Fans venter i spænding på James Gunn og Marvels sequel til sommerhittet “Guardians of the Galaxy”. Nu er “Guardians of the Galaxy 2” så tættere på at blive til virkelighed, da første udkast til manuskriptet er klar.

Se også: Manuskriptet til “Guardians of the Galaxy 2” får positiv modtagelse

Det teaser instruktør og manuskriptforfatter James Gunn via sin Twitter-profil, hvor han har delt et billede af manuskriptet med ordene: ”Phew. 1st draft #GotG2. #NoSpoilers #NotEventheTitle”.

Han vil altså ikke engang afsløre titlen, hvilket næppe ender med at blive “Guardians of the Galaxy 2”. Andre Marvel-fortsættelser har en tradition for at få en undertitel i stedet for et tal (med undtagelse af “Iron Man”-filmene). Som eksempelvis “Captain America: The Winter Soldier” og “Avengers: Age of Ultron”. Det samme forventes at blive tilfældet med den kommende “Guardians of the Galaxy”-film.

Optagelserne er sat til at begynde til februar i 2016 hos Pinewood Studios i Atlanta, hvor også den kommende Marvel-produktion “Captain America: Civil War” skal optages.

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista og stemmerne fra Vin Diesel og Bradley Cooper vil alle vende tilbage i “Guardians of the Galaxy 2”, der får premiere i foråret 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: