Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 45

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  38%
 • Hellboy
  22%
 • Pacific Rim
  13%
 • En anden film
  11%
 • Blade II
  9%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Devil's Backbone
  0%
 • The Shape of Water
  0%

#1

13. oct. 2015 11:33

Det kan godt lyde lidt racistisk, men er det bare mig eller indeholder alle de nye star wars film pludselig en del afrikaner relaterede i nøgle roller, som om de prøver alt for meget at være politisk korrekt?

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]

#2

13. oct. 2015 11:52

indeholder alle de nye star wars film pludselig en del afrikanerknekker (#1)

Er det i grunden ikke ligemeget hvis rollerne er gode og de spilles godt?

#3

13. oct. 2015 12:01

Det kan godt lyde lidt racistisk, men er det bare mig eller indeholder alle de nye star wars film pludselig en del afrikaner relaterede i nøgle roller, som om de prøver alt for meget at være politisk korrekt?knekker (#1)

Og hvad er der galt i det? Det reflekterer vel bare, hvor mange sorte, der er i USA / på jorden i forhold til hvide, som ellers normalt dominerer alt ud af Hollywood?

Who else's opinion would it be?

#4

13. oct. 2015 12:16

Det er vel reelt bare en opjustering som følge af, at Lando var den eneste sorte i de første:-)

#5

13. oct. 2015 12:33

Needs more lens flares

#6

13. oct. 2015 14:13

Det giver da en hvis ro i sjælen at Disney næsten ikke rører ved filmen, såfremt det passer hvad J.J. siger, jeg glæder mig ihf. meget til det bliver december og lyden af lyssværd igen brager igennem biografen, håber den lever op til de skyhøje forventninger der er og at de ikke laver en Jar Jar igen

Behold! The last Lombax in the universe!

#7

13. oct. 2015 17:39

Det kan godt lyde lidt racistisk, men er det bare mig eller indeholder alle de nye star wars film pludselig en del afrikaner relaterede i nøgle roller, som om de prøver alt for meget at være politisk korrekt?knekker (#1)

Både Episode V / VI og de tre prequels havde hver deres karismatiske astro-afrikaner (Lando og Samuel Black Jacksaber)

#8

13. oct. 2015 17:44

Omend Abrams kun har instrueret én hæderlig film (MI3) er jeg meget fortrøstningsfuld. Han virker som en fan af Episode IV.

#9

13. oct. 2015 23:37

Omend Abrams kun har instrueret én hæderlig film (MI3) er jeg meget fortrøstningsfuld. Han virker som en fan af Episode IV.doctor doom (#8)

http://media.giphy.com/media/L20E2bh3ntSCc/giphy.gif

#10

15. oct. 2015 23:00

http://media.giphy.com/media/L20E2bh3ntSCc/giphy.gifcain (#9)

Frem for denne noget tidstypiske, udefinerede nedgøren: Kunne du præcisere din uenighed? Er du uenig i, at han kun har instrueret én hæderlig film, eller er du uenig i, at MI3 er en hæderlig film?

Hvis det første er tilfældet: Hvilke gode film har han ellers instrueret efter din mening? Da han ellers kun har instrueret de to nye Star Trek og Super 8 (plus en ukendt tv-film), må det jo være min Manglende glæde ved en af disse, der fremkalder din udefinerede troll-vrængen.

Jeg kan da godt allerede foregribe ved at meddele, at jeg fandt begge Star Trek decideret elendige, og at den glimrende Spielbergske optakt i Super 8 døde fuldstændigt, da den afslørede sig som en fuldstændigt ordinær monsterfilm med et fuldstændigt ordinært monster.

#11

16. oct. 2015 00:30

De to nye Star Trek og Super 8, slår til hver en tid Mi3 og alle de andre for den sag sin skyld, men igen kommer vel an på hvad man er til :) fotrækker til hver tid sci fi film frem for agent film :)

#12

16. oct. 2015 07:16

De to nye Star Trek og Super 8, slår til hver en tid Mi3 og alle de andre for den sag sin skyld, men igen kommer vel an på hvad man er til :) fotrækker til hver tid sci fi film frem for agent film :)Geekalot (#11)

Om man kan lide MI3 eller ej kan jeg forholde migtil. Men synes du at de tre nævnte scifi-film er gode? Jeg har allerede udtrykt min mening om Star Trek-rebooten, og Super 8 med det bøvede 80'er-monster var vel årets skuffelse efter den store hype. Hvad synes du, Geekalot? :-)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger