Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 298

Hvem bør få eget Star Wars-spinoff?

  • Obi-Wan Kenobi
    28%
  • Jar Jar Binks
    15%
  • Yoda
    13%
  • Darth Vader
    13%
  • Boba Fett
    8%
  • Darth Maul
    7%
  • Mace Windu
    5%
  • The Emperor
    5%
  • R2-D2
    2%
  • En anden?
    2%
  • Lando Calrissian
    1%
  • Princess Leia
    1%
  • C-3PO
    0%

#1

17. mar. 2017 06:24

Dårlige anmeldelser skyldes gode præstationer og gode historier

Så Iron fist må være en rigtig god serie....

Men at give Trump skylden viser jo meget godt hvor langt ude den forudrettede venstrefløj er. I tabte, kom nu videre. Hvis Clinten havde vundet skulle vi andre have lidt under det i 4 år...

#2

17. mar. 2017 11:19

... og det er jo første gang vi ha set en rig, hvid mand i en helterolle...

#3

17. mar. 2017 15:40

Jeg synes bare den virker totalt ringe i traileren! Ham hovedpersonen er samtidig ikke en man får sympati med udefra traileren. Også minder den alt alt for meget om Arrows fortælling.

Det har intet med at han er hvid og rig at gøre.

#4

17. mar. 2017 16:45

Dårlige anmeldelser skyldes gode præstationer og gode historier

Så Iron fist må være en rigtig god serie....

Men at give Trump skylden viser jo meget godt hvor langt ude den forudrettede venstrefløj er. I tabte, kom nu videre. Hvis Clinten havde vundet skulle vi andre have lidt under det i 4 år...Star Trek fever (#1)

Jeg er enig i at det er plat at give Trump skylden for dårlige anmeldelser......men har ikke meget til overs for folk som hepper på Trump, med alt det bullshit han fyrer af hele tiden. Manden er en fiasko, og en lystløgner, og hvis man tror på alt hvad han siger, så er man enten hjernedød eller hjernevasket.......end of discussion!

Ps: Clinton er heller ikke min kop te, men hvilken som helst anden republikaner end Trump ville have været ok, bare synd at folk er så naive at tro på den mand.

#5

18. mar. 2017 01:52

#4
Syntes godt om knap.

#6

18. mar. 2017 07:42

#4 kan godt lide du også nævner Clinton :) tror ikke der er så mange der er vilde med Trump. Men der var jo ikke nogen reel at vælge fra start af, derovre den her gang det svære.

#7

20. mar. 2017 01:38

Ved virkelig ikke hvorfor den har fået dårlige anmeldelser. har lige set den færdig og syntes den var lige så god som Dare Devil. har godt kunne lidt alle deres serier indtil videre, men luke cage og jessica jones var ikke helt så gode some dare devil og iron fist imo :)

#8

20. mar. 2017 22:58

Synes ikke at han giver Trump skylden. Det den får hate for er at den holder sig til source material istedet for at hyre end asiatiske skuespiller. Folk kan nok heller ikke lide den fordi den går lidt langsom. Jessica Jones gik lige så langsom. Folk forventer Daredevil action i de efterfølgende serier. At de er ens.
Men hvis de fire serier var så ens som de siger de vil have, bliver de ikke specielle. De bloiver kedelige og hurtig glemte.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#9

23. mar. 2017 23:40

#8 What? Folk brokker sig over den holder sig til source? Kan folk beslutte sig? I Ghost in the Shell var der masser af brok fordi skuespilleren ikke var asiat, på trods af at serien aldrig prøvede at tegne Major specielt som asiat, og at dem som lavede Ghost in the Shell syntes hun var et godt valg.

Nu vil man have ændret det til at være en asiat? Det giver da ingen mening, for hvorfor skulle personen overhovedet så være så tæt knyttet til New York?

Jeg var faktisk imponeret over hvor mange asiater de havde med i serien, ligesom det var imponerende hvor mange afroamerikanere der var med i Luke Cage. Hvis nogen forstår at gøre det adspredt, så er det da Marvel.

Ja, jeg må nok være enig når jeg tænker lidt over det med hvordan jeg rangere Marvel serier og din rangering:

Daredevil
Iron Fist
Jessica Jones
Luke Cage

Men jeg syntes nu ikke det er fordi de på nogen måde er langt fra hinanden. Synes det er dejligt at se hvor højt de holder kvaliteten.

Forresten kan jeg anbefale Legion når det gælder Marvel serier. Den er dælme også nice... tror måske den overgår de 4.

#10

24. mar. 2017 02:05

#8 What? Folk brokker sig over den holder sig til source? Kan folk beslutte sig? I Ghost in the Shell var der masser af brok fordi skuespilleren ikke var asiat, på trods af at serien aldrig prøvede at tegne Major specielt som asiat, og at dem som lavede Ghost in the Shell syntes hun var et godt valg.

Nu vil man have ændret det til at være en asiat? Det giver da ingen mening, for hvorfor skulle personen overhovedet så være så tæt knyttet til New York?

Jeg var faktisk imponeret over hvor mange asiater de havde med i serien, ligesom det var imponerende hvor mange afroamerikanere der var med i Luke Cage. Hvis nogen forstår at gøre det adspredt, så er det da Marvel.

Ja, jeg må nok være enig når jeg tænker lidt over det med hvordan jeg rangere Marvel serier og din rangering:

Daredevil
Iron Fist
Jessica Jones
Luke Cage

Men jeg syntes nu ikke det er fordi de på nogen måde er langt fra hinanden. Synes det er dejligt at se hvor højt de holder kvaliteten.

Forresten kan jeg anbefale Legion når det gælder Marvel serier. Den er dælme også nice... tror måske den overgår de 4.

#11

24. mar. 2017 02:07

Godt nok træt af at man ikke kan redigere sine posts efter 10 min eller slette dem. Extra mystisk med den jeg lige lavede da den skulle være under 60 sek gammel

#12

28. mar. 2017 22:38

Har lige set de første 5 episoder, og det er i den grad ringe. Ingen fremdrift, elendige kampscener og iron fist er whimpy agtig, ikke på nogen måde en sej kampmaskine efter 15 år i krigerkloster. Den er så langt fra tegneserien. Øv havde håbet den var god.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger