Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

8. nov. 2015 13:48

Jeg er ikke helt sikker op, hvad Thor: The Dark World laver på listen, men ellers er jeg enig.
Og så synes jeg egentligt Hulk havde nogle virkelig gode idéer, som blev lidt vel overskygget af alle de dårlige.

#2

8. nov. 2015 13:56

Meget af listen kan man godt forholde sig til, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor alle hader Hulk. Den er da i hvert fald bedre end The Incredible Hulk. Den prøver rent faktisk (og lykkes i mange tilfælde) at skabe nogle interessante scener og en interessant baggrundshistorie. Og jeg indrømmer blankt, at jeg synes, klippestilen er fed.

#3

8. nov. 2015 14:02

^PRÆCIS!

#4

8. nov. 2015 14:22

Synes, Man of Steel, Hulk og Thor: The Dark World burde ryge fra listen. At sådan nogle film som Catwoman, Ghost Rider, osv., kan være så langt nede på listen er mig et under. Ellers enig...

#5

8. nov. 2015 14:45

MoS, Thor, de gamle f4 film syntes jeg ikke der ligefrem høre til de værste. MoS finder jeg helt okay, folk kan acceptere man laver om i alle mulige nye helte film, men at Superman under en kamp jævner en by og slår en person ihjel, der uden tvivl var uden for normal række vide, er forrykt... Den køber jeg ikke. Filmen var helt ok, både historie og det visuelle.
Thor the dark world, kan ikke lige komme på noget negativt om. Dog kan jeg heller ikke lige komme på noget super positivt, men syntes ikke den tilhøre den liste over de ringeste.
De gamle "klassiske" Fantastiske 4, er jo lige frem oscar materiale, når man har set den sidst nye, hvad det var folk ikke kunne lide ved dem dengang, kan jeg ikke huske. Men ved at gensyn af dem for nyligt syntes jeg ikke de var så dårlige. Skuespillerne der er valgt til rollerne klare det til 10-12 tal syntes, de har tydelighvis læst om deres karakterer, hvilket man skulle mene er en nødvendighed når man skal lave sådanne film, noget de fandt ligegyldigt i den nye. Igen ikke de bedste superhelte film, men de høre heller ikke til på den værste liste.

Hulk standalone filmene, har jeg det egentlig ok med, problemet med hulk er nok at lave en stand alone film med ham. De sidste 2 film vi havde før vi så ham igen i The Avengers, var ok, men ikke nogen film jeg gider at se gentagene gange. Om de høre til på den værste liste, er jeg lidt i tvivl om

Resten af listen syntes jeg nu er helt fin, ikke de bedste forsøg på at omdanne gamle super helte til film på.

#6

8. nov. 2015 17:34

har flere originale plakater med batman og robin
de er godt penge værd.da de ikke blev skaffet af så mange.

#7

8. nov. 2015 19:09

Synes stadig at MOS er dybt undervurderet. Den vinder mere og mere ved hvert gensyn. De andre på listen er jeg dybt enig i. Hvad Hulk angår, så er Ang Lee´s version noget af det værste makværk mine øjne har beskuet, Batman & Robin undtaget naturligvis.

#8

8. nov. 2015 19:46

"Hvilken er den bedste superheltefilm: "The Dark Knight", "Watchmen" - Watchmen!? Zach Snyder er en af de mest uraffineret og indiskrete instruktøre. Efter min mening fortjener Ang Lees Hulk ikke en plads på listen, men Snyders Watchmen gør. Gid Gilliam havde lavet den istedet.

#9

8. nov. 2015 20:12

Catwoman burde imo ryge helt i top. Jeg synes MoS var en habil film, men dog lidt kedelig. X-Men Origins: Wolverine synes jeg til gengæld er ganske underholdende :)

#10

8. nov. 2015 20:40

Langt fra enig med den liste. Enkelte af de film burde slet ikke være på listen og flere af dem burde være langt højere oppe.

Var The Amazing Spider-Man fra 1977 i øvrigt ikke en kortlivet TV-serie, ikke en film...?

#11

8. nov. 2015 21:17

Daredevil er den værste jeg kan komme i tanke om i superheltegenren.
Spirit er også en af de ringere film, som jeg ville sætte på listen.

Jeg har ikke set alle filmene på listen, men der er bestemt flere som ikke burde være på eller i hvert fald på et helt andet sted.

#12

8. nov. 2015 21:19

Spirit fandt jeg faktisk rigtig god, specielt den måde den var lavet på :)

#13

8. nov. 2015 22:45

Captain America 1979 med Reb Brown fortjener at være på den liste, dog lagt højere end nr. 25.

#14

9. nov. 2015 00:48

Nu er det jo teknisk set ikke Jacobs liste, men derimod brugerne på troldspejlets facebook side der har stemt. Jacob siger på intet tidspunkt at han er enig med hele listen ;). Så overskriften er forkert!

#15

9. nov. 2015 06:52

Jeg var ikke vild med Man of Steel. Men at placere den på listen som den 3. værste nogensinde - det er trods alt en overdrivelse. The Spirit er desværre misforstået - hvis man har læst Will Eisners originale tegneserier, så burde man ikke blive skuffet.

#16

9. nov. 2015 06:52

Jeg var ikke vild med Man of Steel. Men at placere den på listen som den 3. værste nogensinde - det er trods alt en overdrivelse. The Spirit er desværre misforstået - hvis man har læst Will Eisners originale tegneserier, så burde man ikke blive skuffet.

#17

9. nov. 2015 10:14

#14 Du har (delvist) ret. Det er også Jakobs liste, men han har fået input fra seerne, dog er listen godkendt af Stegelmann - han er enig.

#18

9. nov. 2015 17:41

Jeg var ikke vild med Man of Steel. Men at placere den på listen som den 3. værste nogensinde - det er trods alt en overdrivelse. The Spirit er desværre misforstået - hvis man har læst Will Eisners originale tegneserier, så burde man ikke blive skuffet.Bergstrøm (#15)

Enig. Jeg tror, at grunden til, at Stegelmann har placeret Man of Steel på listen, er at han jo er fra en anden tid end den Superman, som fremstilles i Man of Steel og dermed har han også et andet og markant anderledes forhold til Superman end den Superman, som portrætteres i Man of Steel.

Man of Steel er jo ikke en dårlig film, men det er klart, at har man et specielt forhold til en Superman-æra, som filmen ikke kan forligelige sig med, så vil det påvirke ens oplevelse.

Man of Steel ville være i min top 10 over BEDSTE superheltefilm, men jeg er så også noget yngre end Stegelmann og heller ikke den store aficionado når det kommer til Superman.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#19

9. nov. 2015 17:55

Holy crap!
Der er godt nok mange fede film med på den liste!
For ikke, at snakke om alle dem, der mangler!
Jeg er slet, slet ikke enig...

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#20

10. nov. 2015 15:59

Eneste ændring jeg ville fortage på listen var at fjerne MoS og bytte om på Hulk og Catwoman.

Meget af listen kan man godt forholde sig til, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor alle hader Hulk. Den er da i hvert fald bedre end The Incredible Hulk. Den prøver rent faktisk (og lykkes i mange tilfælde) at skabe nogle interessante scener og en interessant baggrundshistorie. Og jeg indrømmer blankt, at jeg synes, klippestilen er fed.GustavE (#2)

Jeg tror den ringe modtagelse af Hulk til dels skyldes at den var for tegneserie nær, i forhold til at den var en af de første superheltefilm i den nye bølge. Selvfølgelig kom X-Men og Spider-Man først og klarede sig markant bedre, hvilket nok skyldes bedre manus og cast (hvor jeg personligt synes i Spider-Mans tilfælde var for lidt tegneserie nær), men Ang Lee gjorde et mislykket forsøg med Hulk hvor han lænede sig for meget op af tegneserien. Der er vise elementer som ikke kan oversættes direkte fra blad til film, eksempelvis klippestilen. Jeg synes det var en fin reference, men for folk der ikke er tegneserietilhængere forekommer det forvirrende og unødvendigt, det er i hvert fald hvad jeg hørte fra mine bekendte. Derudover var filmen også ALT for mørk i de større kampscener, hvilket man kan spekulere sig til om var et forsøg på at skjule dårlig CGI.
Kampen i ørkenen er dog stadig en af mine yndlingsscener fra tegneserie filmatiseringer.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger