Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

19. sep. 2012 15:18

...well - kender ikke specielt meget til Guardians of the Galaxy, men er vild med både Slither og ikke mindst Super - det bliver sgu interessant bl.a. at se, om sådan en "vaskebjørns-elsker" kan fastholde sin både sprælske og übervoldelige stil :D

Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk

#2

19. sep. 2012 22:15

Det virkede nu også temmeligt sikkert da nyheden kom frem tidligere. Elsker Gunn, og er vild med det faktum at en tidligere Troma-instruktør/skribent, og generelt b-films fan, får lov til at instruere en mega-budget superhelte basker.

Har ikke fået læst så meget GotG, men er det ikke noget med at Thanos og Infinity Gauntlet let kan køres ind over, så Marvel kan gå lidt intergalaktiske her i Phase 2, samt kæde det hele sammen med Avengers 2? Fedt bliver det i hvert fald.

Når nu både Gunn og Whedon er i stald hos Marvel, burde der snart falde en rolle af til Nathan Fillion, ellers ved jeg sgu ikke hvordan han skal komme ind over :)

http://www.facebook.com/DampMusik

#3

21. sep. 2012 20:45

GoTG er fucking fantastisk, kender ikke meget til Gunn, men hvis han bare kan levere en god Rocket Raccoon er jeg sq glad!!!
#2: Det er netop meningen at GoTG skal lede direkte til Avengers 2!!!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger