Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 108

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  25%
 • Christopher Nolan
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  4%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

5. mar. 2013 11:56

Det er meget fint, og på sin vis cool, at alle de nye og de gamle samles i filmen, jeg er bare bange for at med så mange karakterer, så er der ingen af dem der får ordentlig tid på skærmen.. Mest af alt frygter jeg at det påvirker Peter Dinklages skurkerolle, hvis han ikke får nok tid! Jeg nægter at tro på at vi får en 2,5-3 timers X-Men film.. Så 1,5 time er meget lidt tid til snart 20 karakterer :-/

#2

5. mar. 2013 11:59

Jeg interesserer mig ikke rigtig for Halle Berry som skuespiller, men Storm er en interessant karakter, en skam at vi ikke får hendes historie fortalt i en seperat film.

Men jeg er enig med #1, det bliver svært at få introduceret så mange karakterer på så kort tid, på en måde var det en af grundende til at X3 ikke fungerede for mig - der var alt for mange overflødige karakterer med. :)

Mental striptease..

#3

5. mar. 2013 12:13

Som #1 og #2 er jeg enig, med at der vil måske være for mange, men jeg tror nok at den vil vare 2 timer, efter det nu er blevet "in" i superhelte-film som Fx. The Dark Knight Rises. Så jeg tror nok ikke at det vil være et problem, hvis de får Morgan Freeman i en rolle er jeg ti gange så spændt end jeg er nu.

#4

5. mar. 2013 13:24

Men mange af disse karakterer har jo allerede medvirket i tidligere film, og et par af karakterene er endda de samme. Jeg har fuld tiltro til Singer der nogenlunde præcist (især i X2) formåede at instruere et stort cast med plads til de fleste af de figurer der var med.

#5

5. mar. 2013 13:26

Hvem var det nu der instruerede X-Men: The last Stand?

#6

5. mar. 2013 13:39

Hvem var det nu der instruerede X-Men: The last Stand?Yellow-TV (#5)

Jeg er temlig sikker på at det var Brett Ratner... Singer kunne vidst ikke fordi han skule lave Superman Returns..

#7

5. mar. 2013 13:58

Ja, gid vi havde et opslagsværk på detdér internet, hvor vi kan slå sådanne filminformationer op, man kunne fx. kalde det noget med film-database eller tilsvarende, bare på engelsk. :p

Tidligere: utyske/drebble

#8

5. mar. 2013 14:42

#7

Nej det kan da virkelig ikke passe at sådan en side kan eksistere, det ville være for meget af det gode....

On Topic, tror ikke dette vil blive det største problem, med flere af de gamle tilbage, tror / håber ikke at det bliver en "filmfan" pleasing film, men mere en "tegneserie" film.
Og de fleste af dem ved godt at der er mange karakterer med, samt at nogen er mere i fokus end andre, men ved at introducere for mange nye kan du brænde nallerne (Iron Man 2).

#9

5. mar. 2013 16:10

Jeg kan KUN glæde mig. At der er mange karakterer med kan ikke gå mig på, der er rigeligt andet materiale på papirform hvis man gerne vil have indgående kendskab til alle der er forbi skærmen.
Gør mig ikke noget at tegneserie film gør som bladene også gør. Nogle karakterer er hoved personer i nogle blade og ses kun flygtigt, eller over hovedet ikke i andre selv om det er samme serie.
Er man bare lidt belæst kan jeg ikke se hvorfor man skulle have brug for 20 mins introduktion til samtlige karakterer.
Men kom da bare med 3 timer ikke desto mindre ;P

#10

5. mar. 2013 19:22

Jeg er temlig sikker på at det var Brett Ratner... Singer kunne vidst ikke fordi han skule lave Superman Returns..Maroti (#6)

Tak for informationen :)

#11

5. mar. 2013 19:58

Jeg havde lidt bange aner om en proppet rolleliste, men så vidt jeg har forstået er den gamle rollebesætning kun cameos. Singer har i hvert fald sagt at størstedelen af filmen foregår i 70'erne.

#12

6. mar. 2013 04:47

en del af dem er jo X-men både som gamle og unge så jeg kan ikke se hvorfor der er for mange karaktere med når vi foreksempel kender magnito og Charles Xavier (de er med i filmen både som unge og gamle)

#13

6. mar. 2013 10:23

Bliver spændt på hvor lang spille tiden er, nu håber jeg ikke at de bare give den alle små bi roller, bare fordi de ville have så mange mulige kendte navne i filmen for at tjene kassen. Men jeg har min tro at Singer, nok skal klare den og for håbeligt lave en ligeså god film som X-men 2 eller bedre.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#14

7. mar. 2013 08:48

jeg kan godt lide Halle Berry som skuespiller, men syntes hun var total fejlcastet (og ringe) til rollen som Storm.. ærgerligt hun får genvalg :/

#15

8. mar. 2013 13:06

haha kan huske Halle, har udtalt hun virkelig ikke var intresseret i X-Men og hendes hår var grimt. Jeg kan virklig ikke døje hende, selv om hun jeg har hørt hun gør et ok i The Cloud Atlas.

og forresten helt enig i at det kan blive noget frygteligt rod, med alle de karaktere, men i disse efter Avengers dage er jo flere karaktere, jo bedre, det er det nye sot i hollywood

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger