Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 162

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  7%
 • En anden
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Nebula
  2%
 • Ego
  1%

#1

11. jun. 2016 16:04

Håber ikke det er rigtigt, virker lidt lamt

#2

12. jun. 2016 07:33

Det håber jeg godt nok ikke er rigtigt.

#3

13. jun. 2016 10:06

Nu var der mere eller mindre, heller ikke en eneste positiv ting at sige om den første prequel i serien, som vitterligt var skod. Så det kan vel næppe overraske. Det værste man kan sige, er dog at den har sat en stopper for Neill Blomkamps, ellers spændende projekt.

#4

13. jun. 2016 11:18

#3 hver man sin lyst ikke ? Af de folk jeg kan tage seriøse, har jeg da stort set kun hørt positivt om den film, fandt den også selv ret god.

#5

16. jun. 2016 10:44


#4 Helt enig, hver mand sin lyst.
Jeg har sjældent været så skuffet over en film som jeg var over Prometheus.
Det mest positive var egentlig teaseren med Guy Pearce, som var fed og lovende, men som så desværre også lovede langt mere end filmen kunne holde. Prometheus får Alien 4 til at fremstå som et sandt mesterværk ved sammenligning. Men jeg anerkender din ret til at tage fejl ;)

#6

16. jun. 2016 11:04

#5 bare ikke helt følge folk, når de siger de ikke kan lide den :). Er den anderledes en de andre 4 Alien film ? ja. Men skal den da også være, når det er den skal give svar på hvorfor og hvordan de Aliens er blevet til :) Og det gør den da helt ok, de sidste svar der mangles kommer jo i de andre nye film. Man har jo bare fået en film der ender uden man har fået de svar man troede man ville få, og det har han da valgt at gøre bevidst.

#7

16. jun. 2016 11:43

#6 Nej det kan jeg forstå :) Umiddelbart gav den kun anledning til flere spørgsmål, for mit vedkommende. Så som bør jeg nogensinde se en Ridley Scott film igen, og hvordan kan det dog lade sig gøre, at tage et univers med så mange muligheder, og så vælge noget så skod at præsentere, og det endda i dårlig indpakning. Jeg havde det på samme måde da jeg så 1864, fremragende muligheder for at lave noget fedt, men serveret så uendeligt ringe. Men jeg er gerne den første til at indrømme at jeg heller ikke savnede svaret på hvor de kommer fra, det behøver man ikke forklare, det er faktisk endda federe at alt ikke er forklaret. Og hvor er det bare drøn ærgerligt at historien om the space jockeys var så fesen. Jeg vil således også gerne indrømme at jeg er mest vild med de første to film i serien, selvom stemningen og setting i film 3 også er virkelig fed. I min optik skal man jo ikke forny sig bare for at forny sig, men forny sig fordi det giver mening/forbedring af produktet. Det er i hvert fald min mening.

Hvad er egentlig din top 5 favorit film? Bare af nysgerrighed, hvis du har en top 5 :)

#8

16. jun. 2016 12:27

Guardians of the Galaxy. pga, den føelse James Gunn formår at give en.

Tilbage til fremtiden. Lidt det samme som med Guadians Of The Galaxy, bare det gælder med begge de 2 første Tilbage Til Fremtiden film.

Good Will Hunting. Simpelthen bare en gennemført film, fra start til slut.

Bronson. Er nok mest på grund af den måde Tom Hardy formår at spille den rolle på, han er helt fantastisk i den rolle

It's a Wonderful Life . Samme Fantastisk film fra start til slut, og så formår den at ramme plet på ens følelser.

Var bare de 5 første film der poppede op som dem jeg havde ratet højest på IMDB, mange flere også som blandt andet Schindlers liste og The Godfather Trilogy som højest ratede også.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger