Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 104

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

28. apr. 2010 15:22

Det tilhørende billede kunne ikke være mere rammende :)

#2

28. apr. 2010 15:48

Ja, der er vel ingen som leder efter nogen der ser "falske" ud. Det er jo også plastic-kirurgens største udfordring - at forbedre, ikke forfalske.

Problemet opstår jo når Scarlett Johansen og andre unge skuespillerinder begynder at få hængebryster osv. men endnu ikke har nået "Helen Mirren" stadiet, hvor de castes på grund af deres rynker. Hvad gør denne gruppe for at forblive interessante? A nip and a tuck.

Jeg mener det er forholdsvis få skuespillerinder i den helt store kaliber, jeg kan se har fået "lavet" en masse. Jeg kan da regne ud, at Julia Roberts må have fået lavet et eller andet, ligesom Eva Mendes osv. også må have konsulteret en plastik-kirurg. Men ingen af dem ligner Pamela Anderson eller det der er "værre".

Det virker som om man tror, at det bliver sexet med en masse hår under armene på kvinderne (det er jo ret beset også naturligt). Glem det. Kvinderne på film skal se sexede ud (eller i hvert fald ikke det modsatte). Og så gør man hvad der kræves for at opnå det.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#3

28. apr. 2010 16:09

Ja Meg Ryan, Melanie Griffith, Madeleine Stowe, Patsi Kensit, Jennifer Garner, Brittany Murphy ja selv vidunderlige og naturlige Liv Tyler fuckede og fucker deres udseende op, med collagen i læberne. Vidunderlige Meg Ryan kan nu give blowjobs i elefantburet i ZOO. Sørgeligt.

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#4

28. apr. 2010 16:56

Altså kræver Hollywood først at de skal forynge og opgradere deres krop før de vil ansætte dem.... og nu vil de så ikke ansætte dem længere, fordi de har fulgt deres krav?

fuck Hollywood. mage til diskrimination skal man lede længe efter.

Interessant at det er en udtalelse fra en kvindelig 'casting ansvarlig' hos Fox. Det kunne man jo næsten have sagt sig selv.

#5

28. apr. 2010 17:11

"Jeg synes, at alle ligner enten drag queens eller strippere," .. hah, så sandt.

Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.ece

De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

#6

28. apr. 2010 17:19

Nej, nej, nej. Silikonebryster skal sgu da placeres foran. Ikke på ryggen. Hollywood-folk er virkelig en flok freaks.

Happiness is not always the best way to be happy.

#7

28. apr. 2010 17:21

T

Fornemmer jeg en stille revolution? Jeg mener.. Når oraklet bag 'Date Night' udtaler følgende: "At gå til casting og se falsk ud skader dine chancer", og en 'casting ansvarlig' hos Fox, simultant udtaler sig, så er det vel per definition en sandhed.

Nå, men det er sgu også irriterende at se kvinder, der mere eller mindre ligner dukker. Rigtige skuespillerinder har ikke brug for hverken silikone eller botox, de har deres talent, i modsætning til mange filmstjerner i dag. Så er det selvfølgelig synd for dem, som allerede er opereret, men det er vel bare mere brænde til brug-og-smid-væk-kultur-bålet.

#8

28. apr. 2010 19:09

frz

Som #2 siger, har det falske aldrig rigtigt været in. Men derfor skal de stadig være lækrere end, hvad der er naturligt forekommende... Typisk er de bedste talenter jo ældre end 18, hvilket gør det _meget_ svært at ligne en tilsvarende.

Men er det nyheder?

#9

28. apr. 2010 22:20

Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.eceUtyske (#5)

Og det er derfor smukke Connie Nielsen på 45 år har en karriere.

Jeg er glad for, at tiderne har vendt sig imod denne indbilske kropsskamfering, som har domineret medie billedet i de sidste 15 år. Med lidt held kan den nye generation af kvinder vokse op, uden at få tæsket deres selvværd, hver gang de tænder for fjernsynet eller ser en reklame søjle...

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

#10

28. apr. 2010 22:39

#9

Mon dog. Finder de ikke bare noget andet de kan nedbryde deres selvværd på?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#11

28. apr. 2010 23:13

nu er det vel ligegyldigt hvad man som skuespillerinde gør ved brysterne-det er straks væære at gå amok omkring sine ansigtstræk.roder du med din mimik er du godt på film ud af hollywood.nægter at tro at nichole kidman på et øjeblik kan gå fra at smile og over i at se sur ud.silicone har da vist også været fobudt i bryster i årevis,da de lækkede.

#12

29. apr. 2010 02:26

Vidunderlige Meg Ryan kan nu give blowjobs i elefantburet i ZOO.Bruce (#3)

Og med det billede for mit indre øje vil jeg så gå i seng. Godnat folkens.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#13

29. apr. 2010 03:14

#2

Hængebryster kan jo sagtens fikses uden plastik og uden at det behøver at være falsk...det er jo bare et lille løft ;p

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

#14

29. apr. 2010 07:04

Det lyder som en forbedring, nu mangler der vel egentlig bare at skuespillerinderne ikke behøves at ligne skeletter, som en stor del efter min mening gør...

"Every time I go to a the movies it's magic, no matter what the movie's about" ...-Steven Spielberg

#15

29. apr. 2010 07:26

"Jeg synes, at alle ligner enten drag queens eller strippere," .. hah, så sandt.

Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.eceUtyske (#5)

Ja hun er godt nok et omvandrende freak show :o) Jeg ved ikke, om du har set noget af "Hollywoodfruer", det er sat'me god underholdning ;)
Jeg var smadret af grin, da man fulgte Simone, som hun hedder, til en casting på den tilsyneladende kommende Conan film.
For satan!! hun stinker max som skuespiller!! Jeg sad nærmest og famlede efter en pude, jeg kunne tage op foran hovedet, for det var nærmest lidt uhyggeligt - men samtidig også hysterisk morsomt :o)

Men generelt en god nyhed - når jeg bliver præsident, starter jeg med at forbyde ost og silikonepatter!!

Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!

#16

29. apr. 2010 07:28

#15 -

Nej, jeg har ikke kodet kanalen ind hvor det kommer fra, men da jeg så hendes ansigt på eb.dk, måtte jeg lige se hvad det drejede sig om. :)

De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.

#17

29. apr. 2010 12:46

Der er jo også forskel på dem som smadrer sig selv med botox og dem som for rettet nogle småting. Folk der for rettet ørerne, næsen etc. er for mit vedkommende fint nok.

Jeg kan også godt forstå, at der kan være nogle som ønsker at få gjort deres bryster større, hvis de har en meget lille barm. Men der er også forskel ved at gå fra A til DD og så fra A til B. Jeg forstår dog ikke kvinder som i forvejen har en velskabt barm at de ønsker at gøre dem større blot for at gøre dem større. Det skal passe til kroppen der bærer dem.

"I was afraid, I'd eat your brains 'Cause I'm evil"

#18

29. apr. 2010 16:04

"Jeg synes, at alle ligner enten drag queens eller strippere," .. hah, så sandt.

Jeg kom omgående til at tænke på denne rædsel: http://ekstrabladet.tv/flash/article1328523.eceUtyske (#5)

Ja puha, hun lever i den grad op til din signatur.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#19

29. apr. 2010 16:50

#13 - såkaldte "lifts" er også plastic-kirurgi. Ansigtsløftninger medfører ikke nødvendigvis implantater af nogen slags (alligevel kan man komme til at se virkelig fucked-up ud.)

Enten er det naturligt, eller også er det ikke.

Jeg har ingen problemer med det eksisterende "kvindebillede". Flotte bryster og en slank krop er da alle tiders. Det er ikke ensbetydende med, at de absolut behøver være falske, men der er ingen der kan lide hænge- eller flade bryster.

Men det kommer jo helt an på, hvad du leder efter i en film. Det var modigt at caste Charlize Theron og Christina Ricci til "Monster". Men hvis en mand (f.eks.) skal forelske sig i en kvinde (et typisk plot i en romantisk (komedie)film), må og skal kvinden have visse fordele for at publikum føler sig overbevist. Det behøver ikke være gigant-patter/læber og et porno-outfit. Tag en pige som Thora Birch - kan se mega lækker ud når det skal være, men var da meget almindelig i "American Beauty" - og alligevel troværdig - det samme kan i øvrigt siges om Mena Suvari i samme film.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#20

29. apr. 2010 17:01

Problemet opstår jo når Scarlett Johansen og andre unge skuespillerinder begynder at få hængebryster osv. men endnu ikke har nået "Helen Mirren" stadiet, hvor de castes på grund af deres rynker.nwinther (#2)

Jeg kan ikke se problemet. Det er jo en helt naturlig udvikling, og medmindre de skal være nøgne i filmene, kan diverse hjælpemidler tages i brug, såfremt deres naturlige udseende ikke lever op til kravene, f.eks. push-up-bh'en:
http://celebrities.ninemsn.com.au/img/blog/blog210808_paris2.jpg

Både Naomi Watts ("21 grams") og senest Julianne Moore ("Chloe") har uden problemer vist deres naturlige bryster frem på det store lærred.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#21

29. apr. 2010 18:45

#19

Nu mente jeg mere at et lille løft jo som regel ikke indebærer at man får sprøjtet en masse halløj ind i kroppen, så i forhold til andre kosmetiske indgreb er dette vel egl. et af de mere "naturlige" af slagsen.

#20

Men selvom det er naturligt at kvinder får hængebryster betyder det skam ikke at det er særlig behageligt eller særlig sundt.
Jeg er selv én af de der har fået foretaget et lille kosmetisk indgreb, og det var hverken for berømmelsens skyld eller fordi samfundet dikterede det - nogle ting gør man bare for sin egen eller sit helbreds skyld.

Men jeg er helt enig i at jeg synes det er synd når allerede smukke (og ofte unge) skuespillerinde får botox, større bryster, ansigtsløft osv. for at fremme karrieren.

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

#22

29. apr. 2010 19:02

Men selvom det er naturligt at kvinder får hængebryster betyder det skam ikke at det er særlig behageligt eller særlig sundt.wimmie (#21)

Nej, det påstår jeg heller ikke, men jeg tvivler på, at det skulle medføre ubehag for en kvinde som Scarlett, der i forvejen ikke har brystrelaterede problemer. Selvfølgelig findes der tilfælde, hvor omkostningerne er større og indgreb er berettiget. Hvilke konsekvenser har det i al almindelighed for sundheden, når collagen og mælkekirtler med alderen erstattes af mere og mere fedt?

Jeg er selv én af de der har fået foretaget et lille kosmetisk indgreb, og det var hverken for berømmelsens skyld eller fordi samfundet dikterede det - nogle ting gør man bare for sin egen eller sit helbreds skyld.wimmie (#21)

Men det var jo en reducering af størrelsen grundet rygproblemer, ikke sandt?

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#23

29. apr. 2010 19:36

#22

Hvordan ved du at Scarlett ikke har problemer med ryggen? ;p
Og selv hvis man ikke har som ung så kan det sagtens komme - især når tyngdekraften tager over ;)

Og jo, det var formindskelse + løft (og nej, det har ikke hjulpet på ryggen) ;)

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”

#24

29. apr. 2010 20:24

Hvordan ved du at Scarlett ikke har problemer med ryggen? ;pwimmie (#23)

Hun har endnu ikke beklaget sig, når hun har besøgt mig.

Tyngdekraften er der jo hele tiden, så medmindre brysterne bliver tungere og deres nye position belaster ryggen, kan jeg ikke se, hvordan der skulle opstå fysisk ubehag.

Og jo, det var formindskelse + løft (og nej, det har ikke hjulpet på ryggen) ;)wimmie (#23)

Så ved du i det mindste, at de ikke er blevet for små. ;)
Spøg til side; det er da synd, at det ikke har hjulpet.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#25

30. apr. 2010 12:53

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

#26

30. apr. 2010 13:55

Jeg bør på en eller anden måde kommentere det her...

Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger