Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 32

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  56%
 • Reindeer Games (2000)
  19%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  9%
 • Masquerade (1988)
  6%
 • Sleuth (2007)
  6%
 • Sleuth (1972)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

30. jun. 2009 09:27

jeg ha tænke mig at nr 7 film,skal blive en film, det var kun for fordi at The Hobbit film skulle laves i 2 film, der for laves jeg 7en i to film, måske skal vi kalle den nye for harry potter 7en a og 7en b.?

#2

30. jun. 2009 09:33

det er faktisk et genialt sted at splitte den ad da jeg læste nogen var det ogå der jeg ville have at den blev delt så det er jeg egentlig tilfreds med og det dejligt med en cliffhanger i HP verdenen:)

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#3

30. jun. 2009 09:51

Ren og skær penge maskine andet er der ikke at sige til det.
De ved bare at det nu er ved at være slut med at tjene penge på serien, så derfor skal de lige sylte til sidste dråbe.

Og så kan filmselvskaberne ikke forstå at folk downloader film på nettet, måske de skulle lade vær med at tage os film elsker i røven gang på gang, bare tag f.eks (i danmark) biografbillet priser, men også når det gælder dvd/blu-ray. Dubbel Dip efter Dubbel dip gør at "fuc......er i med os, så downloader vi lige til i giver os tingene fra starten og ikke til over priser (her tænkt på bla. LOTR blu-ray).

Pyha .... Så kom jeg af med det ......

Tænk at i gamle dage var en hel aftens film noget der varede over 3 timer. NU er det en blockbuster film, eller bare en at de ved at mange gerne ville se, og den er mere end 2 timer så ryger prisen lige op.
Det fandt de lige ud af ved Transformers "næ hov! den kan vi da lige tjene lidt mere på. Det er nu en hel aftens film"

Det er sku´dyrt at være film elsker i danmark :O(

#4

30. jun. 2009 10:23

# 3: Har du læst bogen? For jeg kan slet ikke se, hvordan alt det, der sker i den, skulle kunne være omfattet af bare én film; heller ikke hvis den er tre timer. Bogen er fyldt med handling, og i modsætning til de andre bøger i serien, så

Se spoiler >>

indeholder den ikke alle de faste input som undervisning og Quidditch, og der kan såledeles ikke bare skæres fra, medmindre man vil omskrive historien i helt ekstrem grad

Selvfølgelig spiller det også ind, at filmselskabet kan se det økonomiske i, at dele filmen, men der er masser af andre gode grunde til at dele filmen...

#5

30. jun. 2009 11:01

#4 enig alt det der sker i bogen må ike gå til spilde ellers så skal de skrive manuskriptet om

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#6

30. jun. 2009 11:21

#4

enig !

#7

30. jun. 2009 11:27

det er som movie daddy siger kun for pengene at de deller den de sidder sikkert lige nu og ærger sig over at de ikke lavede en del 1 og 2 af alle filmene.

#8

30. jun. 2009 12:20

#3: Naturligvis er penge en faktor, men det kunne også være at man for en gangs skyld ville respekterer forlaget, og lave en så rammende filmatisering så muligt. Der sker en hel del i den sidste bog, og jeg vil gætte på at det er for at få plads til dette at det er en kreativ såvel som økonomisk overvejelse der er gjort.

#4: Vi er vidst enige :)

"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

#9

30. jun. 2009 12:32

Jeg fatter det ikke hvorfor de gør det?! helt ærligt.
det kun for at tjene penge...
og hvis de siger at den virkelig er så lang så burde de da også have delt 5,eren op i to dele.
for harry potter og fønixordenen er den længeste og tykkeste bog af dem alle 7 bøger.

så sys godt de kan droppe det der med at dele den op. så helere få en lang god harry potter film end at man skal betale to gange for en og samme film!

#10

30. jun. 2009 12:45

Lyder som et meget fornuftigt sted, at dele filmene, hvilket jeg er glad for at de gør; ellers kan de ikke få det hele med.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#11

30. jun. 2009 12:57

Hehe.. Jeg kunne godt finde på at vente med at se filmen så, hvis den ender med en cliffhanger.. Det er jo ikke sjovt sådan noget.. :S

Kan godt huske hvor ægret jeg blev over slutningen på LotR:tFotR.. :D

#12

30. jun. 2009 13:54

I en længere artikel om Potter-filmene i magasinet Empire forklares det, at man ved de første film primært har koncentreret sig om at få det materiale med, der har Harry Potter i fokus og ud fra Harrys synsvinkel. Derfor har det været muligt at lave forholdsvis sammenhængende film, selv om meget materiale er udeladt.

Problemet med sidste bog er (ifølge artiklen) at fokus er på HP i stort set alt materialet, og at næsten alt materialet er væsentligt i forhold til sammenhængen. Det skulle så være forklaringen på at dele den op i to film.

Nå ja, og så vil de selvfølgelig gerne tjene de penge de kan, men jeg tror nu ikke der er tale om at presse citronen til det yderste. Forklaringen lyder OK for mig.

#13

30. jun. 2009 15:00

#3

Er det ikke snart ved at være tid til en remake af den første?

Har i øvrigt lige bestilt billetter i Imperial. 120 kroner stykket!

#14

30. jun. 2009 15:07

120 kroner Dóh ....

Det tør jeg slet ikke fortælle min venner i usa, så flækker de sku´af grin.

Men det er jo ikke for sjovt, at Danmark har verdens rekorden i dyreste bif billetter.

Takker Telia for at give lidt tilbage til os kunder.

Telia tirsdag ROCKS

;O)

#15

30. jun. 2009 15:09

#14 vi er et af verdens dyreste men ikke DEN dyreste

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#16

30. jun. 2009 15:21

Så skulle tingene have ændret sig inden for det sidste år, da jeg læste en artikel om at Danmark nu havde fået en ny rekord, men at det ikke var en af de gode.

Og der fortalte de, at det var i af at have de dyreste biograf billetter, og mener ikke at de er blevet billigere siden da ;O)

Syntes stadig at de godt kunne sætte priserne ned, nu da der er flere der gå i biffen.
Men nej Grådighed er hvad selvskaberne elsker .....

Længe leve Downloads *LOL*

Ser dog selv film i biffen hver tirsdag sammen med min Movie Buddy, og er den fed og kan hentes på nettet i dvdrip, så henter jeg den. Men køber den dog, så når den kan fåes billig i org. blu-ray

#17

30. jun. 2009 16:05

Siden hvornår er det blevet en forbrydelse at tjene penge? Og man kan da ikke kalde det "at tage os film elsker i røven gang på gang" (#3), sådan fungerer markedskræfterne jo bare, og det er da til dels de store summer, der roterer i Hollywood, der gør, at vi kan få så store, vellavede film hele tiden. (Til sammenligning kan man så kigge på fodboldbranchen og de store summer, visse fodboldspillere får for deres evner.) At folk så bruger det som undskyldning for deres eget rådne pirateri, det har jeg absolut intet tilovers for, for det er da om noget at skide på de filmelskere, der faktisk er villige til at betale prisen. Hvis du ikke vil betale for varen, så mister du efter min mening klageretten.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#18

30. jun. 2009 17:18

man kan bare lave en lang film også er den skide slået

#19

30. jun. 2009 17:55

# 9: Har du læst bøgerne? For selvom 5'eren er længst, så sker der meget mere i 7'eren; en del af det der skete i 5'eren kunne undlades; det kan det der sker i 7'eren ikke...

Men jo de har været lidt for effektive med saksen i 5'eren...

#20

30. jun. 2009 18:19

Jeg tror det lige der hvor Ron kommer tilbage til Harry og Hermione, der er lige sket noget dramatisk. Så tænker publikum at de har en plan og så er de spændt på hvad der sker i næste film.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#21

30. jun. 2009 22:36

Håber det vitterligt er fordi, de vil prøve at lave en bedre film. Håber f.eks ikke at det ender med to 1½ timers film, for så er det den rene pengemaskine. JEg ved godt at de vil tjene penge, de onde kapitalister; Og at to film giver bedre end en, MEN jeg tror også på, at filmen er splittet, for at lave en bedre helhed.

Og så er jeg enig med slayer, selvom 5'eren er den længste, sker der mere i syv'eren.
Første tredjedel af bog fem, er jo nærmest bare Harry der brokker sig. syv''eren er igang lige fra starten, og den kører bare derudaf.

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#22

1. jul. 2009 13:46

Olivander er med i første del. Måske er det bare som avisartikel. Men kan ikke forstå hvor Hermione mor er med (i første og anden del). Kan ikke huske om hun var med i bogen.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#23

1. jul. 2009 15:24

Olivander er med i første del. Måske er det bare som avisartikel. Men kan ikke forstå hvor Hermione mor er med (i første og anden del). Kan ikke huske om hun var med i bogenNicki52 (#22)

Spoiler:

Se spoiler >>

Olivander bliver kidnappet af Woldemort, for at forklare, hvad det er, for en forbindelse, der er imellem dennes og harry stave, og hvorfor han ikke kan dræbe ham, med sin egen stav; eller tilsynladende med Malfoys. Mener at Olivanter er nummer to stavfremstiller, der bliver kidnappet.

Hermione's forældre optræder ikke direkte, men Hermione fortæller, til Harry og Ron, at hun har castet en fortryllelse på dem, så de ikke kan huske af de nogensinde har haft en datter. Ligeledes er de flyttet, og har vidst også skiftet navn.


"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#24

1. jul. 2009 17:49

#23

Havde helt glemt det der. Det er jo et stykke tid siden jeg har læst den.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger