Fire spinoffs til “Game of Thrones” er på vej. Troede vi. Nu korrigerer HBO nemlig den opfattelse. Fire idéer til spinoffs er i spil. Kun maksimalt én af dem bliver til virkelighed.

Se også: Første trailer: Jerntronen angribes fra alle hjørner i “Game of Thrones”

Det er HBO-chefen Casey Bloys, der nu forklarer, at vi ikke får fire spinoffs til hitserien “Game of Thrones”:

”Idéen er ikke at lave fire serier… Mit håb er at lave én serie… Men det er en langsigtet plan. Vores vigtigste mål er syvende sæson denne sommer og få skrevet den ottende sæson,” siger Bloys til Entertainment Weekly.

Dermed kan et eventuelt spinoff have lange udsigter, da den ottende sæson “Game of Thrones” muligvis bliver forsinket. Det forlyder, at vi måske skal vente med den sidste sæson til 2019.

Sæson 7 af “Game of Thrones” får premiere d. 17. juli.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 kblood 9 måneder siden

Det lyder egentlig godt... vil ikke se spinoffs der er lavet bare fordi der ser ud til at være et marked for det.
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

#1 tja 1 eller 4 gør ikke så stor en forskel for mig heller ikke om de gør det fordi der er et marked eller af andre grunde (der er vel ingen serier der bliver lavet uden de tror der er et marked for det) for universet er stort nok og med nok detaljer til at bære det :)
Gravatar

#3 kblood 9 måneder siden

#2 Problemet er ikke at de gør det fordi der er et marked, men hvis de primært bruger det som begrundelse, frem for at de rent faktisk har nogle gode idéer til serier.

Jeg gider ikke at det skal blive udkogt og overbrugt bare fordi en serier gik hen og blev en success. Ligesom Rick og Morty. Jeg synes det er fint der ikke kommer 30 afsnit hvert år. Det bliver ligesom Adventure Time, Simpsons, Futurama, South Park osv. at det ender med at være meget langt imellem gode afsnit meget hurtigt.

Der skal være bedre grunde end bare at malke koen.
Gravatar

#4 Mejse 9 måneder siden

#3 enig enig men de har jo tydeligvis 4 gode ideer til serier ellers ville tallet 4 jo aldrig være blevet nævnt og det var jo heller aldrig blevet 4 på samme tid og hvis deres første spin off bliver en succes der kører til enden som original serien kommer til så kommer der da også et spin off mere :) og ja det er at malke koen men nogen gange er det også okay....så længe man malker den ordentligt kan jeg ikke se et problem med det :) for dem der skal betale for det og godkende det vil det jo altid handle om at malke koen så meget som muligt så er det jo dem der skal lave det som skal sørge for den bliver malket ordentligt og ja det fejler nogen gange andre gange ikke :)
Gravatar

#5 kblood 9 måneder siden

Det er da okay at malke koen, hvis altså det ikke tydeligvis kun er for at skumme fløden. Det kan tit blive noget alt for halvhjertet noget. Det er ofte derfor man ser at den anden film i en serie er dårlig, fordi man hurtigt vil have en sequel ud imens filmen stadigt er populær og så slacker man desværre ofte på kvaliteten eller vælger ikke at vente på at der netop er et godt script og gode idéer til at lave endnu en success.
Gravatar

#6 Mejse 9 måneder siden

#5 ja men nu snakker vi jo altså serier og de har jo haft tanker om spinoffs i flere år allerede så syntes måske sammenligningen er lidt irrelevant :)
Gravatar

#7 kblood 9 måneder siden

#6 Ehh... det er jeg da godt nok uenig i. Serier har netop ofte nøjagtigt samme problem. At have tanker om spinoffs længe er ikke det samme som at have fået en god idé til en spinoff.
Gravatar

#8 Mejse 9 måneder siden

#7 ganske sandt men nu var dit argument jo at det gik galt fordi at de ville have det hurtigt ud og slacker på grund af det hvilket næppe kan være resultatet hvis noget har været planlagt i 3-4-5 år :) desuden er problemet næppe gode ideer da universet er så stort som det er hvis der er et univers der kan malkes uden chance for at løbe tør for gode ideer er det da lige netop dette :) og når forfatteren så selv har været med inde over det må man gå ud fra at ideerne er gode
Gravatar

#9 Matjo7588 9 måneder siden

Hvis man ved lidt om dette univers..

Så det jo ikke så meget med at malke koen og skrive nye ting..

Game of Thrones kommer fra nogle bøger der hedder A song of ice and fire.
Disse bøger foregår i en verden som er den største "virtuelle" verden nogensinde.
Star wars pak sammen.

Det er ikke at lave nye historier. dem har George RR Martin allerede lavet, måske ikke i roman form. men det er der. det vi ser i GOT er 1% af universet som linker os og giver os hints til 10% af universet. men der er så meget mere mere end det. områder steder gammel og nyt, flere 1000 års historie.
Det lidt som at sige man kan ikke lave noget nyt om verdens historien.. husk på alle film i dag drejer sig stort som om de sidste lad os sige 5000 år på denne jord..
A song of ice and fire universet.. har mere end 5000 års historie.. så tror nok der er meget meget meget mere at komme efter.

Personligt er der mange ting jeg egrne ville se udforsket.

Der hvor jeg vil give jer ret er selvfølgelig det skal være i stil med G.R.R.M version og ide skal være seriøst.

Men heldigvis har han givet ting og sager til folk han stoler på. og ingen for tilladelser til at lave lort i mange år frem også selvom han dør.
Folk har spurgt ham om de ikke måtte lave film om a song of ice and fire de sidste 25 år. og han har sagt nej for ingen har kunne give ham noget han var tilfreds med.
Gravatar

#10 kblood 9 måneder siden

#8 Ja, som Matjo skriver... at bare finde folk til at skrive spin-offs ville jo netop ikke være godt nok til denne serie. Det som har gjort den så godt er forfatteren, og selv efter 4-5 år tror jeg ikke det betyder de nødvendigvis har nye fantastiske idéer, specielt fordi de stadigt ikke ved hvilken vej bøgerne rent faktisk går. De er jo så allerede begyndt at ændre i serien, men at lave forhistorier og sådan, kunne ændre dramatisk på hele hans koncept af serien.

Disse bøger har været over 10 år undervejs. Den første udgivet i 1996 og tog sikkert mindst 2 år at skrive.

Så mine forhåbninger til at de rent faktisk har en god idé til en spinoffs som de lige har lavet på 4-5 år imens serien har kørt har jeg ikke så store forhåbninger til.

Det er forhåbentlig også en af grunden til at de venter, at de prøver at undgå at deres Game of Thrones ikke kommer for langt væk fra det originale Game of Thrones. Det vil simpelthen være for kortsigtet andet, for dette univers kunne nemt blive større end Star Wars. Der er allerede fans til det, det kræver bare at de ikke ødelægger chancen for det. Bøgerne har måske allerede overhalet Star Wars hvis det skulle sammenlignes med salg af Star Wars bøger, men det vil nok være en lidt urimelig sammenligning.
Gravatar

#11 Mejse 9 måneder siden

#10 du fokusere på en meget lille del af det Matjo siger for han modsiger jo mere eller mindre alt det du skriver :) og jeg siger ikke at de har en god ide jeg siger at du modsiger dit eget argument med at det er fordi film skynder sig :) at de så helt sikkert har tonsvis af gode ideer fordi universet nemlig er så stort og der er masser af andet matriale de ikke behøver at finde på for det er allerede skrevet og de ved jo hvilken vej bøgerne går eller de kender i hvert fald den slutning forfatteren har tænkt sig at lave :)
og igen forfatteren er jo inde over spinoffne så kan virkelig ikke se din frygt være relevant
er enig i at spinoffs ikke altid er en god ide og at der nogen gange bliver skyndt sig for meget men lige med det her univers skyder du altså helt ved siden af hvis der er noget univers der er godt nok beskrevet så er det da lige netop det her :) man må næsten gå ud fra du ikke kender så meget til den nedskrevne del af universet når du udtaler dig som du gør men det tror jeg ikke er rigtigt lyder bare sådan ;)
Gravatar

#12 kblood 9 måneder siden

#11 Jeg tror ikke du forstod Matjo så, for forfatteren har sikkert mange flere historier til universet, men ikke nødvendigvis i en form der kan skrives om til noget.

Samtidigt, så er der ingen der ved om de rent faktisk ved hvordan forfatteren afslutter serien. De har jo måske valgt at lave deres egen afslutning på den for at sikre at de kan lave serien færdig i tide og møde deadlines.

Jeg kender da ikke meget til det nedskrevne univers... men så vidt jeg ved er der netop ikke udgivet meget mere end vi har set i serien, medmindre det er de dele serien ikke har kunne få med. Resten er noget han arbejder på. Men ja, det hjælper da at forfatteren er inde over det hvis de laver spin-offs.
Gravatar

#13 Mejse 9 måneder siden

#12 du må lige forklare mig hvor det er matjo siger det ? han siger jo direkte at der er skrevet meget ned ikke i roman form men masser af info siger intet om at det ikke kan skrives om til noget :) virker som om du tolker lidt meget på hvad han siger

er ret sikker på de vælger hans slutning for mon ikke det er en aftale han har lavet med dem ellers var der jo ingen grund til at give dem den

der er en del mere end bare det der er i de 5 bøger der er udkommet :) altså bare ud fra det som der er nedskrevet og udkommet og beskrevet godt nok til en serie kan jeg da komme på 7-8 spinoffs jeg ville være meget interesseret i og 3-4 gange så meget som jeg syntes kunne være spændende
Gravatar

#14 kblood 9 måneder siden

#13 Altså... G.R.R.M. er med inde over når de laver serien, men han har ikke sidste ord når det gælder serien. Det er ikke hans serie, det er en serie der bygger på hans bøger. De kan gøre med dem hvad end de vil. De kan dræbe halvdelen af det nuværende cast for at spare penge på lønning hvis de ville, og GRRM kan brokke sig, men vil ellers ikke kunne gøre noget ved det.

Han kan da have sagt hvordan han syntes det skal slutte, og det ville de sikkert lytte nøje efter. Men det er en formodning at tro at han har fortalt dem hvordan hans bøger slutter.

At GRRM har skrevet mere end han har udgivet er en ting, men at formode at det kan udgives som film eller serie er noget helt andet. Eller at formode at han rent faktisk vil lade dem læse det igennem til dette.

Fordi han har skrevet alt dette, så er det netop ikke nok at forestille sig gode spinoffs, for det giver det kun endnu større chance for at komme i konflikt med det univers han allerede har lavet. Hvis de har adgang til hans materiale som kilde osv. ja så kunne det da være godt.
Gravatar

#15 Mejse 9 måneder siden

#14 det er ikke en formodning han har direkte udtalt at han har fortalt dem hvordan historien vil ende :)

Tja nu hjælper han dem jo med spinoffs sp ja virker mærkeligt dwt pludselug skulle clashe plus alle hans udtalelser tyder på at han ikke hsr noget imod at dele da det mest bare er univers opbugning dog en meget detaljeret eb end noget han nogensinde har tænkt sig at bruge selv :)

Nu ved du jo ikke hvilke klausukwr ser eventuelt er i kontrakten så at de kan gøre hvsd de vil er en formodning
Ig han wr virkeluf ikke en type der ville arbejde med dem hvis de ignoreret ham og han arbejdee tæt sammen med dem :)

I mange tilfælde ville jeg give dif ret i frygten men det er en generel holdning du udviser ikke en situationsbestemt en og intet HBO nogensinde har gjort underbygger din frygt og intet forfstteren hat sagt eller gjort underbygger den :)

Dwr er altså intet at komme efter her beklager :)
Gravatar

#16 Mejse 9 måneder siden

Noget helt andet er at der er udeladt og ændret så meget i serien at jeg har svært ved at se hvordan mulige spinoffs skulle kunne afvige mere :)
Gravatar

#17 nwinther 9 måneder siden

De skal da bare lave det, de har lyst til.

Men for at det bliver et godt produkt, skal de have noget på hjertet. Man ser rigtig mange ting (navnlig reboots og spin-off's), hvor man lever højt på en genkendelighed, eller et cast, hvis personligheder og samspil bliver det, der gør det bare en smule seværdigt.

Det er vel også derfor man ser så mange amerikanske serier med et hav af sæsoner. Friends, som reelt havde noget på hjertet i ca. 4 sæsoner, og de næste 6 var så bare "going through the motions".

Terminator 1 var fantastisk, Terminator 2 var endnu bedre, fordi den gav andre perspektiver. Alt derefter har været genindspilninger af 2'eren, som ikke har noget nyt på tapetet, udover mere CGI.

GRRMiverse har nogle rigtig fede aspekter og et meget lang (omend nærmest stationær) udviklingshistorie, og der er mange muligheder for at fortælle spændende historier. Problemet bliver så nok, ikke bare at gøre det til en genindspilning af GoT, hvor man kæmper om Iron Throne, eller hvor Peter Dinklage tosser rundt og vælter one-liners af sig.

HBO plejer at være rimelig god til det, at få begrænset historien lidt, selvom Sopranos godt kunne have klaret sig med en sæson mindre.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#18 kblood 9 måneder siden

#15 Det er da kun godt hvis der ikke er noget at komme efter. Jeg skrev jo bare at jeg helst ikke vil se det ske HVIS det var det som man gjorde.
Gravatar

#19 Mejse 9 måneder siden

#18 jo jo men med den indstilling kan man jo være negativ omkring ALT for hvad nu hvis de gør dit eller dat :) i stedet må man jo kigge på hvem der laver det og alt andet der nu er om det og så komme frem til at der nok ikke er så meget grund til lige den frygt
Gravatar

#20 Matjo7588 9 måneder siden

#kblood


beklager har ikke lige tid til at læse det hele lige nu..
Men du misforstår helt hvad jeg skriver...


GRRM har allerede skrevet i større og mindre grad xxxxx antal historier i dette univers ud over GOT. GOT er en meget lille del af alt det historie der er i dette univers.

OG GRRM har skrevet en del af alt det andet, bare ikke i romanform. men mere med information om historien tidlinere osv.
+ der er så meget ekstra lore om sammenhæng mellem det hele..

Der ikke noget der skal sidde ned og skrive en ny historie i et spinoff.

Der nogen der skal sætte sig ned og lave det GRRM har skrevet og lavet af historier om til en serie eller en film.
Det hele er der allerede,
Han har endda sendt en masse af de her ting ud til folk der har hjulpet ham med at skrive GOT og de noveller i samme univers. så hvis han dør at de kan fortsætte hans arbejde.

Nye folk kan ikke ødelægge det med dårlige historier for de er lavet verdens historien i dette univers er skrevet ligesom vores historie på denne jord er skrevet.

Bare et spørgsmål om at gøre det til en fortælling...

Der er oprøret blandt dragerne inden GOT hvor barstards og brødre slås om troen hvor det så ender med at bloodraven bliver forvist tager til castle black og tager om på den anden siden af muren og ender som the 3 eyes raven Brann møder i GOT. og ham der siger nej til at være konge også kommer til castle black bloodraven/3 eyes ravens halvbror, som ender med at blive den maester som Jon snow og dem møder i GOT. samt 10000 andre ting med mure der større in the ice wall in the east der hvor dragerne kom fra i tidernes morgen, et land nede under the doom som muligvis er større end resten af den verden som GOT foregår i..

Så meget lore og historie er allerede lavet. GOT er en meget lille del af det.
Det skal bare formidles ud.

Så. kblood du misforstod helt og aldeles det jeg skrev.
Gravatar

#21 kblood 9 måneder siden

#20 Det er jo kun godt så :)

Skriv ny kommentar: