Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

30. aug. 2012 14:41

Brett Ratner er ikke den mest talentfulde instruktør, når det kommer til énsemble cast-film. Det så vi med X3... Så her røg en del af min entusiasme omkring filmen, må jeg indrømme. Steve Soderbergh er stadig mit foretrukne valg til den film, men han har nok lidt for travlt, desværre...

#2

30. aug. 2012 14:46

NEJ NEJ NEJ!!!

100 gange hellere Ben Affleck eller Wachowski-søskende, hvis vi skal forholde os til de nævnte.

#1 - Soderbergh ville være awesome, men kan næsten ikke forestille mig at Warner tænker i de baner.

Mine bedste bud ville stadigvæk være Brad Bird, Andrew Stanton, Robert Zemickis eller Danny Boyle.

http://www.facebook.com/DampMusik

#3

30. aug. 2012 14:49

Stop nu bare projektet :-)

#4

30. aug. 2012 14:57

Not gonna happen..

#5

30. aug. 2012 16:05

Hvorfor overhovedet lave filmen? Er ideen ikke alt for kitsch til det kan blive en seværdig film.

#6

30. aug. 2012 17:42

Hvorfor overhovedet lave filmen? Er ideen ikke alt for kitsch til det kan blive en seværdig film.Lehrmann (#5)

Tjov, serien fra 2001-2006 var for mig en utrolig velykket tegnefilms serie, godt skrevet, fed action, de fleste karakter fik deres chance for at vise sig. http://www.imdb.com/title/tt0275137/

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#7

30. aug. 2012 17:44

Kender godt serien, som var pænt kedelig i forhold til f.eks. den fantastiske Batman: The Animated Series.

#8

30. aug. 2012 17:47

Kender godt serien, som var pænt kedelig i forhold til f.eks. den fantastiske Batman: The Animated Series.Lehrmann (#7)

Men hvad virker ikke som kedeligt, når man sammenligner det med det fantatiske Batman: TAS? ;)

Og jeg kan i øvrigt ikke se hvorfor at "Justice League" skulle være mere kitsch end "The Avengers".

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#9

30. aug. 2012 17:57

Kender godt serien, som var pænt kedelig i forhold til f.eks. den fantastiske Batman: The Animated Series.Lehrmann (#7)

Synes det var bestemt ikke så godt, men mange af episoderne var fremragende, især dem med Batman, superman var for mig MEGET interessant i den her serie, i forhold til hans live action film. For mig vil jeg hellere se en Justice Leauge end the avengers, med mindre de ikke kan holde det på det samme niveau og for de slet ikke sat, hvis her Ratner for jobbet.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#10

30. aug. 2012 18:00

Og jeg kan i øvrigt ikke se hvorfor at "Justice League" skulle være mere kitsch end "The Avengers".Kruse (#8)

Just præcis, det er jo ikke fordi der er så vanvittigt stor forskel på figurerne.

Tidligere: utyske/drebble

#11

30. aug. 2012 18:21

Selve Justice League serien er overraskende god - noget af det bedre animationserier - væsentligt bedre end Avengers serien.

Men tror ikke folk er klar til en Justice League serie film - Specielt ikke med den "fantastiske" Green lantern i tankerne =)

Så hellere en Superman og Batman film. Ex. Public Enemies kunne være et godt udgangspunkt til at opbygge nogle af DC's andre helte.

Men Soderbergh som instruktør? oO altså han er da habil nok - men kan ikke se ham løfte et ensemble superhelte film uanset hvor godt et manuskrift han får.

Men igen iforhold Brett Ratner såe =/ personligt ville jeg ikke give hverken af dem en chance - hvad med at prøve nogle nye kræfter af. Siden nu en Justice League film er en chance at tage imo.

#12

30. aug. 2012 18:46

Clint Eastwood...

#13

30. aug. 2012 18:50

Kanon. Så laver han ikke ulykker andre steder imens.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#14

30. aug. 2012 18:57

#13 -

Rygterne siger, at han skal instruere efterfølgeren til "Prometheus". ;)

Tidligere: utyske/drebble

#15

30. aug. 2012 18:59

#14 Det vil sikkert glæde mange, som så kan se frem til en børnevenlig og letforståelig opfølger :)

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#16

30. aug. 2012 19:06

Ej, come on, der skulle være rigeligt at tage af, før man behøver overveje Brett Ratner. *suk*

The only way to beat a troll is to not play their game.

#17

30. aug. 2012 21:59

#2 Brad Bird kunne være helt fantastisk - og overraskende - valg! Han har dog ret travlt med "1906" i øjeblikket, så den kunne også godt blive lidt problematisk! :) Robert Zemeckis ville hellere ikke være helt dum, men Danny Boyle har da primært opereret i karakterdramaer og b-film, så har svært ved at se ham skrue en "summer blockbuster" sammen..?

Wachowski-brødrene vil sgu nok bare lave den bibelske, forskruede og dybt besynderlige drejning, så man ikke kan finde hoved og hale i den...

#18

30. aug. 2012 23:19

Hey - her er et kontroversielt forslag: Joss Whedon!

;-)

The only way to beat a troll is to not play their game.

#19

31. aug. 2012 00:17

#2 Brad Bird kunne være helt fantastisk - og overraskende - valg! Han har dog ret travlt med "1906" i øjeblikket, så den kunne også godt blive lidt problematisk! :) Robert Zemeckis ville hellere ikke være helt dum, men Danny Boyle har da primært opereret i karakterdramaer og b-film, så har svært ved at se ham skrue en "summer blockbuster" sammen..?

Wachowski-brødrene vil sgu nok bare lave den bibelske, forskruede og dybt besynderlige drejning, så man ikke kan finde hoved og hale i den...Snyltetast (#17)

Tænker at der går et par år inden denne film kommer (den skal vel også skrives, castes, osv.), så de fleste ville kunne nå at rydde deres kalender.

Boyle nævner jeg, da jeg mener at han er lidt af et multi-talent, der ville kunne give fede resultater med det meste han blev sat til. Karakterdrama og b-film er gode elementer i en superheltebasker ;) Matthew Vaughn ville også kunne det samme, men han er nok tied til X-Men franchisen.

Wachowski-søskende er udelukkende godkendt i min bog fordi de er fede instruktører, med en fantastisk visuel sans. Dette tror jeg også Cloud Atlas vil vise, når den kommer. De skulle ikke have lov til at skrive den, no way.

Andre bud kunne være (og nu spitballer jeg bare, bær over med mig)
Zack Snyder (Hvis Man of Steel bliver så fed, som jeg egentlig tror, hvorfor så ikke?), Guy Ritchie (Han skal holdes i snor, men teknisk er han god nok), Peter Weir (Ok, lidt mere ønsketænkning, men kan håndtere budget og effektsfilm, og ville give et old school vibe, samt instruere skuespillere bedre end de andre), J.J. Abrams, Duncan Jones (har talentet, men kommer på en hård opgave), Alex Proyas (en visuel mester, samt fantastisk instruktør, der dog ikke er bedre end sit manus), Gore Verbinsky (lidt uinspireret måske, men leverer godt håndværk), Wolfgang Petersen (igen, god håndværker, kan budgetfilm), David Yates (kendte ham ikke før Harry Potter serien, men han imponerede sgu) og Peter Jackson (Hvis ikke Hobitten bliver delt ud over 5-6 film, kan han godt nå det.)

Og fuck det, smid lige Aronofsky, Cuaron, Cameron og Fincher ind over for god ordens skyld. Nå, ja, og mens jeg har brain-stormet er Neill Blomkamp blevet min personlige favorit, men Warner har sikkert ikke nosser til det ;)

Alle disse vil kunne klare det meget bedre end Brett fucking Ratner!

http://www.facebook.com/DampMusik

#20

31. aug. 2012 08:23

Stop nu bare projektet :-)Aggeri (#3)

Der har jo været snak om en Justice League film i MANGE år nu og det da klart at DC vil igang med den nu, når man tænker på hvor stor en succes The Avengers var/er!

#21

31. aug. 2012 12:43

Heeeeeeeeeeeell no!

I saved Latin. What did you ever do?

#22

31. aug. 2012 18:36

Alle vil kunne klare det meget bedre end Brett fucking Ratner!skittlez (#19)

Nemlig!

thecleansing.net : you call we kill

#23

31. aug. 2012 19:20

tror ikke projektet bliver til noget og hvis det gør bliver det utroligt svært at få det til at blive til noget de kan jo ikke bare kick-starte justice league bare sådan

#24

2. sep. 2012 19:53

tror ikke projektet bliver til noget og hvis det gør bliver det utroligt svært at få det til at blive til noget de kan jo ikke bare kick-starte justice league bare sådankaka1.dk (#23)

Nej, jeg ville umiddelbart også tro at der skulle introduceres et par karakterer mere på forhånd, end bare Superman. Men hvis de skriver den ordentligt, kan de godt kaste sig lidt ud i det, uden at behøve solofilm til alle medvirkende først. Jeg tror nu nok stadigvæk at det skal blive til noget.

Jeg kan ikke forstå dem der ikke ønsker en film som Justice League. Jeg kan godt følge hvis man er blevet lidt træt af superheltefilm (selvom de sidste mange har været pænt fede, IMO) og jeg gider heller ikke bruge det klassiske "du kan jo bare lade være med at se den"-argument. Men hvis man har læst et par tegneserier og måske set en animeret film/serie fra DC's kanon, burde man glæde sig til en storslået live-action udgave. Vi er enige om, at Warner ikke bare skal kaste sig ud i det pga. Avengers' succes, men hvis de finder en fed instruktør og bruger den nødvendige tid på at udvikle konceptet, burde de have en sikker vinder på deres hænder. Jeg glæder mig i hvert fald rigtigt meget til at se hvad det bliver til.

http://www.facebook.com/DampMusik

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger