Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

9. dec. 2016 12:01

who the f**k cares, bare historien er god så må det være mørke kvinder med asiatisk herkomst der har hovedrollerne mod gamle sure hvide mænd! Overskriften siger vel også en del om hvilket afstumpet folkefærd der vil boykotte den

Behold! The last Lombax in the universe!

#2

9. dec. 2016 12:21

Kan de hellige mennesker der har travlt med at pudse deres glorie jo så sige hvad de vil. Men der er da lidt om kritikken de kommer med. Men at boykotte den for det, det må de selv om. Det Star Wars det skal ses :)

#3

9. dec. 2016 12:35

Jamen forfanden The Empire har jo altid skulle afspejle Nazisterne...big fucking surprise!.. Ud over Admiral Thrawn er der kun mennesker som er del af Emperiet, de går meget op i race.

Synes det er sørgeligt at folk er ude af sig selv fordi der indtil videre har været 2 kvindelige hovedroller i Star Wars, hvor største delen af filmene handler om Fader og Søn. Plus Han Solo filmen kommer også til at have en mand i hovedrollen, og den tredje Star Wars Story kommer højst sandsynligt til at handle om Obi-Wan. Folk gøre det til et problem, og begynder at se konspirations teorier over alt om på tvunget Femernisme.

Ikke fordi der ikke er en tendens med at Hollywood har fået den skøre ide at alt skal genindspilles med kvinder for at opnå lige stilling, hvilket self er noget vrøvl og ikke fremmer ligestilling. Men hold kæft hvor er jeg træt at høre om mænd mod kvinder...

#4

9. dec. 2016 13:00

Var det sorte racister, der boykottede Oscar-uddelingen sidste år?

Er det ikke en legitim problematisering, i disse "diversity"-tider, at de onde konsekvent er hvide mænd, mens de gode konsekvent ikke er det? Det behøver man vel ikke være racist for at kunne se?

Man kunne oven i købet nuancere SJW'erne, at brune mennesker også er mangesidede og komplekse individer, som både kan være gode, onde, smålige, storsindede, hårde, bløde osv. osv.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#5

9. dec. 2016 13:07

Sku lige meget hvilken side det kommer fra. Hvid eller sort så racisme noget ynkeligt klynkeri.

#6

9. dec. 2016 14:38

hehe.. det er så fantastisk, det er ikke længere muligt at lave noget uden at støde nogen. :)

Mental note: næste gang jeg opdigter et 100% urealistisk og fantastisk univers der intet har med virkeligheden at gøre, så sørge for at det kun er befolket af koreanske kvindelige dværge. der alle er klonede.....

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#7

9. dec. 2016 14:44

Synes både overskriften og opslagets indhold formuleres meget uheldigt. Er man racist her, så er man det også, når man siger, at der bliver hvidvasket karakterer osv.

Fri os nu for det bavl.

#8

9. dec. 2016 15:43

OscarsSoWhite var jo de sorte racister der viste deres ansigt. Dette er da ikke anderledes.

#9

9. dec. 2016 18:25

Here we go again..
Det var samme ballade, der var, da The Force Awakens havde premiere... Dengang glemte folk også at Darth Vaders stemme blev leveret af James Earl Jones, samt Lando Calrissian også havde en lidt mørkere kulør...

#10

9. dec. 2016 18:36

Ja, trættende med al den "klynk-klynk, de dumme kvinder og fejlfarver, de får for meget plads i vores vante mande- og hvid-dominerende univers". Uanset hvilken observans man har, så er det et faktum at hvide mænd er dominerende i filmverdenen. Så sgu da ok at andre får lidt plads for en gangs skyld og tilsyneladende har medvind. Se filmene hvis I synes de er fede og lad være, hvis I synes de er ringe eller går jeres verdensbillede imod. So simple.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#11

9. dec. 2016 21:31

#10 - Det er ok, hvis kvinder, sorte, dværge og alle andre får roller i hvilken som helst film. Men ikke hvis det handler om at opnå kvoter. Så er det bare plat.
Hvis en given rolle er tiltænkt en hvid, så skal det da også være en hvid skuespiller. Hvis det det derimod er tiltænkt en sort, så skal det selvfølgelig være en sort skuespiller.
Er det en køns- og/eller farveneutral rolle, jamen så er der frit valg på alle hylder.

Men se nu udfra et kulturelt synspunkt. Lad os tage Hollywood, bare for at tage det største marked. Mange af deres film foregår i USA. Det nytter sgu ikke noget at lave en film, hvor der er 50/50 fordeling af alle hudfarver. Sådan ser USA jo ikke ud. Der er et dominerende antal af hvide mennesker i USA, så er man vel også nødt til at vise et realistisk billede af den verden man prøver at vise. Det ser sgu da mærkeligt ud, at hvis hver andet menneske du møder på gaden pludselig er sort.

Hvad med næste gang Thomas Vinterberg skal lave en film, der foregår i en lille landsby i Kronjylland? Det er vel også vigtigt, at vi ligge klemmer et par kinesiske dværge og to sorte bøsser med ind i historien, for det ser vi nemlig så tit ude i Hammershøj eller Mejlby ;)

#12

12. dec. 2016 06:39

Hvad med næste gang Thomas Vinterberg skal lave en film, der foregår i en lille landsby i Kronjylland? Det er vel også vigtigt, at vi ligge klemmer et par kinesiske dværge og to sorte bøsser med ind i historien, for det ser vi nemlig så tit ude i Hammershøj eller Mejlby ;)

Så så Nagash, nu ikke stille virkeligheds realistiske spørgsmål til en kultur radikal... Det er jo forbudt i den 1. Vestageriske lov, vedtaget inden madammen flyttede hjem til Bruxelles...

#13

12. dec. 2016 06:48

Venter stadig på den næste film fra København eller Odense, alle danskerne i filmen er på kontanthjælp og render rundt og begår kriminalitet, mens alle indvandrene i den har travlt med at arbejde og holde jul. Være det var en ide til næste år julekalender til DR ?

#14

12. dec. 2016 12:14

Venter stadig på den næste film fra København eller Odense, alle danskerne i filmen er på kontanthjælp og render rundt og begår kriminalitet, mens alle indvandrene i den har travlt med at arbejde og holde jul. Være det var en ide til næste år julekalender til DR ?Geekalot (#13)

Så vil kultur eliten stadigvæk være utilfredse

#15

12. dec. 2016 16:04

#12 ......så så Stop Think Fever, nu ikke personlig :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#16

12. dec. 2016 16:09

#11 du har helt ret i at det kan blive for påtvunget og urealistisk. Min pointe var, at det er ok generelt at ændre på den vanlige fixering på hvide mænd i hovedrollerne i film. Om det så bliver en generel succes vil overskuddet afgøre. Money talks :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#17

12. dec. 2016 17:39

#16 - Og i det er vi bestem enige. Men gør det på en realistisk måde og glem alt om kvoter.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger