Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

16. nov. 2017 17:09

Jeg har på fornemmelseen at jeg kommer til at hade denne film. For mig er det BvS der er den bedste DCEU film. Jeg ved godt det ikke er flertallets holdning, men smag er jo heller ikke noget demokrati. Man of Steel var en ok start, mn jeg manglede lidt i karaktererne. Wonder Woman er OK, men her var der en frygtelig tredje akt, samt de manglede at vise lidt mere af krigens rædsler. Man så tingene ske, men det greb ikke rigtig en som publikum. Den Oscar Vindende Suicide Squad var elendig fra start til slut, kun ganske få lysglmter med Jared Leto og Margot Robbie.

Hvem er det i øvrigt der har overbevist WB om at deres superheltefilm ikke må være mørke? The Dark Knight er ikke bare blandt de bedste superheltefilm, der er lavet, den er også blandt de bedste film, der er lavet. Logan er den bedste superheltefilm i år, på trods af, eller måske netop fordi den det meste af tiden ikke handler om at være superhelt, og den kan man vist heller ikke påstå er munter.

#2

16. nov. 2017 17:23

#1 ret sikker på de har overbevist sig selv, fordi deres film desværre har skuffet mange, og når det sker kigger man naturligt nok på de mere succesrige konkurrenter.

men nu er det jo altså heller ikke fordi at de er stoppet, med at være "mørke" eller at den humor vi har hørt så meget om flyder over, og det nærmest bare er en marvel film.

#3

17. nov. 2017 00:01

Den eneste som den lettere tone passede på var Barry Allen. Ved de andre indfald blev jeg bare mere og mere frustreret som filmen skred frem, da tidligere handlinger ikke blev nævnt og der ikke var nogen som helst reflektion over dem, så 2 minutter efter var det fuldstædig glemt.

#4

17. nov. 2017 00:09

#3 uden at vide hvad der blev skåret fra, tror jeg bestemt den led under at være blevet 45 min kortere i sidste øjeblik.

humoren havde jeg nu ikke så stort et problem med, følte ikke den var anderledes end i de andre film, i sin mere tørre facon, at der var en smule mere gjorde heller ikke noget, hverken tilføjede eller fjernede noget af oplevelsen for mig.

#5

17. nov. 2017 00:59

Har også lige været inde og se den. Jeg vil sige at de gjorde mange ting rigtig i denne film. Men der manglede klart dybde og substans, det virkede lidt som om den skulle leve op til en Marvel standard hvad angår humor. Den humor der var, var dog okay langt hen af vejen.
Men de 45 minutter som er skåret væk, kunne netop være blevet brugt på at give lidt mere karakter dybde og reflektion. Action and more action.. De må gerne blande det lidt...

#6

17. nov. 2017 09:51

Jeg synes helt klart at sitet Rotten Tomatoes i sig selv er rådden, og dem lytter jeg bestemt ikke til. De tager sig selv lidt for selvhøjtidelige og har tit mistet jordforbindelsen.

BvS fik også dårlige anmeldelser for deres biograf version, indtil deres extended version kom ud, så vendte anmelderne på en tallerken og syntes rigtig godt om den. Mon ikke det samme sker med Justice League;)?. Problemet med længden var, at de så hvordan det gik med Blade Runner 2049, og turde ikke satse.....men tit og ofte er det et dårligt sats i og med, at filmen ikke hænger ordentligt sammen. At folk ikke gider lange film er noget vrøvl, så længe de film er godt skruet sammen og giver publikum god underholdning.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger