Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 225

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  8%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

16. may 2017 14:48

"Publikum gider ikke sequels"
Helt enig ...

#2

16. may 2017 17:36

Det har jo ikke noget med sequels, prequels eller reboots at gøre. De film som fra 2016 bliver nævnt i artiklen var jo bare dårlige. Og når en film er dårlig så gider folk jo heller ikke at gå i biografen for at se den, uanset om den er original eller efterfølger.

#3

16. may 2017 19:12

"Publikum gider ikke sequels"
Helt enig ...Justin (#1)

Selvfølgelig gider publikum sequels:)

#4

16. may 2017 19:15

Det har jo ikke noget med sequels, prequels eller reboots at gøre. De film som fra 2016 bliver nævnt i artiklen var jo bare dårlige. Og når en film er dårlig så gider folk jo heller ikke at gå i biografen for at se den, uanset om den er original eller efterfølger.Drislord (#2)

Synes nu hverken Star Trek eller X-men var dårlige, men begge film er jo en franchise, som har eksisteret i mange år efterhånden, hvorimod de åndssvage padder, og den ligegyldige dårlige efterfølger til Independence Day aldrig burde være lavet........lidt alá Transformers, som burde være stoppet for længst.

#5

16. may 2017 20:05

#4 vil give dig helt ret i at de slet slet ikke var dårlige men måske problemet er at de var dårligere end deres forgængere ? skal ikke gøre mig klog på det jeg nød dem i fulde drag :D

#6

16. may 2017 23:28

Jeg vil ikke ligge skylden på om det en efterfølger eller før eller what ever.
men om hvad det drejer sig om..

Feks. star wars er fedt og det bliver lavet godt og folk vil det gerne.

Feks GoT når det bliver kørt videre efter denne serie er færdig. både med film og nye serier, så vil folk stadig gerne fordi det fedt ( folk kan self stadig lave lort i det univers ) men det fedt.

Problemet med x-men er det var fedt i 90erne.. nu det bare.. blahhh. det lidt latterligt.
Det samme med transformers. tiden ændre sig og ting der var fedt for 10 år siden er det måske ikke i dag.

Så hvorfor fungere star wars og måske alien hvis de laver dem godt.. fordi det med star wars er et kæmpe univers og ikke det samme igen og igen ( selvom de lidt laver den samme historie i stedet for at give os noget nyt ) og alien der håber vi, vi får noget storslået som vi fik den gang originalen udkom.
Men x-men og transformers og jeg ved ikke hvad. det kørt ihjel og malket for meget og folk gider det bare ikke mere.

Det ikke et spørgsmål om efterfølgere eller noget. det et spørgsmål om indholdet i det de laver film af.

#7

17. may 2017 11:46

Ja, sequels er da ikke altid fantastisk, men kan ikke siges at være det primære problemet her. Dette er jo så heller ikke bare sequels, det her er ting man har kogt suppe på i over 10, og i nogle tilfælde i over 20 år.

Star Wars blev nok mest en success fordi det vendte tilbage efter så lang tid, jeg har på fornemmelsen at de ikke skal regne med så gode tal til de næste film.

Sequels klarer sig godt hvis filmen lige inden klarerede sig rigtigt godt virkeligt gode anmeldelser. For det meste hjælper det at være en sequel vil jeg mene, og det er også derfor det er sequels de fokusere så meget på.

De film som sælger bedst er jo netop også sequels, de fleste år... vil jeg da mene.

#8

17. may 2017 14:37

4 af de 10 bedst sælgende film sidste år var sequels så ikke så mange som man måske troede men dog var de 3 højst sælgende 3 af de 4 så tja :) svært at sige

#9

17. may 2017 15:27

#8 Det er det jeg mener, sequels har det oftest med at sælge mere. Ikke at jeg egentlig har undersøgt det, men ud fra hvad jeg lige kan huske, og det giver da også mening at hvis folk har set den første film, selvom det måske ikke var i biografen, og der kommer en efterfølger, så er der større sandsynlighed for man tager ind og ser den.

Det er jo sådan set franchises, hvor man kan sælge den på at navnet allerede er blevet promoveret før. Der er da sikkert sket nogle gange at det var en film der ikke var en efterfølger som solgte mest, men jeg tror nu det er ret sjældent. Avatar klarede sig vidst godt, men det havde nok en del af sige hvem der stod bag den film og så promoverede de den også en del. Men den får jo så også en røvful af efterfølgere nu.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger