Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

25. jul. 2017 15:25

meeeen derfor er han vel stadigvæk captain amerika? :D

#2

25. jul. 2017 15:43

#1 Steve Rogers er hans civile identitet, imens han hidtil i filmene også har haft super-identiteten som Captain America, der er kendetegnet ved kostumet og skjoldet. Det bærer han tilsyneladende ikke i 'Infinity War'.

Marvel har selv åbnet op for at udskifte Rogers som CA på et tidspunkt: http://filmz.dk/marvel-chef-aabner-op-for-captain-america-uden-steve-rogers

#3

25. jul. 2017 15:55

#1 Steve Rogers er hans civile identitet, imens han hidtil i filmene også har haft super-identiteten som Captain America, der er kendetegnet ved kostumet og skjoldet. Det bærer han tilsyneladende ikke i 'Infinity War'.

Marvel har selv åbnet op for at udskifte Rogers som CA på et tidspunkt: http://filmz.dk/marvel-chef-aabner-op-for-captain-america-uden-steve-rogersMorten Vejlgaard Just (#2)

Men han HAR jo dragten på... Bare ikke hjelmen....

#4

25. jul. 2017 16:07

#3 Lige præcis han har dragten på han har ikke givet "captain amerika" videre så vil nu stadigvæk sige Steve Rogers er Captain Amerika! :)

#5

25. jul. 2017 16:12

#3 hverken hjelm eller skjold. I stedet kunne det tyde på, at han påtager sig sin Nomad-identitet, som det sker i tegneserierne, efter han har opgivet CA-identiteten, som han jo gjorde i 'Civil War'.

#4 han har bestemt ikke givet CA videre, men på billedet ér han ikke aktuelt CA. Det, der er blevet kommunikeret fra Marvel, er også, at vi begynder med Rogers uden for Avengers-holdet.

Bliver spændende at se.

#6

25. jul. 2017 16:47

hans arme er så langt ude fra plakaten at vi ikke kan se om han har sit skjold eller ej og hans dragt er jo captain amerika bare uden hjelmen. hans nomad dragt ser jo helt anderledes ud.

iron man og thor har heller ikke deres hjelm på, regner da ikke med at de ikke er iron man og thor :P?

#7

25. jul. 2017 16:59

#6 gode pointer. Skægget er det nye, der peger i retning af Nomad :)

Bleeding Cool har to gæt - det ene er Nomad, det andet er The Captain: https://www.bleedingcool.com/2017/07/17/what-does-chris-evans-beard-mean-for-captain-america/

#8

25. jul. 2017 23:02

...men han har ikke hjelm på nogle af hans filmplakater? Hvordan kan man antage at han ikke er captain Amerika bare fordi han ikke har masken på posteren? Gætterierne til Infinity War kommer til at ødelægge filmen før den når ud

#9

26. jul. 2017 00:18

...men han har ikke hjelm på nogle af hans filmplakater? Hvordan kan man antage at han ikke er captain Amerika bare fordi han ikke har masken på posteren? Gætterierne til Infinity War kommer til at ødelægge filmen før den når udSalt (#8)

Jamen den slags lile ligegyldige ting SKAL skriges op som store nyheder på Filmz,dk... Hvis man ikke evner at lave god film-journalistik, må man jo ty til desperate løgne og clickbait...

#10

26. jul. 2017 00:41

#8 Det er ikke gætterier vil jeg mene, for han opgav jo netop sit skjold i sidste Captain America film. Marvel følger historien i tegneserierne og der opgav han sit skjold og at være Captain America.

Jeg ved ikke lige hvor meget mere tydeligt det kunne være blevet gjort.

#11

26. jul. 2017 08:16

#9 en urimelig statement du kommer med. Morten skriver blot i artiklen at "dermed ligner det at...". Han tager hertil udgangspunkt i både film og comic, så det er sgu da en helt naturlig vurdering fra hans side. Og dette er et film medie, hvor Mortens opgave netop er at kommentere på eksisterende og kommende film, det er i hvertfald derfor jeg er på filmz. Jeg mener det er dig der er overfortolkende. Hvormed begrunder du f.eks at Morten "skriger det op til en stor nyhed" og at det er en "desperat løgn"?

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#12

26. jul. 2017 09:23

#10 #11 +++++++++++++++++++++

#13

26. jul. 2017 11:45

Synes simplehen der er for mange bruger der brokker sig over Morten, det er til at brække sig over. Hvis i går i så små sko, så find jer da et andet sted. Det sagt så har Morten faktisk en pointe idet han skriver.

De har aldrig vist Captain America uden hans skjold på en film plakat hvor han er med i. Det giver fint mening at Steve ikke længere er Captain America da Marvel allerede har snakket om en mulig afløser til titlen også i Comics hare der været andre med titlen Captain America. Hans skæg giver ham et mere rough look og er en drastisk forandring i hans look, det kunne sagtens pege i retning af han dropper title som Cap.

#14

26. jul. 2017 13:36

hvis han ikke er Captain America mere of de vil finde en ny, så håber jeg da ikke de leder ude fra. skulle da mene de allerede har den nye Captain America i deres roster :)

#15

27. jul. 2017 06:01

#14 Jeg syntes jeg hørte rygter om at Falcon ville blive den nye Captain America, men det mener jeg ikke var det som skete i tegneserien.

#16

27. jul. 2017 13:10

#14 Jeg syntes jeg hørte rygter om at Falcon ville blive den nye Captain America, men det mener jeg ikke var det som skete i tegneserien.kblood (#15)

Falcon har været Captain America, jo. Den mest oplagte er dog nok Bucky/The Winter Soldier, da han havde rollen i en rum tid.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger