Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

20. oct. 2012 18:00

Hvilken der vil løbe med sejren i form af at være bedst, tjene flest penge eller begge dele? Uanset hvad, så skal DC og Warner dæleme tage sig sammen, hvis de skal leve op til det Whedon leverede med The Avengers, hvis man spørger mig.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#2

20. oct. 2012 18:15

Der skal satme meget til at slå the Avengers, der skal også de rette skuespiller, hvis man fejlcaster bare en, især Batman så falder hammeren hårdt, plus de skal have en ordentlig instruktør til det. Er også bare spændt på hvem de vil lade spille dem, Jon Hamm som batman kunne være cool!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#3

20. oct. 2012 18:16

Warner/DC har sgu noget at leve op til. De har haft føretrøjen på animationsfronten i årevis og der er Marvel ikke kommet tæt på, men live action har ikke kørt godt.

Jeg håber dog, at vi får noget godt ud af det, fordi jeg kan sagtens leve med at skulle i biffen og se to kæmpestore superheltefilm i 2015. :)

Billedet ligner i øvrigt noget fra "Kingdom Come". :)

Tidligere: utyske/drebble

#4

20. oct. 2012 18:30

Med mindre de kan overtale Christopher Nolan og Christian Bale til at blive involveret tvivler jeg stærkt på, at den kommer i nærheden af The Avengers 1 eller 2. Men den skal da nok blive en succes alligevel.

#5

20. oct. 2012 18:32

#4 -

Jeg har svært ved at se hvordan Nolans univers skulle passe sammen ind i et univers med resten af Justice League. Det ville i hvert fald blive en pænt kedelig film, hvis Superman pludselig udvikler gigt pga. for mange ture i de høje luftlag eller lign. :p

Tidligere: utyske/drebble

#6

20. oct. 2012 19:11

Nolan kunne være fedt, men Se spoiler >>

han viste os at hans Batman-univers for alvor var slut.

Angående andre instruktører: any suggestions?

Der skal satme meget til at slå the Avengers, der skal også de rette skuespiller, hvis man fejlcaster bare en, især Batman så falder hammeren hårdt, plus de skal have en ordentlig instruktør til det. Er også bare spændt på hvem de vil lade spille dem, Jon Hamm som batman kunne være cool!Batsy (#2)

True. True.

The Movie Nerd is here...

#7

20. oct. 2012 19:21

Jeg har svært ved at se hvordan Nolans univers skulle passe sammen ind i et univers med resten af Justice League. Det ville i hvert fald blive en pænt kedelig film, hvis Superman pludselig udvikler gigt pga. for mange ture i de høje luftlag eller lign. :putyske (#5)

Tilsat Nolans lamme actionkoreografi.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#8

20. oct. 2012 19:32

Tilsat Nolans utrolig fede actionkoreografi.Ingeniosus (#7)

Just saying!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#9

20. oct. 2012 19:34

Lige på nuværende tidspunkt, har jeg uendelig svært ved at se, hvordan Warner Brothers og DC Comics skulle kunne overgå Joss Whedons The Avengers II. Hele opsætningen til den første Avnegers film var ganske hæderligt. Vi fik introduceret de vigtigste karakterer i hver deres ( i mine øjne ) gode film, og Joss Whedon formåede på fornemmeste vis, at samle stafetten op derfra, og virkelig serverer superhelte-underholdning, der holder.

Genså The Avengers her sidste fredag, da den havde premiere i den lille biograf i Kolding. Det er så fjerde gang, jeg har indløst billet til The Avengers, hvilket gerne skulle indikere, hvor begejstret jeg er for den film. Normalt bliver det kun til en billet, så der skal noget til, før en jeg ser den samme film, mere end en gang i biografen. The Avengers har noget af den film-magi, som jeg nok tit savner i mange andre mainstream-film. Her til aften er jeg så kommet hjem fra en specialforestilling ( igen i den lille biograf i Kolding ), med filmen Serenity. Uden at kende noget til serien Firefly, så var jeg da ganske godt underholdt af den her film også. Jeg var gået hen og blevet lidt nysgerrig på, hvad den gode hr. Whedon ellers havde præsteret på det store lærred.

Hvad har Warner Brothers præsteret med DC Comics heltene på film? Jo de har da haft gedigen succes med Nolans Batman trilogi, som dog ikke helt gør det for mig. Bevares, det er da gode film, men det føles bare ikke rigtigt som Batman ( min personlige holdning til filmene, forståes ). Superman har de ikke rigtig kunnet få op og flyve, og Grønne Lygte? Tja efter hvad jeg hører, så klarede den film sig vist heller ikke synderligt godt ( og var vist heller ikke synderligt god ) Nu vil man så, på en eller anden måde, smække det hele sammen i en film, velsagtens tilsat et par figurer, som vi ikke før er blevet introduceret for på film for nylig. Her tænker jeg på Wonder Woman, Lynet ( The Flash ) og måske også marsmanden J'onn J'onzz.

For mig at se, så virker det ikke som et særlig veltilrettelagt projekt. Ikke når man sammenligner med Marvels cinematiske satsning. For mig at se, så er tilrettelæggelse et nøgleord her. Warner Brothers udspil her, ser mig en anelse forhastet ud, og jeg tvivler som sagt på, at det kan nå eller sågar overgå The Avengers II. Der mangler for mange grundelementer, set fra mit synspunkt.

Men det kan jo være, at det i 2015 viser sig, at jeg har taget grueligt fejl.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#10

20. oct. 2012 19:39

Just saying!Batsy (#8)

8. bud: Du må ikke lyve... eller udøve dokumentfalsk!

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#11

20. oct. 2012 19:55

8. bud: Du må ikke lyve... eller udøve dokumentfalsk!Ingeniosus (#10)

Pis!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#12

20. oct. 2012 19:59

#9 -

Jeg synes ikke, at Green Lantern er en katastrofal film, den er lidt over middel og hvis man valgte at lave en toer, hvor man fiksede alle problemerne ved den første film, kunne de to sagtens være en del af opbygningen til Justice League.

Det største problem ved filmen er dog, at Ryan Reynolds ikke helt passer til rollen, han er langtfra så velvalgt som skuespillerne i Marvel-filmene, men ok, sandt at sige, er det sgu nok svært at konkurrere med Downey Jr. i rollen som Stark, uanset hvem man er.

Dog har Warner/DC jo haft stor succes med deres animerede serier og film som en stor del af det amerikanske publikum jo har et godt forhold til. Så jeg tror ikke, at man nødvendigvis behøver at gøre et stort nummer ud af at introducere figurerne.

Batman kender alle fra filmserierne, fra de animerede film og serie, samt fra Adam West-udgaven, så næsten alle under 50 har et eller andet forhold til figuren.

Superman får sin egen film, har nogle succesfulde film bag sig, samt animerede film og serier.

Green Latern har en film bag sig, der ikke var en stor succes, men i øjeblikket kører der en animeret serie med figuren, der lader til at have god succes.

The Flash havde en tv-serie i 90'erne, der tilsyneladende har fået god omtale, selvom den kun nåede at køre en sæson, men måske ikke den mest kendte figur.

Wonder Woman forsøgte man at lave en tv-serie ud af, men det var vist ret katastrofalt og den nåede aldrig i luften.

J'onn J'onzz har vist aldrig haft sin egen tv-serie, så han er måske den der trænger mest til en præsentation, men fælles for alle ovenstående er jo, at de har optrådt i animerede film og serier om Justice League.

Så kigger man på de sidste 20 år, har disse figurer optrådt en del på amerikansk tv og i biografen i en eller anden form, så det amerikanske publikum kender dem ret godt, i hvert fald en stor del af det publikum man taler til.

Problemet ligger nok nærmere udenfor USA, hvor de almindelige biografgængere ikke nødvendigvis kender andet end Batman og Superman

Jeg tror at det vil være helt essentielt, at man får de rette skuespillere og instruktører, der gør figurerne levende på samme måde som det er sket i Marvel-filmene. Det er ikke rigtigt lykkedes for DC siden Superman fra 1978, efter min mening.

Tidligere: utyske/drebble

#13

20. oct. 2012 20:03

jeg kan sagtens leve med at skulle i biffen og se to kæmpestore superheltefilm i 2015.utyske (#3)

+1

Det ville i hvert fald blive en pænt kedelig film, hvis Superman pludselig udvikler gigt pga. for mange ture i de høje luftlag eller lign.utyske (#5)

Ha ha ha, nej det ville være pænt kedeligt:-D

The Avengers har noget af den film-magi, som jeg nok tit savner i mange andre mainstream-film. Kviesgaard (#9)

Præcis sådan har jeg det også. Længe siden eller der er langt imellem at jeg rammes sådan, at jeg forlader biffen 12 cm højere end da jeg gik ind og har den følelse, man kunne have som barn efter at have set f.eks. Raiders Of The Lost Ark og lignende:)

Jeg synes ikke, at Green Lantern er en katastrofal film, den er lidt over middel utyske (#12)

Nemlig, meget enig!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#14

20. oct. 2012 20:17

Dog har Warner/DC jo haft stor succes med deres animerede serier og film som en stor del af det amerikanske publikum jo har et godt forhold til. Så jeg tror ikke, at man nødvendigvis behøver at gøre et stort nummer ud af at introducere figurerne.utyske (#12)

Men er det ikke fortinsvis børn ( og barnlige sjæle? ), som kender til de animerede udgaver? Ok jeg har da også selv stiftet bekendtskab med dem, og fandt dem ret gode, men jeg er vist på ingen måder definitionen på den almindelige biograf gænger, som vel er dem, der i hobetal skal sikre Justice League filmen sin økonomiske succes.

Misforstå mig nu ikke. Jeg ser skam gerne en god filmatisering af Justice League, men lige nu har jeg bare lidt svært ved, at tro på det, som Warner Brothers ligger an til her.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#15

20. oct. 2012 20:23

#14 -

Jo jo, men Batman-serien startede jo i 1992, så det er alligevel 20 år siden og i mellemtiden er de børn jo blevet voksne, ligesom folk der så Adam West-udgaven af Batman i tv vel er tæt på de 40 og ældre. :)

Justice League-serien er nyere, startede i 2001, hvilket stadig er 10 år siden, så børnene der så den dengang, er jo også kommet i den købedygtige alder.

Tidligere: utyske/drebble

#16

20. oct. 2012 20:39

Just saying!Batsy (#8)

Agreed!

The Movie Nerd is here...

#17

20. oct. 2012 20:43

Jeg tror sgu at DC er for sent ude. Dog et smart træk at se ude fra sidelinjen om Marvel vil få succes eller ej, inden de selv begynder. Det er dog for tidligt at spå om det bliver en fiasko elelr en succes, indtil videe lyder det bare til at det er for at tjene pengene de laver filmen, for mener ikke at det var så lang tid igen at de meldte ud at de ikke ville lave en JL film. Marvel har dog alligvel haft en hel del år til at lave ideen mhs til The Avengers filmen.

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#18

20. oct. 2012 21:50

Det kunne mega fedt, hvis de kunne få Megan Fox til at spille Wonder Women :P

#19

20. oct. 2012 23:07

Jeg er kan sgu ikke finde ud af hvem der ejer/distribuerer de forskellige superhelte. Så hardcore er jeg ikke.
Men hvis de er game on begge selskaber... så er jeg også.
Som nogen nævner tidligere i tråden, så skal jeg nok løsne billet til begge film.

#20

20. oct. 2012 23:11

#19 -

Film med Stan Lee i: Marvel

Alle andre: DC

... ikke at den holder helt, men næsten. :p

Tidligere: utyske/drebble

#21

20. oct. 2012 23:40

Marvel har jo gjordt det godt med at hver karakter har fået sin egen film inden Avengers udkom, ikke se Justice league kan opnå samme succe, bare ved at Man of steel udkommer inden.

#22

20. oct. 2012 23:45

Man of Steel, starring .... Peter North

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#23

21. oct. 2012 00:00

Man of Steel, starring .... Peter NorthIngeniosus (#22)

You have way to much sparetime dude....And it's clear what you're going with it, Mr. Squirt;)

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#24

21. oct. 2012 00:29

Hvilken der vil løbe med sejren i form af at være bedst, tjene flest penge eller begge dele? Thomas E. Nielsen (#1)

Penge, selvfølgelig.
Altid penge det drejer sig om.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#25

21. oct. 2012 02:48

Avengers er ubetinget den mest elendige film, jeg har set i mange år. Fuldstændigt ur-komisk og "utroværdig", ud over den utroværdighed der følger af selve det, at den handler om superhelte. Æder eller snormalt med glæde de fleste superhelte film, men dette makværk var rystende.

#26

21. oct. 2012 04:32

Det kunne mega fedt, hvis de kunne få Megan Fox til at spille Wonder Women :Partin500 (#18)

Nej tak. Der skal en bedre skuespillerinde, smukkere (synes megan fox er en grim pige, ja gør jeg) og meget mere selvsikker/Intelligent kvinde som Wonder woman.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#27

21. oct. 2012 11:29

Hmmm...
Jeg var også ekstremt skuffet over Avengers, den sagde mig intet..
Justice League kan sagtens blive mere af det samme, men man kunne jo håbe at WB forsøger at lave en mere seriøs film...

De kunne evt. starte med at caste Nathan Fillion som Green Lantern, og så tage den derfra.
Ryan Reynolds var godt nok forfærdelig!
Hvem der skal spille Flash, Wonder Woman, Batman og de andre på nær Superman har jeg ingen anelse om, men håber de vælge kvalitetsskuespillere!

#28

21. oct. 2012 11:34

Avengers er ubetinget den mest elendige film, jeg har set i mange år.Doc Doom (#25)

Du ser ikke ret mange film, du ender med ikke at kunne lide, gør du?

The only way to beat a troll is to not play their game.

#29

21. oct. 2012 11:39

#28

Han er mere til musik, og over i den mere intelligente ende.

http://www.youtube.com/watch?v=yx9TH6awjlw

#30

21. oct. 2012 12:35

Håber den blir god , men slå avengers 2 ??
Næppe!!!

Fordi marvel har brugt så meget planlægningstid på deres helte og så popper denne op ad æsken, som årets nyhed???

Ikke fordi jeg ikke bryder mig om dc´s superhelte , men we will see :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#31

21. oct. 2012 12:52

Jeg var også ekstremt skuffet over Avengers, den sagde mig intet..
Justice League kan sagtens blive mere af det samme, men man kunne jo håbe at WB forsøger at lave en mere seriøs film...Maroti (#27)

Seriøs som i Nolans Batman?
For mig var det måske netop det seriøse element, der gjorde, at Nolans Batman aldrig rigtig vandt indpas hos mig personligt.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#32

21. oct. 2012 12:55

#12

Jeg stoppede med at læse dit indlæg efter følgende sætning, da du tydeligvis ikke kan blive taget seriøst:

"Jeg synes ikke, at Green Lantern er en katastrofal film, den er lidt over middel"

Jeg elsker superheltefilm, og tilgiver nemmere disse film for fejl end andre film - men Green Lantern er noget af det dårligste der nogensinde er filmet med en superhelt. Kun Ghost Rider 2 og Catwoman slår den da i elendighed.

#33

21. oct. 2012 12:56

Jeg stoppede med at læse dit indlæg efter følgende sætning, da du tydeligvis ikke kan blive taget seriøst:Hive (#32)

Aw, jeg lever ellers for at få din anerkendelse. :)

Tidligere: utyske/drebble

#34

21. oct. 2012 13:24

Tror faktisk, at Justice League kunne tage tronen, da både Batman og Superman ligger i toppen over mest velkendte superhelte i verden. Alene de to karakterer ville rive folk til biografen.

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams".

#35

21. oct. 2012 13:27

Aw, jeg lever ellers for at få din anerkendelse. :)utyske (#33)

Er du så det, man betegner: En truet dyreart? ;P

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#36

21. oct. 2012 13:30

Seriøs som i Nolans Batman?
For mig var det måske netop det seriøse element, der gjorde, at Nolans Batman aldrig rigtig vandt indpas hos mig personligt.Kviesgaard (#31)

Jaaa, faktisk.. Måske ikke SÅ seriøs, men langt mere end Avengers, som jeg fandt decideret plat. Tonen i filmen må ihvertfald godt være langt mere seriøs. Så heltene har andet at kæmpe for en Shawarma...

Jeg havde dog også enorme forventninger til Avengers, og den skuffede fælt..
Kan være jeg bare skal stoppe med at have forventninger til den slags film.

#37

21. oct. 2012 13:41

Efter Nolans Batmanfilm har jeg svært ved at se hvordan Justice leage kan blive særlig god. The Avengers var en utrolig fed film, og siden det er Whedon der også står bag 2'eren, er jeg næsten sikker på den bliver lige så god!

#38

21. oct. 2012 13:45

Har fået nok af alle de superhelte film ....
Og ærligtalt den eneste Marvel film der var noget værd var sgu Iron-man 1

udover Nolands Batman som jeg synes er fin underholdning

“cinematic.”

#39

21. oct. 2012 13:50

#33

I know, det gør alle. :)

Ej spøg til side, det er fair nok at du kan lide den film. Jeg ville også ønske at jeg selv kunne, da Green Lantern er en af de få DC-helte jeg synes godt om. Jeg håber at de rammer ham bedre i Justice League, og at han ikke bliver helt så grotesk fejlcastet.

#40

21. oct. 2012 13:55

#39 -

At jeg skriver, at den er lidt over middel, betyder ikke nødvendigvis, at jeg kan lide filmen, bare at jeg finder den lidt over middel. :)

Tidligere: utyske/drebble

#41

21. oct. 2012 14:15

Green Lantern er en mærkelig film, mere end den er dårlig. Jeg tror, der et eller andet sted i den gemte sig en god superheltefilm, men fejlcastede skuespillere, forvirret manuskript og/eller underlig klipning er skyld i, at den aldrig rigtigt kommer til at funke.

Ryan Reynolds blev nok valgt, fordi han i forvejen har spillet i diverse tegneseriefilmatiseringer, og fordi man håbede, han kunne tilføre filmen lidt humor. At han ikke ligner ret meget på karakteren Hal Jordan, hverken af udseende eller som person, så man åbenbart gennem fingre med. Det var også ret tydeligt, at Blake Lively blev valgt til rollen, fordi hun dels er den ultimative cheerleader-promqueen-babe (trækplaster for drenge) og dels fordi hun er stjernen fra "Gossip Girl" (trækplaster for piger). Så er det bare ærgerligt, at man ikke tror på hende et eneste sekund i den rolle.

Det største problem for mig var dog, at filmen ikke helt vidste, hvad den ville, og havde en masse irrelevante scener med. Hans barnsdomstraumer får aldrig rigtig relevans for hans videre rejse, og scenerne med hans nevø(?) får heller ingen betydning. Det er som om den skal til at fortælle os en historie - men så skifter den spor og prøver at fortælle os en anden historie i stedet.

Andet stort minus: skurkene fungerer ikke. De har ingen appel, men er bare kvalmende at se på. Hvornår lærer de, at store onde dødsskyer i himmelrummet ikke fungerer på film? Til gengæld kunne Sinestro sikkert godt have fungeret i en 2'er, men den får vi jo så nok ikke at se.

Alligevel sidder jeg med følelsen af, at filmen kunne have været langt værre. Jeg husker den ikke vildt godt, men jeg mindes at jeg var ganske godt underholdt, til trods for alle dens svagheder, og alt andet lige så ville jeg faktisk gerne have set en 2'er.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#42

21. oct. 2012 14:27

#40

Du har ret, "lidt over middel" er ikke at skamrose den. Jeg vil selv placere den lidt under middel, 5/10, hvilket jo egentligt ikke er super langt fra "lidt over middel".

Jeg har i øvrigt læst resten af dit tidligere indlæg, og er ret enig. ;)

#43

21. oct. 2012 15:57

Jeg tror helt klart at Avengers 2 kommer til at få mest succes. Marvel har, sammen med et nogenlunde stabilt kvalitetsniveau på det seneste, været så geniale til at markedsføre franchisen på film, at der skal gå meget galt, før det ikke bliver endnu en biografbasker.
Glæder mig nu stadig til Justice League. Det er en god mulighed for at bringe noget nyt til genren, da man kan tage fat i nogle af de mere kontroversielle elementer af Justice League; spørgsmål om magtfordeling og den slags fx. At DC forstår at forny genren på en vellykket måde har man jo set flere gange med fx, Watchmen og Batman-trilogien. Jeg tror også man kan forvente noget nyt af 'Man of Steel'. Men det handler måske mere om hvem, der laver filmen (Snyder, Nolan).

#44

21. oct. 2012 16:08

Uha, hvad mon den film så skal handle om? Første akt er velkendt. Først skal Superman jo, som sædvanlig, gøres sårbar, så man skal have fat i en skurk, som kender til kryptonit, så der skal nok stjæles en klump på et museum. Mellemstykket kan jeg ikke gætte, men jeg tror på, at filmen slutter lykkeligt med et superhelte mashup til sidst, muligvis involverende Green Lantern, hvilken kunne give nye associationer til "Man of Steel".

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#45

21. oct. 2012 16:31

Justice League er jo generelt bare mere fesent end Avengers

JL lider jo under det problem at når det kommer til stykket, så er der ikke et problem som Superman ikke kan klare alene uden at de "snyder"

er der f.eks. andre der har lagt mærke til at tilstedeværelsen af kryptonit på Jorden vel efterhånden må overstige Krypton's samlede masse?

#46

21. oct. 2012 16:37

Det jo ikke Justice leauge, det mere like.- Batman and his Bitches.

Proof.- http://www.youtube.com/watch?v=Vxqq83_okxs

(for andre som ikke aner hvad der sker, så er det batman der har haft udtænkt en plan om hvis Justice leauge eller bare en af medlemmerne gik solo, og gik amok. Så havde batman udtænkt en plan, strategi om hvordan de skulle stoppes.) For mig er det satme vigtigt de finder de rigtige skuespiller, især Batman skal sidde i kassen for det ham der kommer til at bære filmen igenmen, og sikkert have den største rolle sammen med superman i filmen.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#47

21. oct. 2012 16:41

#46 Superman puster Batman til en istap og bruger ham som spydkast udi en anden galakse.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#48

21. oct. 2012 16:41

mht MOS superman filmen, så skal den vist nok handle om supermans oprindelse og hvordan han er i verdenen.............

Jeg så lige GL idag, og som underholdnings og action film er den fantastisk, men ikke supergod, nej nej..Tror den den ville havde været bedre hvis der havde været mindre Ryan reynolds og mer Green Lantern:-)

Mht JL så var der nogle brugeree inde på IMDB´s side om JL-filmen som forslog at filmen kunne laves som watchmen , andre som ringerenes herre, men mange skrev også at de mente IKKE at dc kunne nå ALT DETTE PÅ SÅ KORT TID....

mEN DE kan jo også lave den som det nyeste dc-univer´s jla er på nuværende tidspunkt (new 52)...

men vi får jo at se.....................
men marvels trone, blir nu aldrig væltet, det tvivler jeg nu på.

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#49

21. oct. 2012 16:45

#46 Superman puster Batman til en istap og bruger ham som spydkast udi en anden galakse.Ingeniosus (#47)

Superman kan dræbe batman med lethed ja, men som Luthor siger Hjerne slår musklerne Louis. Batman har altid kryptonit på sig, og derefter vil batman vinde stort. Batman vandt også over ham i tegneserierne, pga hans kløgt. Dog kan superman bare klappe hårdt på hans ryg, eller bare bruge hans laser beams og så er der Stegt eller brækket flagermus serveret.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#50

21. oct. 2012 16:50

#49 Jeg vil ikke spørge, hvor kryptonitten gemmer sig!

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger