Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 107

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  48%
 • Hela
  7%
 • Ultron
  7%
 • En anden
  7%
 • Red Skull
  7%
 • Erik Killmonger
  5%
 • The Mandarin
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Nebula
  3%
 • Vulture
  3%
 • Ego
  1%

#1

2. nov. 2011 10:12

Iron Man er nok en af de helte, der har de svageste skurke, det såkaldte "Rogues Gallery", som alle helte har. Men det er også en af grundene til, at jeg synes, Avengers i det hele taget blev skabt: En masse helte samlet i en gruppe til at bekæmpe forskellige skurke, fordi de på egen hånd ikke har nok interessante skurke andet end den store husrengøring og køb af dele til superheltekostumet på udsalg.

Jeg glæder mig til Avengers, ingen tvivl. Men det synes bare som om, at vi (i Iron Man sammenhæng) skal belemres med robotskurke en masse. Lidt som i Robocop.

I Thor vil vi sikkert altid møde "guddommelige" skurke og i Captain America vil vi møde skurke med ikke-amerikanske værdier.

Og Hulk? Et eller andet stort monster.

Heltene i denne flok er så nicheprægede, at deres skurke skal være det samme for at passe ind.

Derfor er Spider-Man for mig den ultimative helt, da han kan stå overfor en stor variation af skurke.

Jeg foretrækker X-Men som gruppe, men det har jeg fra min tid som tegneserielæser. Måske til næste år vil jeg synes mere om The Avengers...

Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer

#2

2. nov. 2011 10:14

og at han egentlig generelt ikke synes, at Iron Man har nogen særlig gode skurke i det hele taget.

Jamen så er det da lige dig, der skal instruere filmen......!

Lugter af bestillingsarbejde......

#3

2. nov. 2011 10:45

Lugter af bestillingsarbejde......Barry Lyndon (#2)

Jeg tror aldrig at der havde været tvivl om at det er bestillings arbejde.. De har gang i en succesfuld franchise og derfor er det jo logisk nok at ville køre den videre.. Han siger jo også at "det er ikke den retning, Marvel ser franchisen tage." så han følger jo sådan set bare ordrer..

Det er selvfølgelig ærgerligt at de ikke har fundet en med en lidt mere lidenskabelig tilgang til projektet men jeg tror egentlig heller ikke at det er det Marvel ønsker(desværre) for det skaber vel for mange problemer..

"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"

#4

2. nov. 2011 11:04

*suk*

Uden at jeg har det store kendskab til The Mandarin vil jeg sige at det er oplagt at han skal være skurk. Der er småt bygget op til det so far.

“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

#5

2. nov. 2011 11:11

Hmm, ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om Shane Black som instruktør. Han er en fed manuskriptforfatter, og kan uden tvivl skrive nogle fede one-liners til Tony Stark, men at han kun har instrueret én film (den ganske udmærkede Kiss Kiss Bang Bang) bekymrer mig lidt.

#6

2. nov. 2011 11:51

Uden det store bagvedliggende kendskab til hverken Iron Man eller The Mandarin, så syntes jeg da at der ligger en meget godt potentiale i at have The Mandarin som Skurk - men det kræver det rette spin og et virkelig solidt manuskript. Det er jo en meget spændende baggrund i forhold til hans ophav, det giver i hvert fald mulighed for et ret åbent plot.

Desværre, efter at have læst lidt på wiki, kan jeg næsten allerede nu forudsige og forestille mig, at det store opgør kommer til at stå mellem Iron Man og Ultimo, en stor 9 meter høj Android - bare fordi at robotter åbenbart er det der gør sig bedst mod Iron Man.

#7

2. nov. 2011 11:52

Tror heller ikke folk havde store forhåbninger til Favreau. Hvordan skulle instruktøren af "Swingers" lave en kompetent actionfilm? Slutproduktet var fornuftigt.

Shane Black er et godt valg. Det kunne have været meget værre.

Jamen så er det da lige dig, der skal instruere filmen......!

Lugter af bestillingsarbejde......Barry Lyndon (#2)

Nu tror jeg der er bred enighed om at Iron Man ikke har de fedeste skurke. At man ikke gider bruge The Mandarin betyder jo ikke at man ikke kan klare opgaven.

#8

2. nov. 2011 12:33

Black har haft ret mange projekter i støbeskeen siden Kiss Kiss Bang Bang, som ikke lige er blevet til noget. Jeg kan let forestille mig at han laver Iron Man 3 for at få noget kapital til sine egne projekter. Ren spekulation, I know, men det virker ikke som om han brænder for dette projekt.

Never trust a cop in a raincoat

#9

2. nov. 2011 13:02

Hvad hedder The Mandarin forresten på dansk? "Mandarinen" synes jeg lyder lidt ferskt :)

#10

2. nov. 2011 13:18

#3 og #7

Det overrasker mig skam heller ikke. Jeg forstår bare ikke, at man ikke, i det mindste, hyrer en, der har en mere lidenskabelig tilgang til Iron Man, for nu at bruge din formulering. At Marvel skulle prøve at undgå dette, gør mig ikke klogere, for det vidner tværtimod om en sygelig produktionskultur - og om et forlag, der er fikseret på, hvor mange penge, de kan tjene på deres karakterer. Lige indtil der ikke er flere penge at tjene, fordi karaktererne er blevet så udvasket på det tomme store lærred.

Ja undskyld hvis det bliver lidt vredt. Jeg er ikke naiv, selvfølgelig bliver det (desværre) et stykke bestillingsarbejde. Det er bare så uambitiøst, at jeg må hive mig i håret, at man kan finde på at tage instruktør (igen igen), der ikke engang er begejstret for universet. Ikke mindst på de folks vegne, der har hjertet investeret i projektet. For det kan jo lade sig gøre. Nolan viste jo om nogen, at man både kan brænde for materialet og samtidig tjene bunker af penge til studiet.

Jeg kan let forestille mig at han laver Iron Man 3 for at få noget kapital til sine egne projekter. Ren spekulation, I know, men det virker ikke som om han brænder for dette projekt.

Jeg deler din spekulation.

#11

2. nov. 2011 13:24

9#
han hed bare Manderinen!
Kan huske det fra tegneserien der sjældent blev vist på tv.
Skurke kommer næsten altid til at hedde det samme som deres ovrrsættlese, ligsom keglekongen = kingpin fra spiderman TAS

#12

2. nov. 2011 13:30

*suk*

Uden at jeg har det store kendskab til The Mandarin vil jeg sige at det er oplagt at han skal være skurk. Der er småt bygget op til det so far.Patriarch (#4)

Kan du uddybe det lidt? Mener du der er hints til ham i de 2 første film.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#13

2. nov. 2011 14:12

Organisationen der kidnapper Stark i IM1 hedder 'The 10 Rings'. Det gætter jeg på er en reference til The Manderin - uden i øvrigt at kende ham fra andet end de gamle tegnefilm.

“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”

#14

3. nov. 2011 01:25

Er glad for at høre at The Mandarin nok ikke bliver skurken, han har altid irriteret mig. Så må vi håbe at de hopper ud i noget kunstnerisk frihed og gøre de nedern skurke mere cool! Skurke som Ultimo, Titanium Man og Crimson Dynamo kunne sagtens fungere hvis de lige fik en ordenlig overhaling.
Hvis Whiplash ikke er skurk i The Avengers, så kunne han også vende tilbage. Synes ikke at vi så nok til ham.

Ellers kan de da også tage en lidt anden retning og lade Fin Fang Foom være skurken! :D Håber et eller andet sted snart at Marvel filmene går mere i den retning, det er kun Thor som indtil videre er "overtroisk". Det har jo altid fyldt en gigantisk del af Marvel-universet.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger