køn. Hvis de byggede videre med "yngre familiemedlemmer" eller studerende på det universitet de arbejdede på (så vidt jeg husker), så kunne det være meget cool :-)

#2

13. jun. 2017 10:59

Ja, de kunne have gjort virkeligt meget med den. Synes det er sent at prøve at forbinde de to film. De ødelagde den og burde egentlig bare prøve at glemme den. Hvis noget, så lav dog en værdig efterfølger hvor den ER baseret på at være en efterfølger... en som det originale cast vil være mere med på fordi den vil være mere værd at være med på.

Et kvindeligt cast vil da ikke gøre noget, det skal bare ikke være på den måde som det lige blev gjort.

#3

13. jun. 2017 11:37

Syntes nu alt var galt med den film. Deres måde at reklamere med den. Deres håndtering af fans af de oprindelige. Originale cast som ukendte bipersoner i filmen. Så til det kun kvindelige cast i den. Men man får hvad man fortjener når man hyrer sådan en som Feig til at lave fillmen.
Der er masser af gode muligheder for at kunne lave en go/okay Ghostbusters 3 ud af det, men valgte at træffe alle de forkerte beslutninger..
Originalt cast, ellers pænt nej tak her fra. Gør de som Star Wars og køre nogle nye med i det over 1-2 film, så fint nok med mig. Så længe det er i den originale stil, så det som sådan fint nok med mig :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger